Bebek Beslenmesi 4 aylık bebeği olan arkadaşlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bizim ufaklık sabah ilk uykusu 1 saat geri kalnları 15-30 dk. arası değişiyo. uyku zamanından çook sallıyorum valla.

şimdi gene mızıldanıyo gideyim biraz sallayayım. görev beni bekliyoooo

kızlar ne yaptınız bebişler uyumadı heralde.ben uyuttum gece 01.30 a kadar uyanmaz inşallah.

benim oğluş da uyumuştu ama su dakikalarda uyandı. babası bakmaya gitti. bakalım uyumaya devam edecek mi. saat başı uyanıyor. erken de uyudu artık bu gece 10 defa kalkarız sabaha kadar.

benim oğluş da uyumuştu ama su dakikalarda uyandı. babası bakmaya gitti. bakalım uyumaya devam edecek mi. saat başı uyanıyor. erken de uyudu artık bu gece 10 defa kalkarız sabaha kadar.

benimki alıştı 9 yada 9.30 da uyumaya. o yüzden gece fazla rahatsız etmiyo. ama sabah 7 dedik mi ayaktayız..

ooohh hanımlar muhabbet koyuymuş kaçırdım ben.kayınvalidemdeydim.benim kırkım çıktıktan sonra hemen regl oldum 4 üncüye olucam ay sonunda.sezeryan yerim bu ay daha iyi uyuşukluk ve sızı azaldı ama kırmızılık devam.saçları doktora sordum ne yaparsan yap dökülecek hiç uğraşma dedi.normalmiş yani...

var tabi canım olmazmı memeyi sündürüyo sündürüyo koparacak sanki :)) başkasının yanında da dikkati dağıldığı için emmiyor.dönüp milleti dinliyo şaklabanlık yapıyo gülüyoo :)

valla sizin bebişleri duydukça ben halime şükrediyorum.bebişim doğduğundan beri maşallah süphanallah ne gaz sancısı çektik ne uyku sorunu nereye bıraksam orda kendi kendine uyudu.uyandığında hiç sesi çıkmadı etrafı izliyordu.çok rahat geçirdik yani hala öyle meleğim çok uslu bir bebek bu aralar sadece biraz fazla ilgi istiyor etrafı gezip keşfetmek istiyor o kadar da olacak artık.

evet ağladığı zaman onun sesini birşeyle bastırınca susuyor.çıngırakla,pışşş sesiyle bide bizim park yatağın titreşimi var oda iyi geliyor...

yaa kızlarr nerde yaşıyosunuz keşke komşu olsaydık:) benimki imkansız antalya kaşta yaşıyorum(

valla ne iyi olurdu yaaa biz tekbaşımıza çok sıkılıyoruz evde istanbuldayız.

bu arada yaşlarınız kaç ve kaç yıldır evlisiniz?

ben 28 yaşımdayım ve evliliğimizde 3 sene oldu..

26 yaşındayım ve 1,5 yııldır evliyim , grafikerim :))) aslen orduluyum. Kızımın adı da Elif Sena...

nursenacım sende erken yapmışın bebişini bizim gibi. minik tosbaa 6 yıl iyi beklemişsiniz bebek için..bende daha düşünmüyodum sonra bi anda karar verdik..

nursenacım sende erken yapmışın bebişini bizim gibi. minik tosbaa 6 yıl iyi beklemişsiniz bebek için..bende daha düşünmüyodum sonra bi anda karar verdik..

evet bekledik biraz daha beklemeyi düşünüyorduk ama son anda karar değiştirdik şimdi de keşke hiç beklemeseymişiz diyoruz harika bi duygu buuu :))

evet bekledik biraz daha beklemeyi düşünüyorduk ama son anda karar değiştirdik şimdi de keşke hiç beklemeseymişiz diyoruz harika bi duygu buuu :))

evet yaaa dünyanın en tatlı şeyleri. hele bi gülücük atıyolar yaa dünyalara değişmem. gerçi senin için geç deil yaşın küçük.sadece evlilik yılın fazla allah bi ömür sürdürmeyi nasip etsin..

Benmki 3 yada 4 kere en fazla 40 dk uyuyor . eşim olmasa ben gündüzleri ev yemek temizlik hiçbirini yapamam.

seninle aynıyız : )
ben 27 yaşındayım ve 6 yıllık evliyiz :))

maşallah.ne güzel genç evlenmişsin.Allah herkesi mesut etsin : )

İşten eve geldiğimizde çok monoton oluyorduk evde renkli bişeye ihtiyaç vardı :))) Eşimi zor ikna ettm 1 hafta küstüm ikna olana kadar...

kızlar bana müsaade bende bebiş uyuyoken yatayım dinleneyim..hepinize ii geceler..

günaydın kızlar..bu haftasonu iki günde misafirliğe gidicez fazla giremem heralde. bebişlerinize ve kendinize iyi bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…