• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylık gelinim boşanmak istiyorum

3-5 sene beraber olunan erkekler evlenince nasıl balkabağına dönüşüyor
Hiç mi renk vermiyorlar anlamıyorum
Veriyorlardirda evlenince duzelir cocuk olunca bambaska olur x in oglan bekarken neydi bak evlendi ne olurlar ön planda oluyor
Ama gel gorki herkeste x in oglu mantigi olmuyor daha beter olanida cikiyor

kesinlikle arkana bakma keşke demek elimize birşey geçirmiyor en iyisi aileyi dinlemek onlar birsey biliyor ama biz burnumuzun dikine giderek kendimizi klavuz aliyoruz malum burnumuz b.ktan kurtulmuyor bu şekilde iyisi mi tüm bekarlar anne babayı dinlesin milyon kere de olsa yazılacak benzer konular

evlenme dediklerini dinlemedin başına bunlar geldi iyisi mi boşan dediklerini dinle de birdaha keşke deme kucagında bi tane karninda bi tane iki cocukla bosananamam diyerek şiddete ugrayan hakaretlere maruz kalan degersizleştilmiş aldatilmiş insan olma

61_d.png

hayır uygulamıyor. başka şeyler var ama paylasmıycam burda. böyleyken hatalı konumuna düşürülüyorum öyle bir durumda linçe uğrarım artık.
muhtemelen cinselliktir ya ya sapıkca bisey isyedi sizden yada o istedi siz yapdınız bundan bin kere pismansınız yazamıyosunuz aileniz arkanızdaymıs siddte cok farklı bisey ayar baya kacmıs ailede yanında bence gitmee

En cokta karnindaki masuma icim ciz etti.. annenizi dinleyin.. hayatinizi karartmayin. Ayrilip kurtulun o barzo kocanizdan

:işsiz::işsiz:
muhtemelen cinselliktir ya ya sapıkca bisey isyedi sizden yada o istedi siz yapdınız bundan bin kere pismansınız yazamıyosunuz aileniz arkanızdaymıs siddte cok farklı bisey ayar baya kacmıs ailede yanında bence gitmee
bizim gayet stabil bi ilişkimiz vardı heyecan yoktu zamanlada bitti. ama sizin fantezi dünyanız genişmiş yazdığınıza göre hemen teşhisi koymuşsunuz :işsiz:

Şiddetin sabiri olmaz... Aileniz de arkanızda duruyor bence hiç bakmayın.. çocuk öyle bir ortamda büyüse daha kötü...

:işsiz::işsiz: bizim gayet stabil bi ilişkimiz vardı heyecan yoktu zamanlada bitti. ama sizin fantezi dünyanız genişmiş yazdığınıza göre hemen teşhisi koymuşsunuz :işsiz:
burda neler görüyoruz yazamıyorum yazamıyorum diye üstüne basa basa yazmıssınız baska ne kaldı ki

Canım öncelikle geçmiş olsun, İnşallah bu süreci tez vakitte atlatacaksın. Başlangıçta çok zor olur özellikle gece yastığa başını koyduğunda git-gellerin çatışmaların olur kendinle. Kararların bir anda tepe taklak bile olabilir. Ama bu bir süreç canım. Hem yoktan var eden Allah dertleri mi yok edemeyecek? Sen Allah'a sığın ve bebeğine sarıl.Hiç bir problem sihirli değnek etkisiyle çözüme kavuşmuyor. Eğer sıkıntılarından kurtulmak istiyorsan bir kararda sabitlenmelisin ki geçtiğin yollar yamuk yumuk, ne idüğü belirsiz olmasın. Belirsizlik en büyük kamçı. Kararların dalgalanırsa yolun da silikleşir. Kararını ver ve hareket et. Hayatta kalmak için en büyük beklentilerimiz 1-sağlık, 2-mutluluk, yaşama sevincidir. Bu adam iki durumda da seni çok yıpratacak. Ayrıca kimse olanla yetinmek zorunda değil. Senin seven bir eşe, çocuğunun da sevgi dolu bir babaya hakkı var. Tekrar birleştiğinizi varsayarsak ileride olacakları sen bizden daha iyi biliyorsun. Mutsuz anne baba, hayattan vazgeçmiş genç yaşında kırıntılara razı olan bir anne ve akabinde mutsuz, sevgisiz bir çocuk. Birlikte ama kendi lerine hayrı olmayan mutsuz anne babadan çok ayrı ama mutlu ve ilgili anne baba çok daha iyidir.

Yorumları okudumda, henüz bekarım evliliğe ve zorluklarına dair bir yaşanmışlığım yok elimden geldiğince anlamaya ve yardım etmeye çalıştım. Ama bu kadınlardaki acımasızlığa inanamıyorum gerçekten. Kimin sonu belli, kim verebilir bundan sonrasının garantisini?! Herkes hayatında kusursuz işler mi başarmış acaba biz mi defoluyuz bir tek?! Kimse aynı fikre sahip olmak zorunda değil fakat burda yardım isteyen biri var. Elini uzatanın üzerine basıp geçmenize gerek yok! Ne yaşadıysa konu sahibi yaşamış ve yaşayacak. Bu ne sinir bu ne öfke?!

Canım öncelikle geçmiş olsun, İnşallah bu süreci tez vakitte atlatacaksın. Başlangıçta çok zor olur özellikle gece yastığa başını koyduğunda git-gellerin çatışmaların olur kendinle. Kararların bir anda tepe taklak bile olabilir. Ama bu bir süreç canım. Hem yoktan var eden Allah dertleri mi yok edemeyecek? Sen Allah'a sığın ve bebeğine sarıl.Hiç bir problem sihirli değnek etkisiyle çözüme kavuşmuyor. Eğer sıkıntılarından kurtulmak istiyorsan bir kararda sabitlenmelisin ki geçtiğin yollar yamuk yumuk, ne idüğü belirsiz olmasın. Belirsizlik en büyük kamçı. Kararların dalgalanırsa yolun da silikleşir. Kararını ver ve hareket et. Hayatta kalmak için en büyük beklentilerimiz 1-sağlık, 2-mutluluk, yaşama sevincidir. Bu adam iki durumda da seni çok yıpratacak. Ayrıca kimse olanla yetinmek zorunda değil. Senin seven bir eşe, çocuğunun da sevgi dolu bir babaya hakkı var. Tekrar birleştiğinizi varsayarsak ileride olacakları sen bizden daha iyi biliyorsun. Mutsuz anne baba, hayattan vazgeçmiş genç yaşında kırıntılara razı olan bir anne ve akabinde mutsuz, sevgisiz bir çocuk. Birlikte ama kendi lerine hayrı olmayan mutsuz anne babadan çok ayrı ama mutlu ve ilgili anne baba çok daha iyidir.

Yorumları okudumda, henüz bekarım evliliğe ve zorluklarına dair bir yaşanmışlığım yok elimden geldiğince anlamaya ve yardım etmeye çalıştım. Ama bu kadınlardaki acımasızlığa inanamıyorum gerçekten. Kimin sonu belli, kim verebilir bundan sonrasının garantisini?! Herkes hayatında kusursuz işler mi başarmış acaba biz mi defoluyuz bir tek?! Kimse aynı fikre sahip olmak zorunda değil fakat burda yardım isteyen biri var. Elini uzatanın üzerine basıp geçmenize gerek yok! Ne yaşadıysa konu sahibi yaşamış ve yaşayacak. Bu ne sinir bu ne öfke?!
öncelikle anlayışınız için çok tesekkür ederim yazdıklarınızda da bir o kadar haklısınız çok merak ediyorum aynı şeyler kendi çevresindekilerin başına gelse yine aynı acımasız yorumları yapabilecekler mi aaaa ama hiç olur mı canım kesin evliliği kurtarmk için hamile kalmışımdır onların çevresş böyle hatalara düşmez. herkes ne yaşadığını kendi bilir daha evli olmadığınız halde beni bu denli iyi anlayıp yumuşak gönülle yazdığınız için çok tesekkür ederim

Anlamdigim hemen niye cocuk yapiyorsunuz önce baki n anlasiyorsaniz ondan sonra dusunun kusura bakmayin biraz cahillik var cocuk konusunda

Maalesef 1 seneyi doldurmadan bosanmaniz mumkun degil insallah bu sureyi saglikla atlatr bebeginize sag salim kavusursunuz..

kızlar dayanamadım gittim kv derdimi anlattım oğlu buna çok farklı anlatmış tabii. neyse bu saçmaladıkça saçmaladı yok ben gelmiyomuş o bana gelince surat yapıyımusum en son annem geldiğinde balkonda yemek yicektik darılmasın diye yalvardım gel anne gel anne diye kv bi o zaman gelmişti daha da geldiği yok surat yapıyomuşum. senin oğlunda annemi görünce selam vermiyomuş fln dedim. o gün kavgada ağladığımı düşünmemiş misafirler var çocuklar ağlıyo sanmış YALAN

neyse bu baya üzerime gelince tamam anne hep el kızı suclu zaten sizin oğullarınız günahsız melek dedim kalktım ben tam apartman kapısından çıkıyordum ki millet cahil der ama altınları alıp kaçıcak kadar cahil değilsin demek ki dedi bu bana ben şok ne dedin sen ne dedin dedim altınları alıp kaçmışsın dedi bende ne malum birinin evime girip almayacağı dedim ben senin evine mi gircem dedi bide utanmadan resmen kendi ağzıyla itiraf etti.

allahım derlircem dedim o ara sancım tuttu ben kosa kosa kendi evime gittim eşimde evdeymiş sesimi duyunca kapıyı açmış bendirekt banyoya girdim baktım bi şey var mı dihe annesi arkamdan gelmiş bi şeyler söyleniyodu duymadım ne dediğini gitti bu bende söylendim eşime her seyi istediğin gibi anlatmıssın özelimizi paylaşmıssın böyle anlatırsan tabi het seyi hak görürler dedim haklısın ama o an ne dediğimi bilmiyodum ki dedi dön işte nolur görüyosun perişanım dedi. annenden fayda yok benden var işte adam olsaydın da ananaın ağzını açtırmasaydın dedim

bundan sonra olmucak söz vs vs konustu bende çıktım evden kv arkamdan bosanırsan bosan be çokta umrumdasın defol dedi sendeledim ben devam ettim yürümeye eşim arkamdan koşup belimden sarılıp ağlamaya başladı nolur gitme nolur dön evine falan diye bırak beni diyip çıktım ben yine arkamdan geldi bebeğime bi şey olursa sorumlusu sizsiniz dedim dön işte nolur dedi annen benden özür dilesin ilk önce dedim özür dilemez o dedi iyi b.k yedin gittin anana her seyi karı gibi anlattın bundan sonra ikimizin arasında kaldın çöz çözebilirsen hadi dedim döndüm yoluma gittim yine kendi üzüldüğümle kaldım ama birazda olsun içim soğudu

kızlar affedersiniz ama bu iş iyice iki ucu b.klu değneğe döndü ağlanacak halime gülüyorum şu anda bir yıl dolmadanda boşanamam mümkün değilmiş :KK47:

Bence dönme Allah korusun bebeğe bişey olur. Zararın neresinden dönersen kâr. En başından böyle ise ileride daha sıkıntı olur gibi geliyor bana. Fazla yorum yapmak istemiyorum ama kendi ayaklarinin üzerinde dur,kendine güven. Bebeğine dikkat et.

yazdıklarınızda çok haklısınız bende kararsız kaldım şu aşamada bebeğim doğana kadar en azından dönsem mi diyorum ama bu sefer daha kötü şeyler olmayacağı ne malum değil mi

a

Back