- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
canım çok teşekkür ederim, hepimiz musmutlu günlerde kullanalım inşallah. kolayladım ama tecrübelilerin dediği gibi çeyiz işi bitmeeeezzzz
ben de 7 aydır çeyiz biriktiriyorum. önce tekstilleri hallederken, bir yandan da ufak ufak mutfağa girdim. böylelikle epey birikti. ama alınması gerekenleri düşününce aldıklarım, bitirdiklerim gözüme görünmüyor. ben de düşünmüyorum, listeme göre hareket edip almaya devam ediyorum. eksiklerimiz illaki olur, olsun da zaten. sonrası için amaç olurBu ceyiz işinde cokda tecrübeli sayılmam canım ama gercekten bitmiyo sanki 1 bucuk yıldır ceyiz biriktiriyom agır agır aldım ama sürekli eksik çıkıyo gibi ☺
ben de 7 aydır çeyiz biriktiriyorum. önce tekstilleri hallederken, bir yandan da ufak ufak mutfağa girdim. böylelikle epey birikti. ama alınması gerekenleri düşününce aldıklarım, bitirdiklerim gözüme görünmüyor. ben de düşünmüyorum, listeme göre hareket edip almaya devam ediyorum. eksiklerimiz illaki olur, olsun da zaten. sonrası için amaç olur
evet canım rahatlık her şeyden önemlimaşallah... hepsi çok güzeller kikikoko.... ev giysileri hakkında da kesinlikle katılıyorum ... rahatlık çooookkkk mühim ...
evet canım k.validem çok özeniyor, imkanı olsa biliyorum ki çok daha fazlasını yapar. bunları bile el işleri yaparak biriktirdiği paradan alıyor. anne gibi anneGüle güle iyi günlerde kullanın.
Bornozunuza bayıldım.
Maşaallah kv deniz de en az sizin kadar özençliymiş
çok teşekkür ederim canım, daha güzelleri senin olsungüle güle kullan canım hepsi çok tatlıayrıca bunu nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim
rica ederim canım, allah her şeyini gönlüne göre versinnnamin canım benim cümlemizin inşallahtavsiyene kulak vericem inşallah vardır teşekkür ettim
çok iyiymiş canım yaaa çok uuyyguna almışsın...canım pierre cardin marka olanları katalogdan seçtim, k.validem istanbul'daki arkadaşına sipariş verdi, toptan fiyatlarına elimize geçti. hemen hepsi yarı fiyatına dedi k.validem. feyza marka olanları da bursa cumhuriyet caddesindeki bir toptancıdan aldık. en pahalısı 35 TL oldu. ayrıca eşime bambu kısa ve uzun çoraplar, bokserlar, atletler de aldık. piyasada 6-7 TL olan çorapları 2.25 ve 3.25 TL ya aldık.
toptancılarla bağlantı kurabiliyorsanız, şansınızı deneyin. gerçekten çok uyguna alındılarçok iyiymiş canım yaaa çok uuyyguna almışsın...
maaleseftoptancılarla bağlantı kurabiliyorsanız, şansınızı deneyin. gerçekten çok uyguna alındılar
o zaman canım sezon sonlarını takip edeceksin. öyle yapan arkadaşlarım var, çok çok uyguna denk getiriyorlar.maalesef
Eki Görüntüle 1555383 kızlar bu da dün akşam iş çıkışı küçük bir züccaciyeden aldığım bardaklı kahve takımım
küçük yerlerde bazen böyle çok uygun fiyata parçalar bulmak mümkün. çünkü tek kalmışbunun fiyatı genelde 60-70 arası değişiyor, ben 40 liraya aldım