canım yoğurdu hazır yoğurtlardan verdim ama,doktor pastorize sütle mayala onu ver dedi.(mayalıyorum mayalıyorum tutmuyo bir türlü.e ömrümde ilk defa yoğurt yapıyorum.akalım eltim yapıp getircek yarın...)yogurdu nasıl verıyorsun canım mama ıle mayalıyorsun yoksa ınek sutu ıle mı?elma rendesını nasıl verıyorsun suyunu mu?yoksa pure seklınde mı?heronın kını katı mı yapıyorsun yoksa sıvı mı?
canım yoğurdu hazır yoğurtlardan verdim ama,doktor pastorize sütle mayala onu ver dedi.(mayalıyorum mayalıyorum tutmuyo bir türlü.e ömrümde ilk defa yoğurt yapıyorum.akalım eltim yapıp getircek yarın...)
elmayı rendenin ince yerinde rendeliyorum,çay kaşığı ile yediriyorum.cam rendede rendeleyince suyu çıkıyo bazende ondan içiriyorum.
hero babynin kaşık maması.onuda çay kaşığıyla yediriyorum.biberon maması gibi değil,koyu oluyor.bugün piriçlisini yedi,dün 3 sebzeli çorbasını,ondan öncede sütlü pekmezli kahvaltı saatini...organikleride var.(yani öyle yazıyor üstünde)yemez diyordum ama çok severek yiyor,maşallah...
günde 4 yada 5 kere emziriyorum
2 yada 3 kere biberon maması
1kere kaşık maması
1kere yoğurt ve elma rendesi
bakalım kilomuz nasıl olacak...
canım yok ishal yada kabız olmadı.sadece rengi değişti biraz.daha koyu oldu.canım ya resmen başlamıssın ek gıdaya bende meyve suları ile başladım ama dışkısında farklılık oldu bıraz ıshal oldu senın bebekte başladı mı?
doktor bana su verme dedi..sadece aralarda rezene cayi verebilirsin dedi..
Ayrica 4 aydan sonra ek gidaya baslayacaktim ama onuda daha zamani var dedi.. Zaten sisko dedi ogluma pis doktur
bu arada ben emzirmiorum maalesef..mama veriorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?