4. dilatör ve pozisyon sorunu

ben bir senelik evliyim. Ben bile zorlanıyorum üstte olduğum pozisyonda ama sadece ilk girişte zorlanıyorum sonra gidip geldikçe vajina açılıyor zaten. Arkadaşın da dediği gibi her pozisyonda genişliği darlığı aynı hissetmezsiniz. Bir de git gel oldukça vajina esniyor. yani ilk giriş olduktan sonra sonrası kolay. Önce yavaş yavaş sonra esnedikçe hızı ayarlarsınız eşinizle.

Canım orada bir duvar yok duvar beynimizde kaygılarımız bize duvar örüyor bak youtube da müjdegül karaca diye bir hoca var onu izlemeni tavsiye ederim

Merhaba hala aktif mi acaba sorum olacaktı size ilk defa buraya yazıyorum

Evleneli 8 ay oldu cinsel ilişkiden öyle korkuyorum ki bazen yapabilirim diye kendimi de eşimi de gaza getiriyorum ama sonuç hüsran.. evlenmeden önce böyle bir sorun yaşayacağımı söyleseler gülerdim çünkü libodo olarak çok yüksektim en ufak bir dokunultan bile etkilenirdim. Evlendikten sonra ne cinsel ilişki yaşayabildim zevkle ne de artık zevk alabiliyorum. Ön sevişme çok uzun sürmesine rağmen en ufak dokunuşla etkilenen ben değil etkilenmek ne zaman biteceğini düşünüyorum. Hayat kalitem yerlerde kendime çok kızıyorum. Vajinime bakamıyorum ki parmak egzersizi yapayım. Kocam da çok üzülüyor. Ne edeceğimi bilemiyorum. Nasıl olur da zevk almam diye düşünmekten kafayı yiyeceğim. Evlenmeden önce kendi dokunuşum bile heyecan verirken zevk yaşatırken asıl olması gereken yerde bu neden olmaz anlamıyorum lütfen rahatlatıcı bir şeyler söyleyin durumum çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…