Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada kızlar regl oldunuz mu?ben daha olmadım da..bir de sezeryan olanlar dikişlerim hala kırmızı benim.ve uyşukluğu devam ediyo.bunlar ne zaman geçer.bilen var mı?aynı zamnda saçlarım acayip dökülüyo.ne yapabilirim?
bezide hiç ağır değil değiştirdiğimde. en iyisi haftalık tarttırayım ona göre hareket edeyim , yoksa çıldıracağım...
ben dün oldum , benim ameliyat yeride uyuşuk sanki bana ait değilmiş gibi hissediyorum , çok istemiştim normal doğurmayı. Benim dikişlerimde kırmızılık yok.
için nasıl rahat ediyosa öyle yap ama kendini çok yıpratma olur mu.bebişin doymasa çok ağlar herhalde.benim arkadaşınki ayda 300 almış sadece ama geceleri uyanıp ağlıyomuş.tabi o anlamamış.uyutmak için sallıyomuş sürekli.seninki de çok ağlıyo mu?bu arada kumralay özledik seni.nerelerdesin?bebiş çok mu yoruyo![]()
ilk mi oldun?aynen bana ait değilmiş gibi.ben de çok istedim normal ama ayşe hanım 41.haftada gelince(ona kalsa daha gelmeyecekti) sezaryan olmak zorunda kaldım.hiç kırmızılık yok muydu yoksa geçti mi?
ilk mi oldun?aynen bana ait değilmiş gibi.ben de çok istedim normal ama ayşe hanım 41.haftada gelince(ona kalsa daha gelmeyecekti) sezaryan olmak zorunda kaldım.hiç kırmızılık yok muydu yoksa geçti mi?
bu arada kızlar regl oldunuz mu?ben daha olmadım da..bir de sezeryan olanlar dikişlerim hala kırmızı benim.ve uyşukluğu devam ediyo.bunlar ne zaman geçer.bilen var mı?aynı zamnda saçlarım acayip dökülüyo.ne yapabilirim?
ben de normal doğum istiyordum ama olmadı. bu arada smy sen dün aşı yaptırmıştın sanırım. huzursuzluk oldu mu çocukta. 1,5 saat ağladı bizim oğlan. uyumadan önce gayet iyiydi. uyandı kıyameti kopardı. ağrı kesici fitil verdim. aşıdan mı acaba?
dün bi huzursuzluk yaşamadık. ben ateş düşürücü ağrı kesici verdim. bi aşı olduktan 2 saat sonra bide yaklaşık 9 saat sonra. fakat bugün az önce durduk yere ağladı susturamadım uzun zamandan sonra ilk kez böyle bişey oluyo.aşıdan mı diye düşündüm bende. sallaya sallaya uyuttum. şimdi uyandı biraz kendine geldi.
evet aynen öyle oldu bizimkinde de. gayet iyiydi birden başladı ağlamaya. uzun zamandır hiç böyle ağlamamıştı. şimdi uyuyor. zor uyuttum ben de. uyanınca tekrar ağlamaz inşallah.
ben 2 kere regl oldum yakında 3. olcam. bu arada saç problemi bende de var çok dökülüyo. doğumdan sonra 2 kere kestirdim belki işe yarar diye ama nafile. bu arada ben normal doğum yaptım. sezeryanla doğum yapmak kötü mü? hep normal doğumdan korkmuştum hatta bi ara bebişim ters pozisyondaydı sezeryan olacak diye sevinmiştim bile. ailemde bi terslik olmadıktan sonra sezeryana karşı çıktılar. neyseki doğumum çok rahat geçti.
kızlar ; Yine bize misafir geliyor yaa. Bi hafta sonunuda eşimle kızımla geçirmek bana haram ya anladım ben bunu...:))))
Bu arada bizim kız uzun zamandır ilk defa 2 saat arayla 20 dk emdi sonunda. Oh be dünyalar varmış.
çok sevindim canım gözün aydın. bencede 2 saat ara iyi. hem çocuk acıkır hem sende rahat edersin..
bizde haftasonu misafirliğe gidicezbende gitmek istemiyorum ama kırk uçurmalarımızı daha bitiremedik.sizler gittiniz kırk uçurmaya..
Kırk uçurmak ne demek ? Ben bişey uçurmadım :)))) Bi ara bizim kızla karşı komşuya gitmiştik 1 aylıktı o da yumurta verdi bize her ne kadar ben almam dediysemde sıkıştırdı elime. Ben Anlamam O işlerden.