- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
SS aldım bakayım gazoz teklifini kabu edecekmiBeraber gazoz içerdik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SS aldım bakayım gazoz teklifini kabu edecekmiBeraber gazoz içerdik![]()
Beni yanlış anlamasınSS aldım bakayım gazoz teklifini kabu edecekmi![]()
Benimki bugün 1 beze olacak şekilde hamur yoğurdu,yalvardı ,zorluğunu görünce daha istemez eline yapışır istemez daha dedim.Azar azar un ilavesiyle hamur yoğurduBen bu tatilde daha iyi anladım:)
Elim kolum oldular:)
Ayy bana komşum açtı küçük bir tepsiOyy baklava açıcam da ilham gelmesini bekliyorum buralarda![]()
Valla ballısın bacım ne diyeyimAyy bana komşum açtı küçük bir tepsikaynanam da yollamış
![]()
Maşaallah canım yapsın karışmaBenimki bugün 1 beze olacak şekilde hamur yoğurdu,yalvardı ,zorluğunu görünce daha istemez eline yapışır istemez daha dedim.Azar azar un ilavesiyle hamur yoğurduBeni gözlemliyordu hep
Şaşırıp kaldım
![]()
Anlasın işte ilaçlı gazoz degilmiBeni yanlış anlamasın![]()
![]()
Ben eşimi ikna ettim açmayacağımOyy baklava açıcam da ilham gelmesini bekliyorum buralarda![]()
Massalah deValla ballısın bacım ne diyeyim![]()
İlham gelmiyor bacım,yazışa yazışa bi de bakıyorsun ki zaman gelip geçmişOyy baklava açıcam da ilham gelmesini bekliyorum buralarda![]()
İyi mademAnlasın işte ilaçlı gazoz degilmi![]()
Kim yiyecek ondan vazgeçtim:)İlham gelmiyor bacım,yazışa yazışa bi de bakıyorsun ki zaman gelip geçmiş
Millet tepsi tepsi baklava börek açıp durum yapmış,kime yedirecekler ki,alışkanlık kötü birşey![]()
Benim canım istiyor ama bir yandan da aklım şeyde adını unuttum ya böyle baklava gibi açılıyor üçgen ama uzun dilim yapılıyor neydi onun adıBen eşimi ikna ettim açmayacağım![]()
Şöbiyet mi?Benim canım istiyor ama bir yandan da aklım şeyde adını unuttum ya böyle baklava gibi açılıyor üçgen ama uzun dilim yapılıyor neydi onun adı![]()
Havuç dilim:)Benim canım istiyor ama bir yandan da aklım şeyde adını unuttum ya böyle baklava gibi açılıyor üçgen ama uzun dilim yapılıyor neydi onun adı![]()
Heh be canını sevdiğim aynen ıo deminden beri hatırlamaya çalışıyorumHavuç dilim:)
Dur ben takayım kendimeMaşallah barekallah nzar boncuğunu bulamadım yine![]()
Yok canım havuç dilimi imiş Nevoş gene kurtardı beniŞöbiyet mi?
Bende onu düşünüyordum:)Heh be canını sevdiğim aynen ıo deminden beri hatırlamaya çalışıyorum![]()