4 aylık gelinim boşanmak istiyorum

benim anlamadığım 3 yıllık bir beraberlikte adamın bu kadar umursamaz olduğunu hic mi fark etmediniz ya bile bile mi lades dediniz, eğer öyleyse aşk , sevgi bahanesine sığınarak geri adim atmayanlarin kaçınılmaz sonu bu ne yazık ki.

Çocuğun için katlanın tabi. Herkesin bunu demesini bekliyorsunuz. Kılıfınız da hazır nasılsa. Çocuğunuz babasız büyümesin vah vah. O nun için herşeye katlanırsınız mükemmel bir baba olacak o zaten mükemmel bir koca olduğu gibi

Ben konu sjhibinin yazdıklarını okuduğumda sizin söylediğinizin aksine daha dik bir kadın gördüm. Boşanma dilekçesi vereceğim bugün falan demiş.

yazdıklarınızda çok haklısınız bende kararsız kaldım şu aşamada bebeğim doğana kadar en azından dönsem mi diyorum ama bu sefer daha kötü şeyler olmayacağı ne malum değil mi

a

Adam seni cagiriyor mu da döneceksin? Kac haftalik bebegin geçmiş olsun 10 haftayi gecmis olsan da bazi doktorlar alabilir illegal bisey söylüyorum belki yanlış anlama ama yolun bu kadar başında bunları yasamak cok zordur. Yarin bi gun dogunca baban dünyanın lafini eder o eve sigamazsin sadece annene guvenme babandan da destek almaya calis dogurcaksan. Kendi kendine geri adim atma gelsin seni alip ikna etsin gideceksen de. Degersizmis gibi davranma sonra cok cekersin.

3 senelik ilıkır hoc mi anlamadın bu adamın ne halt olduğunu. Senin dışında herkes anlamış sen anlamamışsın. Aileler bişey biliyorda engel olmaya çalışıyor. Ben bu pisliği baba yapmaz çocuğu aldirirdim diye düşünüyorum.

Bence kaçın kurtulun kendinize çocuğunuz olduktan sonra anneniz akar sizde çalışırsınız. Beli mi olur lki yeniden de evlenirsiniz böyle adamlar düzelmez boş yere barışıyım da diye düşünmeyin.

Bi arkadasimla ayni seyleri yasamissiniz inanmiyorum hatta bian o yazdi sandim...Belki fikir olur diye soleyim sanada oda 5 yil konustu bi pislikle ailesi karsi cikti ewlendi kaynanasiyla birlikte yasiyolardi kiza yapmadiqini birakmadilar sonra bizimki qitti hamile kaldi bide surekli dayak siddet hakatlret falan babasinin ewine dondu bosanacakti cocuqu aldirmak icin hastaneye qitti ama artik cok qecti buyumustu bebek almadilar...biraz durdu ailesinin yaninda ailesi destekcisiydi halbuki ama bu ben siqinti qibi olacam bide onun cocuquna benim ailem niye baksin dedi qeri dondu kocasina 1 ay iyiydi adam sonra yine dayak yine siddet yine hakaret....suan doqum yapsin tekrar donecek ve bosanacak...yani demem o ki huylu huyundan qecmez sakin duzelir diye qeri donme qir bi ise ailenede yuk olma cocuquna sahip cik...Rabbim yar ve yardimcin olsun...

ne kadarda acımasızsınız durumunu bırakb burda dertlesmeme bile laf sokmussunuz karşınızda caresiz insanlara böyle yapıyorsunuz demek ki kimse mükemmel bi baba olucak vs demedi rica ediyorum siz konudan uzaklaşın.

anneö boşan kzıım doğur cocugunuda mecbur değilsin onlara diyor
annen bunu söylüyorsa sakın arkana bakma sığın annene derim ben...
adam çocuğunun olacağından mutlu değil onu bırak, çocuğunu taşıyan kadınsın, çocuğunun annesisin sen! el üstünde tutacağına şu laflara bak...
bazı erkekler bırak çocuk yapmadan önceyi, evlenmeden önce testten geçirilmeliler!

Doğurmayın tabii ki. Çocuk genlerinin yarısını baba tarafından alacak. Bi de ilerde onun şiddet eğilimiyle uğraşırsınız. Eski eşle iletişim, baba tarafının çocuğu dolduruşa getirmesi falan derken ohoo.

ben demiştim bir tartısma sonrası boşanalım anlasmalı olsın diye sen bu kararı verdiysen bana peki demek düşer demişti hiç çocuk nolucak saçmalama falsn dememişti

bebek ne kadarlık?
hamilelik takvimindeki gibi 12 haftalık mı?

ben demiştim bir tartısma sonrası boşanalım anlasmalı olsın diye sen bu kararı verdiysen bana peki demek düşer demişti hiç çocuk nolucak saçmalama falsn dememişti
Ben de boşandım. Eski eşim kendi teklif etti boşanmayı. Ben de koşa koşa gittim. Şehir değiştirdim, aradan iki ay geçti. Yaşadığım şehre defalarca geldi özürler diledi vs vs. Bazen feraha çıkmak için, güçlü durmak gerekebilir. Hoş ben dönmedim kendisinden tiksindiğim için ama kafanızda çocuğum babasız kalmasın gibi bir düşünce varsa belki de sınırınızı çizip göstermek, olumlu adım atmasını sağlayabilir. Eylem görsün yani, havada uçuşan sözler değil.

Ayrılın tabi ki.Zararın neresinden dönerseniz kardır.

Simdi dogruyu konusalim.siz de siddet gosteren sinirli ters bir yapiniz var oyle anladim son konunuzdan.bir de bir evlat buyuteceksiniz zorlu sorunlu zamanlar olacak evladiniza da agresif davranmazsiniz umarim.siz de evliliginizde yanlislar yapiyorsunuz ayni zamanda.

bu evlilik erkenden kangrene dönmüş bu arada cesaretinize hayranım yürek yemişsiniz mübarek hamile kalarak ,bari bu satten sonra annenizi dinleyin

buraya yazmadığım şeylerde var hanımefendi yazdıklarımdan yola çıkarak tabii ki suç bende gibi görebilirsiniz kendisinin hata payı daha yüksek. evladıma şiddet uygulamak he ? benim baktığım 10 sokak kedisi birde felçli bir kedicik var ve acıkınca gece gündüz bağırıyor şu an mama vermekten geliyorum öyleyse onlarıda dövmem gerk öyle değil mi ? sandığınız kadar vicdansız olduğumu düşünmüyorum bugüne kadar da yapıcı olan ben oldum çocuk gibi davranan kendisi oldu artık canıma tak etti bende öfkemle hareket ettim evet belki suc ama unutmayın ki yaşadığım şeyleri burda anlattığım kadarıyla biliyorsunuz. iyi günler.

yahu size inanamıyorum adamıb yaptığını es geçip benim hamile kalmama şiddet uygulamama takmışsınız bu mu kadın dayanışması? ben yeterince hatamı kabul ediyorum zaten ne vurup vurup duruyorsunuz ? rica ediyorum böyle düşünenler yorum yazmasın. insanı üzmekten kırmaktan başka bildiğiniz bişey yok ya. yorumlarınızın iğneliyiciliği canımı daha da yakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…