Akciğer kanseri türü

Bunlar gerçekler ve bizde aynı durumun içindeyiz rabbim herkese hayırlı kapılar açsın. Benim bişey dememle zaten olmuyor.. doktorlar söyler zaten gerekeni ama allahtan gelen bişey bu. Bir mucize olucaksa olur zaten.. kemoterapi de yüzde yüz bir sonuç değil tam tersine eritiyo insanı yani yalan mı söyleyeyim? Evet çok iyi mi diyeyim ?kemoterapinin nasıl bişey olduğunu bile bilmiyosunuz.

Konu sahibi eğer yorumumu kötüye algıladıysa kendisinden özür diliyorum, zor ağır bir süreç yaşayan biri olarak bilirim. Elbette Allahtan umut kesilmez hayırlı kapı açsın rabbim duacıyız..
Siz kanser olursanız kemoterapi almayın o zaman. Bakalım kanser mi daha hızlı "eritiyor" yoksa kemoterapi mi... Hiç araştırması yapılmadı nasılsa, ilham verirsiniz bilim insanlarına.

Siz kanser olursanız kemoterapi almayın o zaman. Bakalım kanser mi daha hızlı "eritiyor" yoksa kemoterapi mi... Hiç araştırması yapılmadı nasılsa, ilham verirsiniz bilim insanlarına.
ben olursam almam tamam ama düşmanım bile olsa dilemem. İnsanlarımızın bukadar iğrencleştiğine inanamıyorum allah sadece bedenlerimize değil kalplerimize de şifa versin!

Back