Bebek Beslenmesi 4 aylık bebeği olan arkadaşlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar ; Yine bize misafir geliyor yaa. Bi hafta sonunuda eşimle kızımla geçirmek bana haram ya anladım ben bunu...:))))
Bu arada bizim kız uzun zamandır ilk defa 2 saat arayla 20 dk emdi sonunda. Oh be dünyalar varmış.

sana kolay gelsinn.çok şükür inşallah hep böyle emer: )

burda bebeğini kimler sallayarak uyutuyor?ben de uyutmaya taktım.benim bebiş uyutmaya çalışırken ağlıyor da..neden acaba?sallayanlarda bööle bişi var mı?

yaa bi de benim kız emerken damağıyla ısırıyo,sıkıyo,çekiyo ve eliyle mememi sıkıyo ,çimdikliyo.siz de var mı bööle şeyler.bi de kimsenin yanında uzun uzun emmiyo.sinirleniyo ve kimsenin yanında emerek uyumuyo çok ağlıyoo

Ben de şimdi katılcam arıyodum tam, bizimki de kucakta gezerek uyumayı seviyor, istemesem de ayakta sallamayı deniyorum. en azından kollarım belim ağrımaz...ağırlaştıkça zorlaşıyor kucakta sallamak bigün kendi kendine uyurlar mı acaba? Tracy hogg un kitabını da aldım sırf uyutma yöntemleri için ama vakit bulup okuyana:)

ben de istemesem de ayakta sallıyorum bazen.inşallah uyurlar.denemeyi düşünüyo musun o yöntemi?bizimkini ağlatarak bırakmak çok zor.insanın içi gidiyo yaaa

bende sallayan annelerdenim. ayağıma alıyorum artık hanımefendinin keyfine göre bazen yarım saat bazen 1 saat sallıyorum. benim kozalakta bebeği sallayamıyo. onun dediğine göre bacakları çarpık olduğundan zorlanıyomuş. bende sallarken boş durmuyorum kitap okuyorum..

bu arada ben face grubuna katılmadım face hesabım yokk..

sallarken ağlıyo mu peki.bizimki ağlıyo da

feysab benimkini anlatıyosun, damağıyla ısırması canımı acıtması, uyurken ağlaması, kucakta sallanması, baskasının yanında emmemesi uyumaması hepsi herşey aynı
Annem geçen köye gitmişti orda 2 aylık bir bebek varmış ne oda sıcaklığı ne üstünde ne olduğuna dikkat ediyorlar, yediklerinden tattırıyorlar elinde biberon su içiyor dedi annem hayretler içinde, muhallebi filan da yiyomuş...başka bitanesi de 1 aylık emiyor ne gaz çıkarma ne bişi misler gibi uyuyo,uyanında bakıyo öyle boncuk boncuk...ben hiç öyle yaşamadım ya ağladı ya kucakta ya dibinde oyunla...acaba biz mi çok dikkat ediyoruz üstüne düşüyoruz...ben gece bile emse gazını çıkarmadan yatırmadım ona rağmen 4 ay gaz sancısı çektik, sütüm olmasına rağmen bin şebeklikle emziriyorum, mama ek gıda vermeden 6 ayı tamamlamaya çalışıyorum, her ay özel doktora kontrole götürüyoruz herşeyin en güzeli en iyisi olsun diye uğraşıyoruz.. umarım emeklerimizin karşılığını görürüz.

sallarken ağlıyo mu peki.bizimki ağlıyo da

ben sallamaya geçtiğimde eline mutlaka şıngırak veriyorum. eğer tutmazsa ben elime alıp sallıyorum. onun sesiyle uyuyor. eğer ağlıcak gibi olursa onun sesini bastıracak kadar şıngırağı sallıyorum o zaman susup uyuyo.. tavsiye ederimm onun sesini bastıracak ses çıkar..

Bu arada ağlatarak yöntemini 1 kez denemek istedik, ama ben 1 dakika bile dayanamadım. ki doğru olduğuna da inanmıyorum. doktor da sağolsun kucakla, ağlatma, alışmaz kucağa, o senin sevgini istiyor dedi ben tam vazgeçtim. yatır kaldır şş pat filan da denemek bile çok mümkün değil bizim huysuza...

yaa kızlarr nerde yaşıyosunuz keşke komşu olsaydık:) benimki imkansız antalya kaşta yaşıyorum(

bende sallayan annelerdenim. ayağıma alıyorum artık hanımefendinin keyfine göre bazen yarım saat bazen 1 saat sallıyorum. benim kozalakta bebeği sallayamıyo. onun dediğine göre bacakları çarpık olduğundan zorlanıyomuş. bende sallarken boş durmuyorum kitap okuyorum..

bu arada ben face grubuna katılmadım face hesabım yokk..

Ben emdiği zaman emzirerek uyutuyorum , emmediği zaman 5 dakika hafif hafif sallıyyorum , ben istek gönderdm gruba. Kızlar az önce benmki kendi istedi emmeyi...Dua edn bana

feysab benimkini anlatıyosun, damağıyla ısırması canımı acıtması, uyurken ağlaması, kucakta sallanması, baskasının yanında emmemesi uyumaması hepsi herşey aynı
Annem geçen köye gitmişti orda 2 aylık bir bebek varmış ne oda sıcaklığı ne üstünde ne olduğuna dikkat ediyorlar, yediklerinden tattırıyorlar elinde biberon su içiyor dedi annem hayretler içinde, muhallebi filan da yiyomuş...başka bitanesi de 1 aylık emiyor ne gaz çıkarma ne bişi misler gibi uyuyo,uyanında bakıyo öyle boncuk boncuk...ben hiç öyle yaşamadım ya ağladı ya kucakta ya dibinde oyunla...acaba biz mi çok dikkat ediyoruz üstüne düşüyoruz...ben gece bile emse gazını çıkarmadan yatırmadım ona rağmen 4 ay gaz sancısı çektik, sütüm olmasına rağmen bin şebeklikle emziriyorum, mama ek gıda vermeden 6 ayı tamamlamaya çalışıyorum, her ay özel doktora kontrole götürüyoruz herşeyin en güzeli en iyisi olsun diye uğraşıyoruz.. umarım emeklerimizin karşılığını görürüz.
demi?sanki üstüne düştükçe daha nazlı oluyolar.naapalım?aman güven duygusu zedelenmesin sevgiyle büyüsün derken böyle oluyo işte.gülü seven dikenine katlanır.daha önceki sayfalarda yazmıştım aşı olurken bile bazı bebkler ağlamıyomuş.nasıl olsa ilgigösteren yok.alışmış yani susmaya.bazılarınında doğasında var ama.
ben sallamaya geçtiğimde eline mutlaka şıngırak veriyorum. eğer tutmazsa ben elime alıp sallıyorum. onun sesiyle uyuyor. eğer ağlıcak gibi olursa onun sesini bastıracak kadar şıngırağı sallıyorum o zaman susup uyuyo.. tavsiye ederimm onun sesini bastıracak ses çıkar..
teşekkür ederim.deniicem.gerçi ben hep ninni söylüyorum o zaman susuyo bazen tabi.
Bu arada ağlatarak yöntemini 1 kez denemek istedik, ama ben 1 dakika bile dayanamadım. ki doğru olduğuna da inanmıyorum. doktor da sağolsun kucakla, ağlatma, alışmaz kucağa, o senin sevgini istiyor dedi ben tam vazgeçtim. yatır kaldır şş pat filan da denemek bile çok mümkün değil bizim huysuza...
dayanmak zor.bebek uysalsa belki yapılabilir ama bizimkiler çok nazlı.mümkün gözükmüyo.
yaa kızlarr nerde yaşıyosunuz keşke komşu olsaydık:) benimki imkansız antalya kaşta yaşıyorum(
ben düzcedeyim..

merhabalar ben de sallayarak uyutmak zorunda kalıyorum minik cadıyı.Ama gündüzleri o kadar az uyuyor ki ne yapacağımı şaşırıyorum. Sizin gündüz uykularınız nasıl, kaç saat uyuyabiliyorlar?

Ben emdiği zaman emzirerek uyutuyorum , emmediği zaman 5 dakika hafif hafif sallıyyorum , ben istek gönderdm gruba. Kızlar az önce benmki kendi istedi emmeyi...Dua edn bana

maşallah barekallah.Rabbim bozmasın inşallah.iştahla cop cop emsin bebeğin.maşallah.5 dk.sallamak.ya bizimki bööle değildi.gece kendi bile uyurdu.potansiyal var tosunumda ama işte kullanmıyo.gündüz de pışpışlardık.veya kucak.bu kadar da ağlamazdı.sizinkilerde de değişiklikler oluyo mu?

merhabalar ben de sallayarak uyutmak zorunda kalıyorum minik cadıyı.Ama gündüzleri o kadar az uyuyor ki ne yapacağımı şaşırıyorum. Sizin gündüz uykularınız nasıl, kaç saat uyuyabiliyorlar?

merhaba.ah şu sallamak..3 veya 4 defa 30-40 dk.senin nasıl?

4-5 kere 20 şer dakika bazen o da çok nadir olmak üzere bir kere 1 saat kadar da uyuyabiliyor. Bugün saat 10 dan beri 15 dk. uyudu sadece şimdi de ayağımda bakalım dalacak mı? Uykusuzluktan gözleri kıpkırmızı oluyor ama inatla yatırmaya çalıştığım anda çığlığı basıyor:( Ben de Konyadayım bu arada..

Back