4 aylık evliyim eşim benden boşanmak istiyor

Bu adam psikopat, boşan kesinlikle yazık etme kendine ...

Deli ya bildiğin. Bundan dolayı kavga mı çıkarılır? Sakın geri dönmeyin, hasta biri belli ki.

Oğullarının nasıl ruh hastası olduklarını bildikleri için sizi kaçırmak istemiyorlar. Sakın kanmayın, ben böyle birinden çok korkardım. Tepkileri normal değil kesinlikle.

sukret 4 ayda o seni bosamak istemis. yoksa sen 4 de cocuk yapar 44 sene çekerdin bu deccali yuvam bozulmasin diye

Bildigin ruh hastası. Ya hep böyleydi gormezden geldin kocam da kocam diye ya da kesin başkası var senden kurtulmak icin pislik yapıyor. Asla geri dönme asla. Manyak olduğu için 2 gün sonra farklı konuşursa aman yuvam diye koşa koşa gitme. Git bir avukata olanı anlat o yol gösterir. Haklı haksız da çok önemli değil zaten sizin davanizda açıkçası.

Davayi ilk siz acin o acarsa sizi haksiz duruma dusurur. Acilen bir avukat bulun bu kadar kisa surede gercek yuzunu gordugunuze sevinin

Kimin evinden kimi nereye bırakıyor madem boşanmak istiyor defolup gitsin. Siz niye gidiyorsunuz?

Boşanmaya karar verdiysen kanıtlar toplamaya çalış. Yazdığı mesajlar olabilir, telefon görüşmeleri olabilir,başkasının yanında yaşanan olaylar olabilir. Bu tipler ayrılırken çünkü iftira atabiliyolar. Eski eş yazdığı mesajdaki şeyi bile inkar ediyordu. Ses kayıtlarını da yani hangi kafada olduklarını anlamak zor. O süreçte de minimum muhatap olursunuz.

kendini yetistirmemis ,gram sevgi yok belli evlenmek icin evlenmis ne kolaymis baba evine götürcem begenmedim ailen bu adama seni geri verirse cok yanlis yaparlar ben olsan kizimi geri göndermezdim asla

Seccadeye duyduğu saygıyı size de duysaydı keşke

hayatında biri olma ihtimali var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…