Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hasta oluyor olabilir mi salgın var bu ara benim kızım da normalde iştahlıdır, hasta olunca 40 cc mamayı zor içiriyorumEk gıdada şükür alerjimiz cıkmadı genelde iki üç öğün ek gıda yiyordu azda olsa 5 gündür hiç yemiyor su içiyor ve çok azıcık mama yiyor doktora yeni gittik zaten kilosu az şaştım kaldım diş falanda değil daha görünürde bir sey yok acaba basına gelipxe düzelen oldu mu
Midesini mi üşüttü acaba doktor geçici dedi ama yemiyır nasıl olcak şaştım kaldımHasta oluyor olabilir mi salgın var bu ara benim kızım da normalde iştahlıdır, hasta olunca 40 cc mamayı zor içiriyorum
Geçici Bi dönem de olabilir çok zorlama bence ters teper, uzun sürerse tekrar doktora götürürsünMidesini mi üşüttü acaba doktor geçici dedi ama yemiyır nasıl olcak şaştım kaldım
Benim oğlum hep öyle sevmiyor yemek yemeyi şimdi kendi yemek istiyor veriyorum eline bi yere bi ağzına öyle ilerliyoruz bakalımEk gıdada şükür alerjimiz cıkmadı genelde iki üç öğün ek gıda yiyordu azda olsa 5 gündür hiç yemiyor su içiyor ve çok azıcık mama yiyor doktora yeni gittik zaten kilosu az şaştım kaldım diş falanda değil daha görünürde bir sey yok acaba basına gelipxe düzelen oldu mu
Kizlar bebegim 9 aylik yaklasik 20 gundur hasta ayrica bende hastaydim ve cok zor atlattim.hatta tam olarak atlattim bile sayilmaz bebegim iyilesmek yerine tekrar basladi hastalanmaya ve 4 gundur hicbir sey yemiyor dogru duzgun emmiyor bile ne yapacagimi sasirdim artik acaba hastaliktanmi baska biseymi anlayamiyorum ve bebegim.cok guzel yerdi
Aslinda basta cok hastalandi doktora gitmemiştik evde her turlu ilac var diye sonra tekrar hastalik yenilendi sanirim ailecek influenzaya yakalndik ve iyilesmekte gucluk cekiyoruz bebegim hala geceleri cok hafif atesleniyor ve sabaha karsi geciyor20 gün hasta olmak için çok uzun değil mi?
Hani burun akıntısı öksürük belki hafif kalır ama 20 gün çok uzun doktorunuzla görüştünüz mü ne diyor ?
Gecmis olsun.Kizlar bebegim 9 aylik yaklasik 20 gundur hasta ayrica bende hastaydim ve cok zor atlattim.hatta tam olarak atlattim bile sayilmaz bebegim iyilesmek yerine tekrar basladi hastalanmaya ve 4 gundur hicbir sey yemiyor dogru duzgun emmiyor bile ne yapacagimi sasirdim artik acaba hastaliktanmi baska biseymi anlayamiyorum ve bebegim.cok guzel yerdi
İlaç vermediler mi ? Çok uzun sürmüş kıyamam eğer sıvısı düşerse tehlikeli oluyor emmiyorsa bir doktora gidinAslinda basta cok hastalandi doktora gitmemiştik evde her turlu ilac var diye sonra tekrar hastalik yenilendi sanirim ailecek influenzaya yakalndik ve iyilesmekte gucluk cekiyoruz bebegim hala geceleri cok hafif atesleniyor ve sabaha karsi geciyor
Emiyor geceleri daha cok emiyor hatta ilac verdi doktor antibiyotik ve influenza ilacı aslında ben hastalandığımda yaklaşık 10 gün falan bir şeyler yemekte çok zorlanmıştım sanırım bebeğim de öyle oldu hiçbir şey ilgisini çekmiyor yemek olarakİlaç vermediler mi ? Çok uzun sürmüş kıyamam eğer sıvısı düşerse tehlikeli oluyor emmiyorsa bir doktora gidin
Ve bana aşırı derecede düştü asla benden ayrilmiyor asla cok asiri agliyo ben yanindna gidince ne yapacagimi sasirdim artikEmiyor geceleri daha cok emiyor hatta ilac verdi doktor antibiyotik ve influenza ilacı aslında ben hastalandığımda yaklaşık 10 gün falan bir şeyler yemekte çok zorlanmıştım sanırım bebeğim de öyle oldu hiçbir şey ilgisini çekmiyor yemek olarak
O ayrılık kaygısından oluyor. Ce eee saklambaö gibi oyunlar oynayın. Sizi görmese de sesinizi duyurun geliyorum annecim seni duyuyorum birkaç dakikaya gelmiş olacağım gibiVe bana aşırı derecede düştü asla benden ayrilmiyor asla cok asiri agliyo ben yanindna gidince ne yapacagimi sasirdim artik
Ya ayrilik kaygisi bu kadar siddetli olurmu bilmiyorum örn. Altini degistirip bezini atmak icin ayaga kalkinca bile basbas bagiriyor hickimsede durmak istemiyor sadece benO ayrılık kaygısından oluyor. Ce eee saklambaö gibi oyunlar oynayın. Sizi görmese de sesinizi duyurun geliyorum annecim seni duyuyorum birkaç dakikaya gelmiş olacağım gibi
Evet aynen öyle oluyor :)Ya ayrilik kaygisi bu kadar siddetli olurmu bilmiyorum örn. Altini degistirip bezini atmak icin ayaga kalkinca bile basbas bagiriyor hickimsede durmak istemiyor sadece ben
Evet aynen öyle oluyor
Sanirim bunlar yaşanmiş gibi görünüyor sizin icinEvet aynen öyle oluyor :)