Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıı nursena burdaymışşş.merhebe.yine aynı demi?Allah yardımcın olsun.ben şimdi kahvaltıya.eşim çağırıyo.grz..
Kilo alamayıştan bahsetmişsin geçen ay ben de aynı sorunu yaşamıştım. Her ay bir kilo alan kızım 15 günde sadece 100 gr almıştı. İdrar yolu enfeksiyonu vardı doktor ona bağlamıştı ama bizimkinin kusması ishali filan yoktu,iştahı da yerindeydi üstelik ama ağlıyordu sürekli emerken. Sonra başka bir doktor kusma yoksa ve emerken ağlıyorsa özellikle, senin sütünle alakalı sakın kafanı hiçbir şeye takma sütünün muhteviyatı değişir dedi. O ağladıkça ben de ağlayacak gibi oluyordum senin gibi. Velhasıl aynı gün eve tartı aldım gün gün takip için :) yediğime ve kendime dikkat ettim çok şükür 750 gr aldı bu ay. Aman kendine çok iyi bak canım.
acayip moıralim boz<uk saat 11:13 ve bzm kız 07:30 da emdi hala tık yok emmiyor dün mama da aldm onu da emmiyor. öksüyor boğazında hırıltı var . bundan olabilir mi... günaydn bu arada
Selam kızlar,
Kızımın öksürüşü 2 gündür şiddetlend. Burnuda akıyor. Şurup ve burun damlasını kullanıyorum. Bunun şiddeti nekadar daha sürer acaba. Arada keyifleniyor ama öksürmeye başladımı kıyameti koparıyor.... offf
4 saat.ilginç ya.acıkmıyo desem olmaz.acıksa çok ağlar.ne dicem bilemiyorum.ne bileyim hastayken iştahsızlık olabilir belki.acayip moıralim boz<uk saat 11:13 ve bzm kız 07:30 da emdi hala tık yok emmiyor dün mama da aldm onu da emmiyor. öksüyor boğazında hırıltı var . bundan olabilir mi... günaydn bu arada
teşekkür ederim.aynen benimki de 2 haftada 150 gr almış.hep ağlıyordu sadece ve sürekli emmek istiyordu.gerçi hep emmek istiyor ya.demekki açmış diyorum çünkü ağlamaları azaldı uykusu daha iyi maaşallah.ek gıdalarda iyi mi geldi nedir.gerçi yine belli olmaz ya iyi bir şey düşünürüm hemen tersi olur.senin bebiş kaç aylık kaç kilo?
daha çok emmesi için yorsan biraz.oyunlar falan.acıkmaz mı acaba?fiziksel hareketler yani?
geçmiş olsun.bebişlerin hastalıkları çok zor çok.küçücük bebeklerin öksürüp hapşırmasına dayanamıyorum.benimki 25 günlükkken nezle olmuştu.
bu arada feysab yatır kaldıra bugün karar verip haftaya yapacağım diye, yarın vazgeçiyorum.çünkü yapacağım deyince benim minik uykucu oluveriyor:))
bende aaa ne güzel uyuyacak artık deyip vazgeçiyorum.beni kandırıyor yani.
ama kafam hala orda.ben yapmaktan yanayım.şimdi kilo falan amadı ya kıyamıyorum.
Selam kızlar,
Kızımın öksürüşü 2 gündür şiddetlend. Burnuda akıyor. Şurup ve burun damlasını kullanıyorum. Bunun şiddeti nekadar daha sürer acaba. Arada keyifleniyor ama öksürmeye başladımı kıyameti koparıyor.... offf
Kumralay ve feysab yatır kaldır ne demek bir açıklar mısınız bana?
teşekkür ederim.aynen benimki de 2 haftada 150 gr almış.hep ağlıyordu sadece ve sürekli emmek istiyordu.gerçi hep emmek istiyor ya.demekki açmış diyorum çünkü ağlamaları azaldı uykusu daha iyi maaşallah.ek gıdalarda iyi mi geldi nedir.gerçi yine belli olmaz ya iyi bir şey düşünürüm hemen tersi olur.senin bebiş kaç aylık kaç kilo?
slm kızlar... Nursena ne diyeceğimi bilmiyorum bi anne için sıkıntılı bir durum emmek istememesi.Ama bazı bebekler böyle işte iştahsız olabiliyorlar.uykuda da emmiyormu?bi çıngırakla falan oyalasan memedeyken denedin mi.bizimki bazen emmek istemediğinde çıngırakla oyalayarak emziriyorum.
ya kızlar benimkide çok kusuyor gına geldi artık kusmalarından dün akşam 5 dk içinde tam 5 kere üst değiştirdim iç badisiyle birlikte.tam giydirip yatırıyorum kusuyo çamaşır yetiştiremiyorum artık az önce çıktık babasıyla kıyafet aldık yoksa yetişmiyor.başka hiçbir sıkıntısı da yok niye bukadar kusuyor anlayamadım fff.
Kızlar Ben Geldim; Benim Minik Meleğimi Bugun 2 tane farklı hastaneye Götürdük. Bronşit Başlangıcıymış bebeğim. İlk gittiğim Hastanede doktorla tartıştım ki öksüğü ile ilgilenen doktordu. Sınraki doktor şurup verdi içirdik şurubu üstüne ıhlamur ve üstünede devam sütü vede kaşık maması vermeye çalıştımda benm bebiş almadı devam sütünü ve kaşık mamasını. Emmeyi tercih etti biraz daha iyi de şimdide sabah olacak yine emmek istemeyecek diye çok korkuyorum( Bu arada benmkinin sürekli, ağzından sular geliyo :)) sabahtır 4. üst değiştirmem , mama önlüüğüde bi işe yaramadı. Dua edin bize de kızım iyileşsin çok yıprandım
![]()
Kızlar Ben Geldim; Benim Minik Meleğimi Bugun 2 tane farklı hastaneye Götürdük. Bronşit Başlangıcıymış bebeğim. İlk gittiğim Hastanede doktorla tartıştım ki öksüğü ile ilgilenen doktordu. Sınraki doktor şurup verdi içirdik şurubu üstüne ıhlamur ve üstünede devam sütü vede kaşık maması vermeye çalıştımda benm bebiş almadı devam sütünü ve kaşık mamasını. Emmeyi tercih etti biraz daha iyi de şimdide sabah olacak yine emmek istemeyecek diye çok korkuyorum( Bu arada benmkinin sürekli, ağzından sular geliyo :)) sabahtır 4. üst değiştirmem , mama önlüüğüde bi işe yaramadı. Dua edin bize de kızım iyileşsin çok yıprandım
![]()
günaydınn arkadaşlar.haftasonu giremedim çok fazla ama aklım hep yazdıklarınızdaydı. epey yazmışsınız uzun zaman okumaya çalıştım. nursati ve nursena çok çook geçmiş olsun. allah acil şifalar versin. kendi moralinizi bozmamaya çalışın, yıpratmayın siz bebişlerinize lazımsınız. ne kadar ayakta durursanız onlara daha iyi bakarsınız.
miniktosbaa benim bebişte çoook kusuyo valla haftasonu 4 çiift takım aldım. yetiştiremiyorum kıyafet. ne yapıcaz biz bu çocukların kusmalarını bilmiyorum. bu arada benim kozalağa kızıyodum yaa yazdıklarım sanki malum olmuş gibi haftasonu bi iyiydi bi iyiydi anlatamam size.maşaaallahdiyeyim. cumartesi görevden geldi bana kahvaltı hazırladı, yapamadığım ütüleri yaptı, evi süpürdü.
günaydınn arkadaşlar.haftasonu giremedim çok fazla ama aklım hep yazdıklarınızdaydı. epey yazmışsınız uzun zaman okumaya çalıştım. nursati ve nursena çok çook geçmiş olsun. allah acil şifalar versin. kendi moralinizi bozmamaya çalışın, yıpratmayın siz bebişlerinize lazımsınız. ne kadar ayakta durursanız onlara daha iyi bakarsınız.
miniktosbaa benim bebişte çoook kusuyo valla haftasonu 4 çiift takım aldım. yetiştiremiyorum kıyafet. ne yapıcaz biz bu çocukların kusmalarını bilmiyorum. bu arada benim kozalağa kızıyodum yaa yazdıklarım sanki malum olmuş gibi haftasonu bi iyiydi bi iyiydi anlatamam size.maşaaallahdiyeyim. cumartesi görevden geldi bana kahvaltı hazırladı, yapamadığım ütüleri yaptı, evi süpürdü.