Kızlaaar bebekim grip başlangıcında. Gece hiç uyumadım.Bebek emmedi. Sağdım içirdim. gece ilkkez mama verdim. Buhar makinasıyla sabahladık resmen.
Şimdi dr dan geldik sekrol şurup. Babbysion burun füzyon verdi.
Kilomuz 5.440 ama hemşire 4.150 yazdı okadarda giysi yoktu üzerinde. Boy 58cm Doktor normal gidiyor iyi dedi. mama 2 öğüne çıktı. Ek gıda felan hiç bişi demedi. Emmiyor dedim Bişekilde sağ ve içir dedi. Demir ilacına 10 gün sonra başla dedi. Rotayıda düzelince yapacakmış.
Aptamil comfort1 kim kullanıyordu kızlar. Hoca SMA Gold da ısrar etti ama değiştirsemmi diye düşünüyorum. Yada 1 öğün biri bir öğün birini versemmi. taktım ben bu işe yaaa :)))) Aptamil comfortta lif varmış kabızlık için iyi diye düşündüm aslında...
aptamil conformili ben kullanıyorum. önce aptamil 1 ile başladım baktım çocuk kaka yapmıyo. doktora gittim. 5 güne kadar yapmaması normalmiş ama 5. gün mutlaka yapmalıymış.fitil verdi. eğer yapmazsa 5. gün mutlaka fitil ver dedi. ve aptamilin conformilini söyledi. ben üç sefer fitil verdim 5. güne kadar yapmadığı için ayrıca doktor zeytinyağı dedi. sürekli zeytinyağı içiriyorum bebişime. bu arada mamada iyi geldi. şimdi çok şükür her gün yapıyo. hatta bazen günde 2 defa bile yapıyor. bu arada doktorun söylediği bi şey daha var. kayısı kurusunu kaynat suyu ile beraber robottan geçir bebeğine ver. hiç bi zararı olmaz. ek gıdaya başlamamışsan bile verebilirsin. ben 2. ayı doldurdu sonra hep kayısı suyu verdim. bağırsaklarını yumuşatır. çok çektim bu kabızlıktan o yüzden bilirim. bide mutlaka bunları yap allah korusun makatında çatlak olursa daha çok uğraşırsın..