Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim oğluş da uyumuştu ama su dakikalarda uyandı. babası bakmaya gitti. bakalım uyumaya devam edecek mi. saat başı uyanıyor. erken de uyudu artık bu gece 10 defa kalkarız sabaha kadar.
benimki alıştı 9 yada 9.30 da uyumaya. o yüzden gece fazla rahatsız etmiyo. ama sabah 7 dedik mi ayaktayız..
bu arada kızlar regl oldunuz mu?ben daha olmadım da..bir de sezeryan olanlar dikişlerim hala kırmızı benim.ve uyşukluğu devam ediyo.bunlar ne zaman geçer.bilen var mı?aynı zamnda saçlarım acayip dökülüyo.ne yapabilirim?
yaa bi de benim kız emerken damağıyla ısırıyo,sıkıyo,çekiyo ve eliyle mememi sıkıyo ,çimdikliyo.siz de var mı bööle şeyler.bi de kimsenin yanında uzun uzun emmiyo.sinirleniyo ve kimsenin yanında emerek uyumuyo çok ağlıyoo
feysab benimkini anlatıyosun, damağıyla ısırması canımı acıtması, uyurken ağlaması, kucakta sallanması, baskasının yanında emmemesi uyumaması hepsi herşey aynı
Annem geçen köye gitmişti orda 2 aylık bir bebek varmış ne oda sıcaklığı ne üstünde ne olduğuna dikkat ediyorlar, yediklerinden tattırıyorlar elinde biberon su içiyor dedi annem hayretler içinde, muhallebi filan da yiyomuş...başka bitanesi de 1 aylık emiyor ne gaz çıkarma ne bişi misler gibi uyuyo,uyanında bakıyo öyle boncuk boncuk...ben hiç öyle yaşamadım ya ağladı ya kucakta ya dibinde oyunla...acaba biz mi çok dikkat ediyoruz üstüne düşüyoruz...ben gece bile emse gazını çıkarmadan yatırmadım ona rağmen 4 ay gaz sancısı çektik, sütüm olmasına rağmen bin şebeklikle emziriyorum, mama ek gıda vermeden 6 ayı tamamlamaya çalışıyorum, her ay özel doktora kontrole götürüyoruz herşeyin en güzeli en iyisi olsun diye uğraşıyoruz.. umarım emeklerimizin karşılığını görürüz.
ben sallamaya geçtiğimde eline mutlaka şıngırak veriyorum. eğer tutmazsa ben elime alıp sallıyorum. onun sesiyle uyuyor. eğer ağlıcak gibi olursa onun sesini bastıracak kadar şıngırağı sallıyorum o zaman susup uyuyo.. tavsiye ederimm onun sesini bastıracak ses çıkar..
yaa kızlarr nerde yaşıyosunuz keşke komşu olsaydık:) benimki imkansız antalya kaşta yaşıyorum(
bu arada yaşlarınız kaç ve kaç yıldır evlisiniz?
ben 28 yaşımdayım ve evliliğimizde 3 sene oldu..
bu arada yaşlarınız kaç ve kaç yıldır evlisiniz?
26 yaşındayım ve 1,5 yııldır evliyim , grafikerim :))) aslen orduluyum. Kızımın adı da Elif Sena...
nursenacım sende erken yapmışın bebişini bizim gibi. minik tosbaa 6 yıl iyi beklemişsiniz bebek için..bende daha düşünmüyodum sonra bi anda karar verdik..
evet bekledik biraz daha beklemeyi düşünüyorduk ama son anda karar değiştirdik şimdi de keşke hiç beklemeseymişiz diyoruz harika bi duygu buuu :))
Benmki 3 yada 4 kere en fazla 40 dk uyuyor . eşim olmasa ben gündüzleri ev yemek temizlik hiçbirini yapamam.
ooohh hanımlar muhabbet koyuymuş kaçırdım ben.kayınvalidemdeydim.benim kırkım çıktıktan sonra hemen regl oldum 4 üncüye olucam ay sonunda.sezeryan yerim bu ay daha iyi uyuşukluk ve sızı azaldı ama kırmızılık devam.saçları doktora sordum ne yaparsan yap dökülecek hiç uğraşma dedi.normalmiş yani...
teşekkürler cevap için.ben regl olmadım daha.
var tabi canım olmazmı memeyi sündürüyo sündürüyo koparacak sanki :)) başkasının yanında da dikkati dağıldığı için emmiyor.dönüp milleti dinliyo şaklabanlık yapıyo gülüyoo :)
aynenn
valla sizin bebişleri duydukça ben halime şükrediyorum.bebişim doğduğundan beri maşallah süphanallah ne gaz sancısı çektik ne uyku sorunu nereye bıraksam orda kendi kendine uyudu.uyandığında hiç sesi çıkmadı etrafı izliyordu.çok rahat geçirdik yani hala öyle meleğim çok uslu bir bebek bu aralar sadece biraz fazla ilgi istiyor etrafı gezip keşfetmek istiyor o kadar da olacak artık.
maşallah diyelim.hep kendisi mi uyur?yoksa sallar mısın?aman nazar değmesin..
evet ağladığı zaman onun sesini birşeyle bastırınca susuyor.çıngırakla,pışşş sesiyle bide bizim park yatağın titreşimi var oda iyi geliyor...
valla ne iyi olurdu yaaa biz tekbaşımıza çok sıkılıyoruz evde istanbuldayız.
seninle aynıyız : )bu arada yaşlarınız kaç ve kaç yıldır evlisiniz?
28 yaşımdayım 3 yıllık evliyiz.zonguldaklıyım.düzcede yaşıyoruz.türkçe öğretmeniyim.diceksiniz nasıl türkçe?aranızda imla ve noktalama kurallarına en çok uymayan benim çünkü.nette takmıyorum bunları.
ben 27 yaşındayım ve 6 yıllık evliyiz :))
nursenacım sende erken yapmışın bebişini bizim gibi. minik tosbaa 6 yıl iyi beklemişsiniz bebek için..bende daha düşünmüyodum sonra bi anda karar verdik..