Bebek Beslenmesi 4 aylık bebeği olan arkadaşlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızlaaar bebekim grip başlangıcında. Gece hiç uyumadım.Bebek emmedi. Sağdım içirdim. gece ilkkez mama verdim. Buhar makinasıyla sabahladık resmen.
Şimdi dr dan geldik sekrol şurup. Babbysion burun füzyon verdi.
Kilomuz 5.440 ama hemşire 4.150 yazdı okadarda giysi yoktu üzerinde. Boy 58cm Doktor normal gidiyor iyi dedi. mama 2 öğüne çıktı. Ek gıda felan hiç bişi demedi. Emmiyor dedim Bişekilde sağ ve içir dedi. Demir ilacına 10 gün sonra başla dedi. Rotayıda düzelince yapacakmış.

Aptamil comfort1 kim kullanıyordu kızlar. Hoca SMA Gold da ısrar etti ama değiştirsemmi diye düşünüyorum. Yada 1 öğün biri bir öğün birini versemmi. taktım ben bu işe yaaa :)))) Aptamil comfortta lif varmış kabızlık için iyi diye düşündüm aslında...

aptamil conformili ben kullanıyorum. önce aptamil 1 ile başladım baktım çocuk kaka yapmıyo. doktora gittim. 5 güne kadar yapmaması normalmiş ama 5. gün mutlaka yapmalıymış.fitil verdi. eğer yapmazsa 5. gün mutlaka fitil ver dedi. ve aptamilin conformilini söyledi. ben üç sefer fitil verdim 5. güne kadar yapmadığı için ayrıca doktor zeytinyağı dedi. sürekli zeytinyağı içiriyorum bebişime. bu arada mamada iyi geldi. şimdi çok şükür her gün yapıyo. hatta bazen günde 2 defa bile yapıyor. bu arada doktorun söylediği bi şey daha var. kayısı kurusunu kaynat suyu ile beraber robottan geçir bebeğine ver. hiç bi zararı olmaz. ek gıdaya başlamamışsan bile verebilirsin. ben 2. ayı doldurdu sonra hep kayısı suyu verdim. bağırsaklarını yumuşatır. çok çektim bu kabızlıktan o yüzden bilirim. bide mutlaka bunları yap allah korusun makatında çatlak olursa daha çok uğraşırsın..

ya kızlar sizde kusmalar ne durumda biz hala kusuyoruz.az önce burnundan çıktı kusmuklar :(( sabahtan beri üçüncüye kıyafet değiştiriyorum :(

benim bebeğimde çok kusuyo.bende sürekli kıyafet değiştiriyorum. 4. ay kontrolünde söyledim doktora. doktorda kilo alımı normal ( ayda 1,100 gr aldı) boyuda (ayda 4 cm uzadı) iyi uzamış dedi. her hangi bi enfeksiyon olacağını düşünmüyorum dedi.fazlasını çıkarıyodur dedi.

smy11 :16: sağol bilgiler için

ne demek yardımcı olabildiysem çook çektiğim için kabızlıktan bilirim. bu arada bebekler pek conformilin tadını beğenmiyo biraz içine üzüm pekmezi koyarsan lıkır lıkır içiyo :56:

ne demek yardımcı olabildiysem çook çektiğim için kabızlıktan bilirim. bu arada bebekler pek conformilin tadını beğenmiyo biraz içine üzüm pekmezi koyarsan lıkır lıkır içiyo :56:

SMA Gold kadar olamaz. resmen ben kendim fena oluyorum ya :))) hem koku hem tad berbat.

benim bebeğimde çok kusuyo.bende sürekli kıyafet değiştiriyorum. 4. ay kontrolünde söyledim doktora. doktorda kilo alımı normal ( ayda 1,100 gr aldı) boyuda (ayda 4 cm uzadı) iyi uzamış dedi. her hangi bi enfeksiyon olacağını düşünmüyorum dedi.fazlasını çıkarıyodur dedi.

bizimkide aynısını söyledi kilo almış boyu uzamış bi sıkıntı yok diyor ama yoruldum valla hergün kaç tane üst değiştiriyorum yıka kurut ütüle fff.bide bebeğe çok kıyafet alma derlerdi almasaydım popomuz açıkta kalırdı :)) bu gittiğimde çok sorum var doktora normal dese bile bi idrar ve gaita tahlili isticem en azından içim rahat olsun...

bizimkide aynısını söyledi kilo almış boyu uzamış bi sıkıntı yok diyor ama yoruldum valla hergün kaç tane üst değiştiriyorum yıka kurut ütüle fff.bide bebeğe çok kıyafet alma derlerdi almasaydım popomuz açıkta kalırdı :)) bu gittiğimde çok sorum var doktora normal dese bile bi idrar ve gaita tahlili isticem en azından içim rahat olsun...

bennde dün isyan ettim sürekli bebeğin çamaşırlarını yıkıyorum. yarın gidicem bi sürü şey alıcam. aman küçülürse küçülür ne yapayım. 3 güne bir çamaşır yıkamaktan gına geldi..

Ben çamaşırda şanslıyım sanırım bebeği 1 yaşına getirecek kıyafet var evde. Kuzenimin bebeği birden büyüdü kullandıkları ve açmadıklarını bana verdi sağolsun. Ben sadece LCW den kollu çıtçıtlı beyaz zıbınlar almıştım.

Benim kozalak Huggies bez almış kızlar allahım bebeğin göbeğinde inanılmaz kızarıklar oldu. Kenarları kağıt gibi keskin ondan oldu sanırım. Prima aktif bebek daha iyi geldi. 58 tane nasıl bitireceksem.

Ablam dalga geçiyor analı kızlı kullanın diye. Daha nerdee 2 ay var :))) her ay geriliyorum zaten :))

Arkadaşlar 4 aylık bebeğinizin önceki aylara göre huyu olumsuz yönde değiştimi? Benimki gitgide kötüye gidiyor sabahtan gece 12 ye kadar nerdeyse hiç oturtmuyor beni

kızlar bebeğinizin altını her açtığınızda pişik kremi sürüyomusunuz. bi de hangi marka pişik kremi kullanıyosunuz

Kızlar harikasınız, her açtığımda yeni sayfaları okuyorum önce...smy11 özellikle sen valla bebişine maşallah rahat bırakıyor demekki anneciği:)
Ben yokken bez konuşulmuş biz de premiumcare kullanıyoruz, bir kez indirimde diye normal prima almışlar, çok fena yaptı poposunu kıpkırmızı yanıyodu resmen...başka da birşey denemedik, aslında numune gönderse firmalar belki değiştirirz:)
Pişik kremi de sebamed kullanıyorduk bitti sayılır, çok sık olmasa da kızarıklık olsa ben biraz saf zeytinyağı sürüyorum iyi geliyor, cildi çok kururyunca da banyodan sonra vücuduna sürdüm, biz zeytinyağıyla elma yağıyla büyümüşüz valla:)
kusma reflüden olabilir kızlar, bir danışın doktorunuza, biz motilium ve gaviscon kullanmaya başladıktan sonra kusmalarımız epey azaldı...bana bağırıyo kaçtım yine:)

kızlar bebeğinizin altını her açtığınızda pişik kremi sürüyomusunuz. bi de hangi marka pişik kremi kullanıyosunuz

her açtığımda sürmüyorum hafif kızarıklık görürsem sürüyorum hemen geçiyor sebamed kullanıyorum.şampuanını falan da sebamed almıştım ama geçen ay doktorumuz değiştirdi.BABE marka kullanıyorum artık losyonu ile birlikte.

Kızlar harikasınız, her açtığımda yeni sayfaları okuyorum önce...smy11 özellikle sen valla bebişine maşallah rahat bırakıyor demekki anneciği:)
Ben yokken bez konuşulmuş biz de premiumcare kullanıyoruz, bir kez indirimde diye normal prima almışlar, çok fena yaptı poposunu kıpkırmızı yanıyodu resmen...başka da birşey denemedik, aslında numune gönderse firmalar belki değiştirirz:)
Pişik kremi de sebamed kullanıyorduk bitti sayılır, çok sık olmasa da kızarıklık olsa ben biraz saf zeytinyağı sürüyorum iyi geliyor, cildi çok kururyunca da banyodan sonra vücuduna sürdüm, biz zeytinyağıyla elma yağıyla büyümüşüz valla:)
kusma reflüden olabilir kızlar, bir danışın doktorunuza, biz motilium ve gaviscon kullanmaya başladıktan sonra kusmalarımız epey azaldı...bana bağırıyo kaçtım yine:)

bugün benimkinin maşaaallahı var. nazarım değmesin. epey uyudu. şimdi gene uyuyor. inşallah gece de uyur. ilk kez böyle yaptı şaşırdım vallaa. belki aşının etkisi ile de olabilir..

her açtığımda sürmüyorum hafif kızarıklık görürsem sürüyorum hemen geçiyor sebamed kullanıyorum.şampuanını falan da sebamed almıştım ama geçen ay doktorumuz değiştirdi.BABE marka kullanıyorum artık losyonu ile birlikte.

Benimki pişik olmuyor , Poposunu benzden sonra havalandırıyorum herzaman .

Arkadaşlar ; Bizim ki Bu sabah saat 07:12 = 9 dk , 08:27 = 5 dk , 09:45 = 3 dk , 09:53 =5 dk emdi . Normal mi bu ya bide hala rahatsız benmkisi idrar yolu enfeksiyonu geçmiş ama öksürüğümüz başladı. Doktor şurup verdi sabah akşam 1 çay kaşığı levopront verdi.
e güzel emmiş maşallah.nerdeysa saatte bi emmiş.çok fazla kafanatakma bence.acıksa zaten ister demi.gün içinde nasıl prki.huysuz mu neşeli mi
En belirgin özelliği memeyi red etme , ben bebeğim emmiyo diye gitmiştim enfeksiyon için tahlil yaptılar varmış enfeksiyon sonra idrar kültürü oldu onda pek sorun çıkmadı şurup verdi doktor 5 gün kullandık sonra tekrar tahlil yapıldı değeri düşmüş . Saat tutuyorum çünkü benm bebeğim geçen ay 400 gr aldı sadece birde kendisi emmeyi hiç istemiyor. Mesela az önce 2,5 saat geçmesine rağman zorla 8 dk. emzirdim , sonuçta anneyiz insanın içi rahat etmiyor.Bebeğinin şuana kadar aynı sıcak ortamda tuttuysan vede hastalanmadıysa onun için yeterlidir bence . biz ev değiştirdik diğer ev doğalgaz sobalıydı ve oda sıcacıktı bu nden le benmki hastalandı . çok sıcak ortama alışkındı sanırım.

geçer inşallah bi an önce.bizim ev 21-22 derece.çok sıcak olmuyo.ben zıbın kısa kollu çıtçıtlı badi tulum hırka altına da külotlu çorap..

Arkadaşlar 4 aylık bebeğinizin önceki aylara göre huyu olumsuz yönde değiştimi? Benimki gitgide kötüye gidiyor sabahtan gece 12 ye kadar nerdeyse hiç oturtmuyor beni
valla bizde oldu.ilk sayfada dayazmıştım zaten.uyuma yönündan oldu.daha da kucakçı oldu.çok sinirli oldu..
her zaman sürmüyoum.hafif kızarıklık olursa sürüyorum.ben komilinin ürünlerini kullanıyorum.ve de molfix.

ben bazen sürüyorum zeytin yağı.vücuduna da masaj yapıyorum öyle.

Ben ilk 3 ay saf zeytinyağ kullandım. Kuşadasından sıfır asitli getirtmiştim ev yapımı sabunla birlikte. Şimdi sigorta karşılıyor diye Hametan krem kullanıyorum pişiğe.

Şampuanımızda Mustela hediye geldi. Bitince zeytinyağlı sabuna devam, vücudu inanılmaz gevşiyor.

Kızlar süt sağanlar makinamı kullanıyorsunuz yoksa ellemi?
Medela Makine yollamış arkadaşım kullanayım diye. Deli etti beni. Ellle daha çabuk ve çok süt elde ettim sanki.

Back