4 aylık evliyim eşim benden boşanmak istiyor

Misafirliğe gidicektik giyeceği kıyafetleri akşamdan yıkayıp asmıştım akşam üzeri o işten gelmeden topladım çamaşırlarını gömleğinin alt kısımları kurumamıştı peteğin üzerine astım kurusun diye daha sonra o geldi pantolonunu giydi gömleğini peteğin üzerinden aldım tuttum giysin diye kolları ıslak kalmış beceriksiz bir şeyi becersen şaşarım gerizekalı ıslak kurumayan şeyi gelmiş bana giydiriyor bir sürü şey dedi tamam asarım şimdi peteğe kurur dedim sonrada seccade yerdeydi bu seccadeyi alıp yere mi fırlattın vicdansız seccadeye öyle yapılır mı seccade yukarda durur falan dedi ben de bu dediklerini kaldıramadım benimle konuşma daha hiçbir yerede geitmiyorum dedim ve içeri geçtim kavga böyle başladı ve devam etti
Bu adam psikopat, boşan kesinlikle yazık etme kendine ...

Misafirliğe gidicektik giyeceği kıyafetleri akşamdan yıkayıp asmıştım akşam üzeri o işten gelmeden topladım çamaşırlarını gömleğinin alt kısımları kurumamıştı peteğin üzerine astım kurusun diye daha sonra o geldi pantolonunu giydi gömleğini peteğin üzerinden aldım tuttum giysin diye kolları ıslak kalmış beceriksiz bir şeyi becersen şaşarım gerizekalı ıslak kurumayan şeyi gelmiş bana giydiriyor bir sürü şey dedi tamam asarım şimdi peteğe kurur dedim sonrada seccade yerdeydi bu seccadeyi alıp yere mi fırlattın vicdansız seccadeye öyle yapılır mı seccade yukarda durur falan dedi ben de bu dediklerini kaldıramadım benimle konuşma daha hiçbir yerede geitmiyorum dedim ve içeri geçtim kavga böyle başladı ve devam etti
Deli ya bildiğin. Bundan dolayı kavga mı çıkarılır? Sakın geri dönmeyin, hasta biri belli ki.

Hayır altınlarımı vermedim ama bir kısmı araba için bozulmuştu geri kalanınıda aldım anne lafına bakacak biri değildi başına buyruk biriydi zaten anne ve babasıda hep bizim iyiliğimizi istediler hala arıyolar beni barışın diyolar bırakıcam demekle de kalmadı bıraktı ve binaya girmemi bile beklemeden basıp gitti
Oğullarının nasıl ruh hastası olduklarını bildikleri için sizi kaçırmak istemiyorlar. Sakın kanmayın, ben böyle birinden çok korkardım. Tepkileri normal değil kesinlikle.

sukret 4 ayda o seni bosamak istemis. yoksa sen 4 de cocuk yapar 44 sene çekerdin bu deccali yuvam bozulmasin diye

Bildigin ruh hastası. Ya hep böyleydi gormezden geldin kocam da kocam diye ya da kesin başkası var senden kurtulmak icin pislik yapıyor. Asla geri dönme asla. Manyak olduğu için 2 gün sonra farklı konuşursa aman yuvam diye koşa koşa gitme. Git bir avukata olanı anlat o yol gösterir. Haklı haksız da çok önemli değil zaten sizin davanizda açıkçası.

Davayi ilk siz acin o acarsa sizi haksiz duruma dusurur. Acilen bir avukat bulun bu kadar kisa surede gercek yuzunu gordugunuze sevinin

Merhaba eşimle 2 gün önce kavga ettik ve bana artık seninle aramda duygusal bir bağ kalmadı eşyalarını topla seni babanın evine götürücem dedi beni babamın evine bırakıp gitti hiçbir suçum yanlışım yoktu eşimi çok seviyordum ayrılmak gibi bir niyetimde hiçbir zaman olmadı evet tartışırdık kavga ederdik ama hiç küs kalamazdık dün ailesinin yanıma gitmiş ailesi baya bi kızmış azarlamış sonra beni aradı eşim bana resmen nefretini kustu ben senden soğudum sevmiyorum köpek gibi yalvarsanda yine olmıcaz barışmıcaz yarım saat konuştuk sadece beni bana şikayet etti kötüledi bu sen olamazsın dedim hatta bazı yerlerde iftira bile atmaya çalıştı yapmadığım şeyleri yapmışım gibi konuştu susturdum anlayacağınız maddi ve manevi olarak beni mahvetti nasıl bir yol izlemeliyim davayı ilk ben mi açayım yoksa o mu açsın boşanma nasıl gerçekleşiyor ne yapmam gerek hiçbir bilgim yok beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Kimin evinden kimi nereye bırakıyor madem boşanmak istiyor defolup gitsin. Siz niye gidiyorsunuz?

Boşanmaya karar verdiysen kanıtlar toplamaya çalış. Yazdığı mesajlar olabilir, telefon görüşmeleri olabilir,başkasının yanında yaşanan olaylar olabilir. Bu tipler ayrılırken çünkü iftira atabiliyolar. Eski eş yazdığı mesajdaki şeyi bile inkar ediyordu. Ses kayıtlarını da yani hangi kafada olduklarını anlamak zor. O süreçte de minimum muhatap olursunuz.

kendini yetistirmemis ,gram sevgi yok belli evlenmek icin evlenmis ne kolaymis baba evine götürcem begenmedim ailen bu adama seni geri verirse cok yanlis yaparlar ben olsan kizimi geri göndermezdim asla

Seccadeye duyduğu saygıyı size de duysaydı keşke 🙄

Merhaba eşimle 2 gün önce kavga ettik ve bana artık seninle aramda duygusal bir bağ kalmadı eşyalarını topla seni babanın evine götürücem dedi beni babamın evine bırakıp gitti hiçbir suçum yanlışım yoktu eşimi çok seviyordum ayrılmak gibi bir niyetimde hiçbir zaman olmadı evet tartışırdık kavga ederdik ama hiç küs kalamazdık dün ailesinin yanıma gitmiş ailesi baya bi kızmış azarlamış sonra beni aradı eşim bana resmen nefretini kustu ben senden soğudum sevmiyorum köpek gibi yalvarsanda yine olmıcaz barışmıcaz yarım saat konuştuk sadece beni bana şikayet etti kötüledi bu sen olamazsın dedim hatta bazı yerlerde iftira bile atmaya çalıştı yapmadığım şeyleri yapmışım gibi konuştu susturdum anlayacağınız maddi ve manevi olarak beni mahvetti nasıl bir yol izlemeliyim davayı ilk ben mi açayım yoksa o mu açsın boşanma nasıl gerçekleşiyor ne yapmam gerek hiçbir bilgim yok beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
hayatında biri olma ihtimali var mı??

Back
X