• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma 4.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama

En başarılı bulduğunuz ''Fairy ile Ramazan Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    404
  • Anket Kapalı .
Ben bu tatilde daha iyi anladım:)
Elim kolum oldular:)
Benimki bugün 1 beze olacak şekilde hamur yoğurdu,yalvardı ,zorluğunu görünce daha istemez eline yapışır istemez daha dedim.Azar azar un ilavesiyle hamur yoğurdu:KK57:Beni gözlemliyordu hep :KK45: Şaşırıp kaldım:confused:

Benimki bugün 1 beze olacak şekilde hamur yoğurdu,yalvardı ,zorluğunu görünce daha istemez eline yapışır istemez daha dedim.Azar azar un ilavesiyle hamur yoğurdu:KK57:Beni gözlemliyordu hep :KK45: Şaşırıp kaldım:confused:
Maşaallah canım yapsın karışma:nazar::KK200::KK60:

Oyy baklava açıcam da ilham gelmesini bekliyorum buralarda 😂
İlham gelmiyor bacım,yazışa yazışa bi de bakıyorsun ki zaman gelip geçmiş :rolleyes:
Millet tepsi tepsi baklava börek açıp durum yapmış,kime yedirecekler ki,alışkanlık kötü birşey:rolleyes:

İlham gelmiyor bacım,yazışa yazışa bi de bakıyorsun ki zaman gelip geçmiş :rolleyes:
Millet tepsi tepsi baklava börek açıp durum yapmış,kime yedirecekler ki,alışkanlık kötü birşey:rolleyes:
Kim yiyecek ondan vazgeçtim:)

Ben eşimi ikna ettim açmayacağım:KK70:
Benim canım istiyor ama bir yandan da aklım şeyde adını unuttum ya böyle baklava gibi açılıyor üçgen ama uzun dilim yapılıyor neydi onun adı🙄

Back