- 22 Ağustos 2014
- 75
- 132
- 93
- 41
- Konu Sahibi kelebekkimm
Arkadaslar 4 aylik evliyim, yillar once annemi kaybettim ve kardeşimde yok. Sorunum şu aslinda anneannem! Yillardir anlayamadigim bir sekilde benimle ugrasiyor ve beni hep cok uzdu ben ondan anne sevkati beklerken hep canim cicim yapip sonra bana cok kotu seyler yasatti. Anneannemin 2. Evliligi annem tek cocuktu, anneannemin 2. Evliliginden 3 dayim var onlar bize hic kotu davranmadilar uveylik konusu acildiginda bile kizarlardi hep hic otelemediler yani annemi ama dedem olacak adam bana cocuklugumdan beri hep kotu davrandi bi gun olsun torunum diyipte basimi oksamamistir anneme yasattiklarini dusunemiyorum bile.... ben tabi cocuktum o zaman kiskanirdim hep beni sevmiyor ama obur torunlarini seviyo tabi onlar oz torunu diye hep dislanmis hissettim kendimi, annemde babamda bana hep saygili olmayi buyuklerime cevap vermemeyi ogrettiler o yuzden asla saygisizlik etmedim ne ona ne anneanneme ama sanki simdi anneannem kendi ysadigi sorunlarin sebebi benmisim gibi surekli beni didikliyor canim babamda hep arada kaliyor kizim bosver o senin buyugun tartismaya girme annenin emaneti o bize dedi ve yaptigi her seyi sineye cektik babamda bende neyse cokta uzatmak istemiyorum.
Evlenmeye karar verdik anneannem soz nisan ve dugun araliginda her seyi burnumdan getirdi hep babam ve dayilarimin esleri annemin kizenleri arayi yapmaya calistilar. Beni aglata aglata her seyi burnumdan getirdi dugun gunune kadar, esime bile yapmaya kalkti ama o hep sustu cevap vermedi. Bugun artik napicami bilmiyorum......
Fa...ook a gecen gun esime cok israr ettim profil resmini degistirdim bi resmi vardi onu koy diye cocukta koydu ben istedim diye anneannem altina oyle birsey yazmis ki sabah kalktim gunaydin dedim yuzume bile bakmadan gunaydin dedi sonra yanima geldi beni rezil ettin dedi nasil yani nomdu dedim gormedin mi anneannenin yazigini dedi, sonra baktim ve anneanneme mesaj attim niye boyle bisey yazdin kirici olmus damadin olarak gormek istemiyorsan gorme ama kirma kalbini onun diye karsiliginda herzamanki gibi bir dunya laf yedim. Madem oyle iliskimiz biter dedi bende hic cevap vermedim.
Esime gelince ben anneannem adina ozur diledim, senlik bisey yok dedi ama sabahtan beri yuzume bakmiyo konusmuyo yanimda bile oturmuyo ve ben napicami bilmiyorum cok uzgunum suan
Evlenmeye karar verdik anneannem soz nisan ve dugun araliginda her seyi burnumdan getirdi hep babam ve dayilarimin esleri annemin kizenleri arayi yapmaya calistilar. Beni aglata aglata her seyi burnumdan getirdi dugun gunune kadar, esime bile yapmaya kalkti ama o hep sustu cevap vermedi. Bugun artik napicami bilmiyorum......
Fa...ook a gecen gun esime cok israr ettim profil resmini degistirdim bi resmi vardi onu koy diye cocukta koydu ben istedim diye anneannem altina oyle birsey yazmis ki sabah kalktim gunaydin dedim yuzume bile bakmadan gunaydin dedi sonra yanima geldi beni rezil ettin dedi nasil yani nomdu dedim gormedin mi anneannenin yazigini dedi, sonra baktim ve anneanneme mesaj attim niye boyle bisey yazdin kirici olmus damadin olarak gormek istemiyorsan gorme ama kirma kalbini onun diye karsiliginda herzamanki gibi bir dunya laf yedim. Madem oyle iliskimiz biter dedi bende hic cevap vermedim.
Esime gelince ben anneannem adina ozur diledim, senlik bisey yok dedi ama sabahtan beri yuzume bakmiyo konusmuyo yanimda bile oturmuyo ve ben napicami bilmiyorum cok uzgunum suan
Son düzenleme: