Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir benim cocugum 6. Aya kadar annebsutu ve formul mama disinda agzina ek bir gida koymayacak.Zamani geldiginde de 3 gun kuralina gore ek gida alacak.Ornegin havuc mu verecegiz Ilk gun bir cay kasigi kadar 2. Gun tatli kasigi 3. Gun corba kasigi kadar verilecek asli yagli ve salcali tuzlu yemegi yedirmeyecegim 1 yasina kadar.4 aylik 7 kilo gayet iyi obez yapmayin cocugu 4 aylik cocuk yemeklerin tadina bakmali 1 tas yemesin ama bilsin iyi oluyor damak tadi gelisiyor
Ben ise disi kaplan gibiyim bu konuda
Hayir benim cocugum 6. Aya kadar annebsutu ve formul mama disinda agzina ek bir gida koymayacak.Zamani geldiginde de 3 gun kuralina gore ek gida alacak.Ornegin havuc mu verecegiz Ilk gun bir cay kasigi kadar 2. Gun tatli kasigi 3. Gun corba kasigi kadar verilecek asli yagli ve salcali tuzlu yemegi yedirmeyecegim 1 yasina kadar.
sen bilirsin guzelim ben de aynisini yaptim hala hicbir sey yemeyen kizim var ayrica tavriniz cok itici aslah etrafinizdakilere sabir versinHayir benim cocugum 6. Aya kadar annebsutu ve formul mama disinda agzina ek bir gida koymayacak.Zamani geldiginde de 3 gun kuralina gore ek gida alacak.Ornegin havuc mu verecegiz Ilk gun bir cay kasigi kadar 2. Gun tatli kasigi 3. Gun corba kasigi kadar verilecek asli yagli ve salcali tuzlu yemegi yedirmeyecegim 1 yasina kadar.
katiliyorum cunku orda biraktim okumayibu ayrıntıdan sonrasını okumadim ???
Etrafındakilerin değil, konu sahibinin çocuğu. Sağlıklı bir beslenme planı düşünmüş kafasında. Uygulaması neden etrafına Allah’ın sabır vereceği dert yüklüyor? Sınırları konusunda net olmasını takdir ediyorum ben.sen bilirsin guzelim ben de aynisini yaptim hala hicbir sey yemeyen kizim var ayrica tavriniz cok itici aslah etrafinizdakilere sabir versin
O isler sizin inanip inanmamanizla olmuyor iste insanlar bunu anlatmaya calisiyor size.Linç edildim tek tek alintilayamadim, umarım bana cevap verenler görür.
Bu benim şahsi fikrim tabii ki, gelen geçen çocuğun ağzına birşeyler soksun demiyorum. Bir çay kaşığı çorba içecek diye kendini kaybeden bir anne, uzun vadede o çay kaşığı çorbadan daha çok zarar verir çocuğa diyorum. Umarım anlatabilmişimdir.
Annenin çocuğuna ve çocuğuna yaklaşanlara olan tutumu, tavrı, genel psikolojisi, çocuğun yiyip içtiğinden daha önemli bence. Allah korusun, telafisi olmayan şeyler dışında, üşütürse bir şekilde iyileşir, düşerse bir şekilde kalkar. Ama üsutmemesi, düşmemesi için insan üstü çaba sarf eden bir annesi olursa, ilerde o çocuğun daha büyük sorunları olur. Hayat insanı pamuklara sarmiyor.
Kaldı ki, tamamen anne sütüyle beslenemeyen bebekler ek gidaya erken başlar zaten. 4 aylık bir bebek künefe yesin demiyorum ama bir çay kaşığı çorbadan da öleceğine inanmıyorum.
Umarım bebeğim doğduğunda aynı fikirleri düşünmeye devam edebilirim