4 aylik bebege sehriye corbasi !

Olaylat hayal ettiginiz gibi degul kahvalti masasi ile ayaginda sallama olayi ayninidada oluyit.
Sorunda zatrn ne olup bittigini anlamadan olaylarin gelismesi

Benim de görümcem ve bebeğim diye bi konum var bundan daha fazlasını yapan psikopat görümcem var :) neyse ki biz sık görüşmüyoruz artık.. Her görüştüğümüzde mutlaka bişeyler yapıyo çocuğa hiç huzurlu değil onun yanında yavrum..

Bu halalar neden kendilerinde bu hakkı görüyo bilmiyorum ben de halayım 5 yeğenim var birine annesine sormadan şeker vermem olur ya hassasiyeti vardır istemiyodur çocuğunun şeker yemesini bu en basit örnek ama bizim görümceler neler yapıyo..

3. Ayina girmek üzere olan bir bebeği olan biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki. Kimse ama kimse bir bebeği annesi kadar etraflıca düşünemez. Ne eş, ne akrabalar, kimse. Doktorunuz ne derse onu uygulamaya devam edin. Ben de sizin gibi yapıyorum. Aksini söyleyenlere doktor böyle dedi diyorum.

Bebeğim daha bir buçuk aylıkken eşimin ısrarıyla beni doğumumda bırakıp kaçan kayinvalideme gittik. Kadın hayatında hiç emzirmemis, baba emzirme ile süt ile ilgili onlarca saçma sapan akıl veriyor. Yine Bebek bakımıyla alakalı eski kafa, saçma sapan şeyler. Onlarla mücadele ederken bir baktım gorumcelerim ve kaynım bebeğimin dudağına limon surup gülüyorlar. Eşim de durduracagina o da gülüyor. Bebeğimi aldım almasına ama iş işten geçmişti. Bebeğim o sıralar tukurugunu tutamayıp boğuluyordu. Kayınvalidem hiç böyle bir şey duymamış gibi kaç çocuk büyüttüğünden bir şey olmayacağından bahsedip duruyordu. Bebeğim diğer oda da uyurken, gel bizimle yemek ye diyordu. Bir şey olsa onun ciğeri yanayacak sanki.

Bebeğim şuan boğulsa bile şükür kurtarabiliyor kendini. Ama hala tetikteyim. Bir yaşına kadar da böyle devam edeceğim. İnsanlar ne derse desin, umrumda değil. Sizin de olmasın. Kimse evlatlarımızdan önemli değil.

Bebek kac gram dogdu 4 aylik olmadan 7 kiloya nasil ulasti ki?
Yanlis anlamayin tamamen meraktan soruyorum. Benim oglan 4 kilo dogdu. 5 ayini doldurunca 7 kiloydu.

Bu arada ben de hep kilolu bir cocuktum anliyorum sizi. Ama burda asil mesele daha 4 aylik cocuga corba vermeye calismasi. Kilo olayi degil bu. Cocugun bagirsaklarina uygun degil ki daha.

Bilmem aslında siz anlatınca mantıklı geldi . O mesajı yazarken şunu düşünmüştüm ; beni de kimse para biriktirme konusunda yönlendirmedi ama ben de çok biriktirirdim . Konu sahibinin çocukken hiç birikim yapmamış olması şaşırttı aslında beni , her çocuğun hayalleri olur ve ona ulaşmak için para biriktirir benim bildiğim

Olaylat hayal ettiginiz gibi degul kahvalti masasi ile ayaginda sallama olayi ayninidada oluyit.
Sorunda zatrn ne olup bittigini anlamadan olaylarin gelismesi

Aynı anda oluyor işte

Çorba daha önce olmuştu

Burada yazmadığınız daha kimbilir ne olaylar olmuştu

Buna rağmen neden görümcenizin ayağında idi o Bebek

Cidden bu olay üzerine ben zaten bırakmam da eşim bıraksa bile ablasına o anda olmaz der alırım kucağıma

Dört aylık Bebek kucakta yemek yenir rahatlıkla, yok bebeğin uykusu varsa önce uyutur sonra yerim ama bu tarz bir görümceye, teyzeye, yengeye, nineye asla bırakmam

Bebeğin annesi sizsiniz, gerekirse panter kesilmeyi şimdiden öğrenin zira büyüyünceye kadar uzun yıllar var

Birebir ayni seyleri yasamisiz.Topluca cay iciyorduk.Kaynim cocugun agzina cikolata surmus inu uyardim.Bir sure sonra yine cay uctigimiz bir anda baktim esim ve kaynim guluyorlar anindananladim illegal birsey yaptiklarini.Meger bebegin agzina tine cikolata surmusler.Bu sefer kizarak uyardim.
Benimde bebegimin bogazjnda tukuruk kaliyir kendini kurtaramiyordu.Bu yuzden 4 aydir besiginin yaninda yatiyorum.Artik kendini kurtarabilse de ben birakmiyor takip ediyirum.

siz ne kadar bilinçlisiniz maşallah ama çevreniz cok kötu ayrıca sizin cocugunuz yani onların karısma hakkı yok ne demek senin yoklugunda vericem, terbiyesiz kadın. gör bak kendi cocugu oldugunda gostermez bile kimseye dokundurtmaz asla

O görümceye dalardım herhalde ben. Yok, herhalde değil, bildiğiniz dalardım ki iki adım bile yaklaşmasın ne çocuğuma ne bana. Kamyon-bebek arabası-önden basıp gitme kısmı kopardı beni zaten diğer taraflara gelene kadar.

o karakterle alakali bende harcliklarimi biriktirirdim ama mesela annemle babam ise giderken kapinin yanina bozuk para birakirdi istedigini al diye , hergun bakkaldan deli gibi abur cubur alirdim , bize maalesef o bilinci vermedi ebeveynlerimiz cunku onlar da farkinda degildi tehlikenin
bende de 25 yasimdan sonra basladi saglik sorunlari , hep sagliksiz beslenme yuzunden bu haldeyim o yuzden dogduklari andan itibaren cocuklari o sekilde yetistirmemiz gerekiyor , ozellikle ilk 3 sene beslenme cok onemli , sonra da zararlarini anlatip kurallar koyunca onlar da uyuyor zaren , ebeveynler olarak sorumluluklarimiz cok fazla :)

Ya siz niye dakika başı kayinla gorumceyle berabersiniz aynı evde gibi sürekli dibdibe
Tepki koyun gitmeyin

Şuan 6aylık bir bebeğim var kaynanam benimle yaşıyor. Çocuğu sürekli sımsıkı giydirmek istiyor sürekli kafasına şapka tak yatınca kafasına örtü sar diyip beni defalarca bunalıtıyor. Güya üşüyecekmiş. Kendileri hala kafalarına birşey sarmadan yatmazlar. Bende öyle büyütmek asla istemiyorum. Bebeğimle ilgili her konuda herkesin önünde kesin bi şekilde duruyorum gerektiğinde kocamın bile önünde duruyorum. Bebek sonuçta. Kırıldı üzüldü umrunda olmasın,sakın taviz verme yoksa önünü kesemezsin kafayı yersin.

Görünceni bilmem de 6 aydan sonra damak zevki oluşuyor yemek yememek gibi sorunlar daha çok oluyo ben 5. Ayda basliycam kızıma ha birde dışı erken çıkarırsak yine yemek yemez çünkü dış çıkardıkları sürede meme istiyor çocuklar bu bnm fikrim ama yine de kendi kaşığı ile vermesi çok saçma sonuçta ağiz bu

Kilo konusunda hak veriyorum size. Ancak emzirme kampı deneyip belki formül mamaya bırakabilirsiniz. Mama da çocukları çok şisiriyor.

Dr a gittigimizde beraber gelir benimle o da ayni seyleri dr agzindan duydu.Ancak her ama her konuda kendi bildigini okur.

Maalesef anne olmayan insanlar bebek bakmak konusunda cok kaba oluyorlarm is baskasinin bebegi olunca yegeni bile olsa amaan bundan bisey olmaz diye dusunuyorlar. Halbuki kendi cocugu olsa inanin ne corbayi koklatir. Ne baskasinin kucagina verir.

Şu araba kamyon olayından itibaren öyle bir duvar koyacaktınız ki, haddini bilsin. Gerekirse yüzüne bakmayın. Çocuğunuzdan önemli değil.

Dedeleri babaannesi halası falan o kadar çok abur cubur veriyor ki , oğlum 27 aylık ve evde Benimle olduğu günler sorun yok . Ya hastalıklar çok fazla arttı kanser falan , bende pek çok hastalığın beslenmeden kaynaklandığını düşünüyorum . Oğlumu hayırlı ve güzel olan şeye yönlendirmek istiyorum ama inşallah kontrollü olmasını öğretebilirim.
Bi de oğluma en çok verilen şeylerden biri çikolata , çikolata çok zararlı bişey değildir ya demi yani sağlıklı beslenmesini etkilemediği sürece

cukulata bence cipstende abuk aabuk jelibon sekerlerden de daha saglikli ama tabi gunluk beslenmesini etkilememeli , keske hic verdirmeseniz , onlara anlatsaniz kanser yapiyor , obeziteye sebep oluyor diye anlamazlar mi?
eskiden anneannelerimiz elimize meyve tutustururdu yada en fazla evde yaptiklari kekleri pogcalari , nasil kendi elleriyle torunlarini zehirliyorlar anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…