- 18 Temmuz 2017
- 88
- 122
- 93
- 28
yay bende kovayım yükselenim yengeçEşin ne burcu merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yay bende kovayım yükselenim yengeçEşin ne burcu merak ettim
Veriyorlardirda evlenince duzelir cocuk olunca bambaska olur x in oglan bekarken neydi bak evlendi ne olurlar ön planda oluyor3-5 sene beraber olunan erkekler evlenince nasıl balkabağına dönüşüyor
Hiç mi renk vermiyorlar anlamıyorum
muhtemelen cinselliktir ya ya sapıkca bisey isyedi sizden yada o istedi siz yapdınız bundan bin kere pismansınız yazamıyosunuz aileniz arkanızdaymıs siddte cok farklı bisey ayar baya kacmıs ailede yanında bence gitmeehayır uygulamıyor. başka şeyler var ama paylasmıycam burda. böyleyken hatalı konumuna düşürülüyorum öyle bir durumda linçe uğrarım artık.
iste bunun icin aile lazım......
bizim gayet stabil bi ilişkimiz vardı heyecan yoktu zamanlada bitti. ama sizin fantezi dünyanız genişmiş yazdığınıza göre hemen teşhisi koymuşsunuzmuhtemelen cinselliktir ya ya sapıkca bisey isyedi sizden yada o istedi siz yapdınız bundan bin kere pismansınız yazamıyosunuz aileniz arkanızdaymıs siddte cok farklı bisey ayar baya kacmıs ailede yanında bence gitmee
burda neler görüyoruz yazamıyorum yazamıyorum diye üstüne basa basa yazmıssınız baska ne kaldı kibizim gayet stabil bi ilişkimiz vardı heyecan yoktu zamanlada bitti. ama sizin fantezi dünyanız genişmiş yazdığınıza göre hemen teşhisi koymuşsunuz
hayatımda gördüğüm en anlamlı yazı
öncelikle anlayışınız için çok tesekkür ederim yazdıklarınızda da bir o kadar haklısınız çok merak ediyorum aynı şeyler kendi çevresindekilerin başına gelse yine aynı acımasız yorumları yapabilecekler mi aaaa ama hiç olur mı canım kesin evliliği kurtarmk için hamile kalmışımdır onların çevresş böyle hatalara düşmez. herkes ne yaşadığını kendi bilir daha evli olmadığınız halde beni bu denli iyi anlayıp yumuşak gönülle yazdığınız için çok tesekkür ederimCanım öncelikle geçmiş olsun, İnşallah bu süreci tez vakitte atlatacaksın. Başlangıçta çok zor olur özellikle gece yastığa başını koyduğunda git-gellerin çatışmaların olur kendinle. Kararların bir anda tepe taklak bile olabilir. Ama bu bir süreç canım. Hem yoktan var eden Allah dertleri mi yok edemeyecek? Sen Allah'a sığın ve bebeğine sarıl.Hiç bir problem sihirli değnek etkisiyle çözüme kavuşmuyor. Eğer sıkıntılarından kurtulmak istiyorsan bir kararda sabitlenmelisin ki geçtiğin yollar yamuk yumuk, ne idüğü belirsiz olmasın. Belirsizlik en büyük kamçı. Kararların dalgalanırsa yolun da silikleşir. Kararını ver ve hareket et. Hayatta kalmak için en büyük beklentilerimiz 1-sağlık, 2-mutluluk, yaşama sevincidir. Bu adam iki durumda da seni çok yıpratacak. Ayrıca kimse olanla yetinmek zorunda değil. Senin seven bir eşe, çocuğunun da sevgi dolu bir babaya hakkı var. Tekrar birleştiğinizi varsayarsak ileride olacakları sen bizden daha iyi biliyorsun. Mutsuz anne baba, hayattan vazgeçmiş genç yaşında kırıntılara razı olan bir anne ve akabinde mutsuz, sevgisiz bir çocuk. Birlikte ama kendi lerine hayrı olmayan mutsuz anne babadan çok ayrı ama mutlu ve ilgili anne baba çok daha iyidir.
Yorumları okudumda, henüz bekarım evliliğe ve zorluklarına dair bir yaşanmışlığım yok elimden geldiğince anlamaya ve yardım etmeye çalıştım. Ama bu kadınlardaki acımasızlığa inanamıyorum gerçekten. Kimin sonu belli, kim verebilir bundan sonrasının garantisini?! Herkes hayatında kusursuz işler mi başarmış acaba biz mi defoluyuz bir tek?! Kimse aynı fikre sahip olmak zorunda değil fakat burda yardım isteyen biri var. Elini uzatanın üzerine basıp geçmenize gerek yok! Ne yaşadıysa konu sahibi yaşamış ve yaşayacak. Bu ne sinir bu ne öfke?!
öyleymiş maalesef.Maalesef 1 seneyi doldurmadan bosanmaniz mumkun degil insallah bu sureyi saglikla atlatr bebeginize sag salim kavusursunuz..
yazdıklarınızda çok haklısınız bende kararsız kaldım şu aşamada bebeğim doğana kadar en azından dönsem mi diyorum ama bu sefer daha kötü şeyler olmayacağı ne malum değil mi
a