4 aylık evliyim eşim benden boşanmak istiyor

Anne babası barışın tabi der sizin değil deli oğullarının iyiliğini istiyorlar kim çeker bu modeli ya. Madem o kadar becerikliymiş kendi kurutsaymış gömleğini. Bence haklı haksız bakma aç davayı hayat kısa. Kardeşimin arkadaşı geçen sene ilk insan modeli bir yaratığı 1 ayda boşadı çekmedi helal olsun kıza, arkasında da bir tek halası vardı. Bu sene güzel bir nişan yaptı hiç evlenmemiş işi gücü düzgün biriyle. Düzelsin diye bekleseydi hala o ilk insanı çekiyor olurdu. İleri baktı

Böyle durumlarda siz gitmeyin evden.
Mahkemede evi terketti diyip sizi suçlu çıkarabilir.
Babanın evine götürüyorum dediğinde gitmeyecektiniz gerekirse polis çağırın ama çıkmayın o dışarı çıktığı zaman kilidi değiştirecektiniz kalacaktı sokakta dağ ayısı.
Kıyafetlerini de koyun kapının önüne.İki olay anlattınız iki olayda nefret ettim adamdan.Siz nasıl çektiniz 4 ay?

Ne alaka seccade yerde olmaz mıymış ? Çok mu biliyor öyleyse önce eşine nasıl davranması gerektiğini öğrensin.

Konu sahibi, sen bu adamı boşa.

Eğer ben ilk davayı açarsam haklı mı olur haksız mı
Haklı haksız diye bir şey yok. Boşanmak istiyorum diye dava açarsın. düğündeki altınlara kadar istiyorum dersin. Mal varlığı neyse ortak paylaşım istersin. Bunu o da yapsa gidişat bu şekilde olur. Ama protokol imzalamaz iseniz yaklaşık 1-2 seneyi bulur. Seven insan hata da yapsanız g zekalı diyip bu tepkileri vermez. Ya baştan sıkıntı var ya da dolduruşa geliyor.

Adam ruh hastasi

Ayrıca ev içi eşyalar senin çok istiyorsa o gitmeli:Anahtarınız var ise eve girip kilidi değiştirin giremesin. Erkek egosu çok sinir bozucu. Şüphelendiğiniz bir şeyler var ise ispat etmelisiniz. Tabi iyi bir avukat ile.

Ay derhal kurtul bu heriften! Böyle bir adamdan da sakın çocuk yapma.

Bak buradaki kadınların yüzde yüzü seni savunuyor çok haklısın çünkü. İnan çok üzüldüm senin adına lütfen onu boşa 4 ayda gerçek yüzünü göstermesi iyi olmuş. En az hasarla kurtulmana bak ondan

Canım kırılmanı istemem ama sanki bahane etmiş gibi ya
Kızılacak bir şey yokmuş ortada bahane yapmış hakkında hayırlısı olsun

kocasının onu evi terk etmeye zorladığına dair kanıt yoksa bu sefer adam kadını kusurlu gösterir. acilen avukat bulsa ona danışsa daha iyi olur. adam olay çıkarabilir, psikolojik baskı kurabilir, can tehlikesi olabilir kadın dediğiniz gibi bir şey yapsa.

Belli ki görücü usulü evlenmişsiniz.
Anne babası, sizi düşündükleri için aramadılar, onlar oğullarını ne mal olduğunu sizden çok iyi bildikleri için ve başlarına kalmaması için peşinize düşmüşler.
4 aylık evlilikte ıslak gömlek için sizi evden kovan ileride kim bilir neler yapar. Kısaca ona geri dönmeyi düşünmeyin.

Sizi istemeyen biri ike hayat yaşanmaz sadece sizi tükenmişlik sendromuna sokar.Oncelikle istemiyorsa kendi gideydi anasının evine evinden niye gittin ki.Saf birini gorduklerinde bir yerleri kalkıyor.Birsey bilmiyok sanarlar. Sakın ben aşığım seviyorum bırakamam diye gitmeyin geri.Bu plortformda çok okudum.Anne baba da çocuğunun ne olduğunu gayet iyi biliyorlar ki sana geri dön diyorlar.Boşan işine gir çalış kendi ayaklarin uzerinde dur hiçbir erkeğe eyvallah etme canım ..Hiç bir hakkını oraya bırakma...

Bencede sakın barışma daha 4 ayda bu ne hakaretler sevgi yok saygı yok. Bence o güzelim seccadede git şükür namazı kıl Allah sana erkenden yüzünü göstermiş yılların gitmeden

Şiddete meyilli bir adam,kadın kendini korumak için kilidi değiştirmiş olması mahkeme tarafından anlaşılabilecek bir durum.
Ama en çok kanıtlar önem taşıyor tabiki.Neyin nasıl olacağı kanıtı nerde nasıl kullanması gerektiği,kullanırken haksız duruma düşmemek konusunda kafa karışıklığı olmaması adına,dediğiniz gibi avukatla birlikte hareket etmesinde fayda var.

Duygusal bağına tüküreyim onun ya edepsiz şey, belli ki başka şeyler var karıştırdığı,
saçma sapan bahane bulmuş kendince, ailesi de desteklemeyince iyice sarmış size,
bu arada ailesi de başlarına tekrar bela olmasın diye istemiyordur ayrılmanızı,
sakın düşmeyin bunlara, ana babasının bile eğitemediğini siz eğitmek ve
katlanmak zorunda değilsiniz, yol yakınken boşanın yoksa çok üzülürsünüz,
dava konusunda da lütfen acilen bir avukata danışın burada ne söylenirse söylensin sağlıklı olmayacaktır.

Gomlek kurumadiysa gomlek kurumamis baska birsey giy dersin gecersin
Utulemek, petegin ustunde kurumasini saglamak falan fazla ozverilisiniz
Fazla fedakarlik iti at yapar
Bence bu adamin size ilk hakaretvari konusmasi degil bu
Ilk beceriksiz dediginde kalayi basardiniz yoksa
Dur tekrar petegin ustune koyayim demezdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…