4 aylik bebege sehriye corbasi !

Kimse çocuğumu alip bebek arabasında deli gibi kafasına göre gidemez.
Kafasına göre dokunamaz bile.
Sizin görüş açınız da pek rahat
Ne kadar abartiyorsunuz. Kimse dediginiz halası. Eger bi akil hastalığı yoksa, bebeğe bile isteye zarar vermez herhalde. Neden kimse dokunamaz? Benim bebegime dokunduklari zaman, sevdikleri zaman ben cok mutlu oluyorum. Sevgiyle buyuyen bir cocuk olsun istiyorum.
Butun bebekler Allaha emanet. Evet en cok anneler ustune titriyor. Ama bebegim benim kontolumdeyken de bir kaza olabilir. Bunu kasıtlı yapabileceğim düşünülebilir mi? Ima edenin canını alırım. Halasına nasil boyle bir imada bulunabiliriz? Normal mi yani

Bütün çocuklarımı bu yöntemle büyüttüm. Sevgiyi çok verdim , korudum.

Ama hiç bir zaman abartı sınırlarım olmadı. O öptü , bu yedirdi diye hiç takılmadim.

Çok giydirmedim , kendim ne yediysem ki sağlıklı beslenirim onlardan verdim.

Babaannesi 3 aylıkken çay kaşığıyla bir şeyler veriyordu görmemezlikten geldim.

Büyütecek, cinnet geçirecek meseleler değil bunlar.

Bazı anneler korumayı yanlış anlıyor.

Olur iletirim mesajınızı

ya ben ayar oluyorum bu olaylara çocuk benim çocuk siz kim oluyorsunuz herkes yerini sınırını bilmeli 4 aylık cocuga çorba vermekte ne 6. ayda başlanır ve tadımlık başlanır kızım 1 yaşında benden habersız kımse bısey vermez veren olursa da cok pis terslerim hiç taviz vermem görümceniz kendi çocugu gibi sahiplenmiş ben sizin yerinizde olsam araya mesafe koyarım yada cingar cıkarır bir daha hiç görüşmem çocugumdan kıymetli değil ayrıca annesi babası varken o niye sürüyor bebek arabasını anlamadım tam sopalıkmış görümceniz

Balkona çıkarması falan normal mi soğukta ?
Yada bebek arabasını hunharca sürmesi ?
Annesi yokken yüzsüzce çorba icircem demesi ?
Bunları normal karşılıyorsaniz zaten hiç cevap vermeye gerek yok

Balkona çıkarması falan normal mi soğukta ?
Yada bebek arabasını hunharca sürmesi ?
Annesi yokken yüzsüzce çorba icircem demesi ?
Bunları normal karşılıyorsaniz zaten hiç cevap vermeye gerek yok
Aileyle inatlasirsaniz,bu cocugun sahink benim, benden baskasi elleyemez, opemez,sevemez, dokunamaz, yediremez vs imaji verirseniz, cocugunuza şahsi malınız muamelesi yaparsaniz ve bunu halasina karsi yaparsiniz, sen yokken iciririm diye nahoş bir yola başvurur. Tabi ki dogru degil ama buna sebep olan yine annenin kendisi.

1 senelik konuyu neden hortlattınız o kadar uzun konuyu okudum bide tarihe dikkat etmemişim, yorum yapmadan bir bakın bi zahmet

Son düzenleme:
Aynı ortama girme, neden gelmiyorsun diye darladiklarinda da 'cocugumu istemediğim şekilde yetiştirmenizi istemiyorum. Güzel söyledim olmadı, uyardım olmadı...daha da degistiginize emin olana kadar gelmeyi düşünmüyorum, kusura bakmayin' de.
Bu kadar basit
Zorunda falan değilsin kimseye gitmeye .
Şu saydıklarının onda birini ben yapsam ablam evinin kapısından sokmaz
Çocuğun sana muhtaç ve sen onu böyle insanlardan koruyamiyorsan kendini sorgula.
Hatır ile gönül ile şimdiden ipleri millete vermişsin, BUYUK bir tepki vermediğin sürece bu böyle gider, sokaklarda bol bol olan laf söz dinlemeyen, şımarık , herkese tövbe dedirtecek bir kıza sahip olursun nur top gibi

1 senelik konuyu neden hortlattınız o kadar uzun konuyu okudum bide tarihe dikkat etmemişim, yorum yapmadan bir bakın bi zahmet
O kadar uzun konuyu okumak zorunda kalmanız beni derinden sarstı. Bana verdiğiniz tavsiyeyi okumadan once kendiniz uygulasaydınız ikimiz de bu kadar yaralanmazdık ve dünya daha güzel bir yer olabilirdi.

Neyse ki ben kendimi bir konuya yorum yapmakta o konu yoruma açık oldugu muddetce ozgur oldugum telkininde bulunarak yatistirmayi başardım bir nebze. Siz de deneyin.

Bunu yapmasının tek sebebi var; kıskançlik... kendi cocugu olmuyor diye başkasının evladını kıskanan cok insan gördüm ben. Bu görümceniz de kiskanç biri. Allah da sınıyor işte... Belki aranizda beni topa tutacaksıniz ama özeti bu...
Kilo sorununda da bilinçli bir insansiniz. Allah'ın izniyle bu kiloları verirsiniz ve evladinizı bilinçli yetiştirirsiniz. Kolay gelsin

4 aylık başlayınca obez olmaz belki ama sindirim sistemi 6 aydan sonra artik almaya hazır oluyor. Omur boyu yiyecek zaten neden acele ediliyor anlamiyorm.2 ay daha beklense ne kaybedilir

4 aylık başlayınca obez olmaz belki ama sindirim sistemi 6 aydan sonra artik almaya hazır oluyor. Omur boyu yiyecek zaten neden acele ediliyor anlamiyorm.2 ay daha beklense ne kaybedilir
Bilnem herkesin kendi tercihi. Ben ikisinde baslamstm son besikte 6 ay bekledim hazir olmadigi icin. Kimi bebek ister kimi istemez.

5 yasinda oglum var ve annem ona ölür yani ilk torunu asiklar birbirlerine.
sadece bir kere annemin trafikte söfore guvenip arabayla karsiya gectigini gordum.
oyle buyuk kavga ettim ki tovbe etti.
siz nasil arabayi boyle dikkatsizce suren birine verirsiniz.
ustelik uyarilarinizi dikkate almayan biri.
bu isler bir kere basa gelir tekrari olmaz.
yanan sizin cigeriniz olur.
Allah esirgesin.
gorumcem degil beni doguran kadin olsun farketmez.
hayret ediyorum

Kilo probleminin beslenmeden çok atalardan getirilen ırsı özelliklerle alakalı olduğunu düşünüyorum.

Anne tarafımda da baba tarafımda da kilo problemi yok. Bizde de yok.

Özel olarak dikkat etmiyorum ya da diyet yapmıyorum.

Çok germeyin kendinizi kilo problemi olacak diye. Artık her şeyin bir çaresi var.

Görümce kötü bir kadın değil ama bazı şeyleri anlayamıyor gibi geldi bana. Nereye bastığını fark edemeyen savruk bir tip. Fesat değil .

Orta yolu bulun bence.

Kırmadan halledin.

Yolarım. Döverim. Kovarım. Asarım. Keserim gibi yorumlar da yazılmış ama karar sizin.

Kötü niyet seziyorsanız elbette tepkiniz sert olsun. O kadarını siz daha iyi bilirsiniz.

Sen bırak çorbayı morbayı da bebek arabasini alip hızlı hızlı gözden kaybolmak ne demek en önce onu düşün! Ne demek ya trafik kurallarina uymadan arabalara bakmadan yollara atlaması! Kim oluyor o? Senin bebegine Allah korusun birsey olsa kim verecek hesabini! Ömür boyu paramparca olacaksin! Çok sinirlendim öyle böyle degil eger bu anlattigin görümce benim görümcem olsaydi Allah yaratti demem saçından tuttugum gibi parçalardim!! Benim de 10 aylik bi bebegim var elbet ölüm Allahtan ama bu resmen canilik bile bile tehlikeye atmak bebegi! O kadindan uzak dur. Bunu söylemek istemezdim ama sözüm meclisten dışarı senin görümcen hasta! Bebegi olmadigi icin sanirim bu manyakliklari. Yok mu boyle manyaklar? Vaaar. Uzak dur o pislikten..

Aklen pek sağlıklı olduğunuzu düşünemedim yalniz.
10 kasim 2017 tarihli bir konudan kendinize polemik ortami yaratma derdindesiniz muhtemelen konu sahibiyle ayni gorustesiniz ve siz saglikli ben sagliksizim ok kabul
Hadi bask sayfalarda oynayin iyi forumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…