Hem bebek hem babası aynı anda acıkınca cevap gecikti :) bizimki tam red değil de kavga gibi biraz, çekiyor hırsla sonra ağlıyor tekrar ağzına alır almaz bırakıyor ve gene ağlıyor. Ben gezerek emzirmeye başlamıştım bir süre sonra sakinleşiyordu o yolla. Tartı dijital olduğu için doktorum pek güvenmediğini söyledi ama başka da bir çare yok gibi. Bende bir de terazi var bebek için arkadaşım vermişti,onunla tartmak bana çok zor geldi az miktardaki farkları anlayamıyordum o yüzden dijital aldım. Sağlamasını yaptığımda birbirlerini tutuyor gibi. Umarım yardımcı olabilmişimdir.[/QUOT
bizim oğlanın da idrar yolu enfeksiyonu da var ama emmesi çok kötü değil. kusması fazlaydı bir ara ama bu aralar iyi emmesi ve fazla kusmamasına rağmen kilo alımı yavaşladı. 5 gündür hiç kilo almamış. doktor olabilir dedi ama benim canım sıkıldı.
"bizimki tam red değil de kavga gibi biraz, çekiyor hırsla sonra ağlıyor tekrar ağzına alır almaz bırakıyor ve gene ağlıyor. Ben gezerek emzirmeye başlamıştım bir süre sonra sakinleşiyordu o yolla." bu kısmı aynı bizim oğlanı tarif ediyor. doktorun moralle ve yediklerinle alakalı dediğini söylemişsin. benim moralim bozuk değil yediklerimde de bir değişiklik yok sanırım. dikkat etmedim hiç. sen nelere dikkat ederek düzelttin bu durumu peki?
Ben de farkında değildim nasıl olsa kilo alımı iyi diye de salmışım kendimi demek ki,ama sıvı tüketimini çok azaltmıştım şimdi su, süt, rezene, ısırgan toplamda günde 20 bardağı buluyor gibi içtiklerim. Bir de herkesi tembihledim beni üzmeyin sütüm azalıyor diye:) Şu memeyle kavga konusunun başka sebepleri de olabilir tabi bilemiyorum. İlk gittiğim doktor gazdan olabileceğini söylemişti. Zaten ne zaman sıkıntısı olsa herkes gazdandır diyor ayırt etmek zor, keşke sıkıntılarını anlatabilseler yavrucuklar:)