- 20 Ocak 2023
- 5.385
- 20.915
- Konu Sahibi anneyimannEE
Konu başlığı “anneme depremzede arkadaş” hatırladım şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksine çocuğu olmayan ya da torunu olmayan, yaşam enerjisi isteyen insanlara birebir, bulunmaz nimet yani.
Evlatları yerine koyacaklar, fahri aile olacaklar mis gibi hayat.
İnsansızlık çok zor bir şey, yaşlılar ne işi istesin tek dertleri evde ölümüzü günler sonra kokudan bulmasınlar…
Anlattım ya, vardı rahmetli oldu.Yaşlı bakımı için verilen yardımcı ilanlarına, ilanda istenen şartlara ve bakıma muhtaç olan yaşlıların genel özelliklerine hiç baktınız mı ?
Eli ayağı tutan, akıl sağlığı yerinde ve yardımcı tutabilecek kadar gelire sahip olan yaşça büyük insanlar; evlerinde kapalı kalmayı tercih etmiyorlar zaten ve bakıcı ihtiyaçları da olmuyor.
Ya evet dolaba, faturalara bile destek olsa hiyerarşide tık üste çıkar huzuru olur evde, mesai saatlerindede anne bakar falan dengelenir. Birde sigortası olursa süt parası falan alınıyo diye biliyorum.evden çalışma sistemli çağrı merkezleri var, bilgisayarı filan da onlar veriyor sanırım. Öyle bir iş araştırsanız?
Aferin iyice bunalıma sok kızıEşinden kızına nafaka al onun ihtiyaçlarını öyle karşıla.Bebege de bakmazlar.Evde masraf da görürler seni.
Offf bebeğe çok üzüldüm, 5 aylık kızım var en güzel en tatlı zamanlari, bu günleri kızınızla ailenizle birlikte mutlu geçirmeniz gerekirken yaşadığınız çok acı. Maalesef her çocuk şanslı değil kıyamam kuzucuğa21 yaşındayım daha ve 4 aylık kızımla ortada kaldım çaresizce kızım olmasa sadece kendim için katlanırım her türlü şeye ama kızımla katlanamıyorum olan 4 aylık kızıma oldu
Bu güzel bir fikir. Çağrı merkezlerinde evde çağrı alma işi var. İstanbul'da da CMC var zaten oraya bir başvur sen.evden çalışma sistemli çağrı merkezleri var, bilgisayarı filan da onlar veriyor sanırım. Öyle bir iş araştırsanız?
Evet kesinlikle yani bence onların derdi sofraya bir tabak daha eklenmesi olmuş gibi görünüyor, konu sahibini ve bebeğini fazlalık olarak görüyorlar. Market alışverişine katkısı olsa, bebeğinin bezini filan kendisi alsa biraz rahat eder.Ya evet dolaba, faturalara bile destek olsa hiyerarşide tık üste çıkar huzuru olur evde, mesai saatlerindede anne bakar falan dengelenir. Birde sigortası olursa süt parası falan alınıyo diye biliyorum.
Kendisi yazmış.Alsin nafakasini neden eşi bekar hayati yaşayacak ta.Bu kız çocuğuyla rezillik çekecek.Aferin iyice bunalıma sok kızı
Çok cahil geri kalmış bir ailen var maalesef yoksa kaçma kültürü de olmazdı açıkçası. (Aklına gelmezdi bu seçenek) kız kardeşlerin ilerde evlenip hayata karışınca seni çok iyi anlayacaklar feleğin cemberinden gecmezler umarım. Pişman olurlar ama iş işten geçmiş olur.5 kardeşiz 2 erkek 2 kız kardeşim var erkek kardeşlerim konuşmıyo benimle biri 19 biri de 15 yaşında kız kardeşlerimle aynı odada kalıyoruz biri 18 biri de 16 yaşında git evine yeter duygu sömürüsü yapıp yine geldin kocana git gibi şeyler söylüyorlar anneme de kızıyolar hâlâ onu savunmaya çalışıyosun diyolar
Merhaba,Allah yardımcın olsun kardeşim.Çok zor yaşadıkların toysun hata yapmaya müsaitsin hayatı öğreneceksin. Keşke en cıvıl cıvıl yaşlarında öğrenmek zorunda kalmasaydın.
Belki hatırlayan olur da etiketler,bu sitede bile bi kaç ay önce eski bir üye annesi için ev arkadaşı+yardımcı aradı konu açtı. Annesi yatalak hasta değildi sadece üye pek ilgilenemiyordu çünkü kendisi sağlık sorunları yaşıyordu,yanlış hazırlamıyorsam şartları da fena değildi.
Hem maaş hem barınma,yeme içme de var tabi
4 aylık bebek de var mıydı o evde? Tam kolik dönemi, saatlerce ağlayan ve sadece memede uyuyan bebekle kim kime yoldaşlık edebilir? Halamın gelini de sizin bahsettiğiniz işi yaptı. Yaşlı bir amcayla ilgilendi ama çocuğuna da halam baktı. Çocuk evi kurcalıyor diye istemedi adam.Anlattım ya, vardı rahmetli oldu.
Bu bir değil ki, sadece çevremizde böyle onlarca insan var.
Siz hasta bakımıyla karıştırıyorsunuz, yaşlı bakımı tanımında muhtaçlık ve öz bakım söz konusu değildir.
Amin inşallah denicem tek çarem o sanırımAllah size ve bebeğe bu zor günleri kolaylaştırsın. Çalışabilme yollarını deneyin
evet maalesef her çocuk şanslı değilOfff bebeğe çok üzüldüm, 5 aylık kızım var en güzel en tatlı zamanlari, bu günleri kızınızla ailenizle birlikte mutlu geçirmeniz gerekirken yaşadığınız çok acı. Maalesef her çocuk şanslı değil kıyamam kuzucuğa