kizlar ya kafam karisti kontrolde sordum kreeft canim sende buradasin ggd ye sordum bana 6 aya kadar emzir dediler ben ek biseyler vereyimmi diye sordum verme dediler,sizleri okuyunca kararsiz kaldim,senin kontrolde ne soylediler
gece tahılları veren var mı ben 2 gundur mulıpanın muzlu sutlu gece tahıllarını verıyorum.kendım evde yogurt yapamadım valla hazır verdım ama hıc ıcıme sınmıyor.bı de sız pırınc unuyla muhallebı yapıyor mususnuz.bence zor donem baslıyor.onceden emzırmek kolaydı her seyhazır.bı de havuc suyuna 2 damla zeytınyagı eklemeyı unutmayın.sevgıler....
cnm ben anlatayım tutumadı öle güzel ama:
pastörüze sütü cezveye koydum kaynattım ölçmedim ama biraz bekledim elimi değdirdim azıcık yakıck elini içine nomal yoğurtan 1 tatlı kaşığı koydum ama yoğurdu koymadan önce biryerde kaynattığım sütten biraz alıp o yoğurdu ezip sulandsırıdm içine karıştırdım sardım iice kaloriferin üzerine koydum daha çabuk olsun die 3 saat beklettim tutmuş ama biraz sulu işte birdahakine daha fazla yoğurt koyucam bakalım o zaman olucakmı:)
gencizacım bebe bisküvisi vermek için daha erken değilmi şeker ve fırınlandığı için pek önermediklerini duydum doktorların tabi bu sadeec bir duyum.)yoğurt bende mayaladım pastörüze sütten birazcık ayran gibi olmuş ama bebişim yedi yani içti.)))
kızlar nasıl mayaladınız yoğurdu hiç denemedim şimdiye kadar anlatır mısınız?
kızlar ben çalıştıgım için sütü sağıp eve bırakıyorum annemde veriyor...2 gundur bıraktıgım sut yetmiyor...dun anneme sütlü pirinçli mamayı vermesini söyledim ama biz biberondan içtik...hergun 5.aya bitene kadar sütüm yetmediği zamnlarda verelim diyorum...sizce mamamı almalıyım yoksa bu şekilde 1 ögun kasık maması mı vereyim...çok kararsız kaldım...yarın doktor randevumuz var bakalım ne diyecek
yaa kızlar biz dün doktora gittik kızım tam 4 aylık su anda vee 6535gr kilosu
doktor kilosu iyi ama yinede ek mama verelim deyip
hero baby bebek mamasını 1numarasını verdi oda 4 ayına kadar olanı
ilk defa mama yedik vee istemedi ne yapcam ben
ne kadar isterse o kadar ver dedi 150 cc180ccolabilir dedi
alabildiği kadar ver dedi
ama almıyo ne yapayım sizce...
değiştirim mi mamayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?