- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
sağol canım, küçük züccaciye dükkanlarını arada ziyaret etmeye devamgercekten gayet uyguna almışşsın ... güle güle kullan canm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım, küçük züccaciye dükkanlarını arada ziyaret etmeye devamgercekten gayet uyguna almışşsın ... güle güle kullan canm...
çok teşekkür ederim canım, daha daha güzelleri senin olsunHepsi birbirinden güzel.iyi günlerde kullanin mutfak tekstillerine bayıldım .modeller ve renkler tam benlik
Canim merhaba aldiklarin cok guzel, guzel gunlerde kullan:) cop kovani ayrica devdim brabantia markasina bayiliyorm cok kaliteli oluyo:))) indirimdenmi aldin acaba biraz tuzlu cunku buara indirimmi var diye merak ettm :))brabantia çöp kovam
Gule gule kullannn cokta iyi etmissin canim, annem gencliginde almis bi brabantia set, cop kovasida dahil, hala sapasaglam duruyo :)))teşekkür ederim canım, çeyizlerimi beğenmene çok mutlu oldumbrabantia ürünlerini ben de çok beğeniyorum. teyzem istanbul'dan arkadaşına benim için sipariş verdi, 12 lt'lik 3o0 miş. ben bursa'da yaşıyorum. burda YKM de aynı ürün 430 dan bir türlü aşağıya düşmedi. bana uygun geldi canım
aynen annemin de tezgah üstü çay-şeker-tuz kavanozları var, ne paslanma, ne matlaşma. yepyeni duruyorlar.Gule gule kullannn cokta iyi etmissin canim, annem gencliginde almis bi brabantia set, cop kovasida dahil, hala sapasaglam duruyo :)))