arkadaşlar ek gıdaları 4,y dolduktan sonramı yoksa 4, aya girdimi verebiliyoruz yazarsanız çok sevinirim
bende cumadan beri ek gıda veriyorum dr umuz öğünlerin arasına yaydı sabahları yoğurt öğleden sonra elma püresi yatmadan önce de milupanın pirinç unlu muhallebisini vermemizi söyledi daha rahat uyur diye.elmayla muhallebiye bayılıyor ama yoğurdu hiç sevmedi oysa ben mayalayabilmek için kaç kere denedim olmadı döktüm tekrar mayaladım tam başarılı olmaya başlamıştım ki kızım istemiyor resmen ağlıyo yoğurt vermeye başlayınca bende ısrar etmiycem yoğurduda ara ara vericem...ama dün sağlık ocağı dr umuza aşı için gittik ek gıdaya başladık dedim kızdı artık köydeki kadınlar bile ilk 6 ay sadece anne sütü verilmesi gerektiğini biliyo daha erken diye çemkirdi bana(allahtan arkadaşım da bende ona çemkirdim...ama ben sadece anne sütü vermiyom zaten hep mama da veriodum...üfff ya kafam çok karıştı..fisfisfis.
kızlar benim düşündüğüm şöyle
bebişleri doyurmak için değilde tatlara alışsın diye veriliyor sanırım 4 ay dolduğunda..
benim sütüm de iyice azaldı
sanırım bende geçicem ..
canım still tee kullan, faydası oluyor. incir tüket. bu aylarda azalırmış ama kilo artışını bi kontrol et bu ay, ona göre başla bence. ümitsiz olma derim.
still tea cok kullandım
evet biraz işe yarıyor ama cok farketmedi
incirde denedim
ama sanırım düzenli yapmıyorum
bu ay 700 gram falan aldı sanırım
bakalım bugun doktor kontrolümüz var..
sağol cnmmmm :1hug:
evet canım cam rende en ıyısı
neden havuc ve yogurt verme dedı
bende cumadan beri ek gıda veriyorum dr umuz öğünlerin arasına yaydı sabahları yoğurt öğleden sonra elma püresi yatmadan önce de milupanın pirinç unlu muhallebisini vermemizi söyledi daha rahat uyur diye.elmayla muhallebiye bayılıyor ama yoğurdu hiç sevmedi oysa ben mayalayabilmek için kaç kere denedim olmadı döktüm tekrar mayaladım tam başarılı olmaya başlamıştım ki kızım istemiyor resmen ağlıyo yoğurt vermeye başlayınca bende ısrar etmiycem yoğurduda ara ara vericem...ama dün sağlık ocağı dr umuza aşı için gittik ek gıdaya başladık dedim kızdı artık köydeki kadınlar bile ilk 6 ay sadece anne sütü verilmesi gerektiğini biliyo daha erken diye çemkirdi bana(allahtan arkadaşım da bende ona çemkirdim...ama ben sadece anne sütü vermiyom zaten hep mama da veriodum...üfff ya kafam çok karıştı..fisfisfis.
bence dr ver dedı ıse ver mıktarlarını nasıl verıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?