- 2 Ekim 2019
- 366
- 2.147
- 34
-
- Konu Sahibi nofilteryesmakeup
Kanıtlayıp napcanMerhaba herkese ,
Önceden açılmış bi konum var .
3 aylık evlilik , bitmeli mi ?
Merhaba herkese ; Haziran ayında evlendim . Oldukça özet geçmeye çalışacağım . 1. Evlendiğim ilk gün - düğünün olduğu gün , kendi evimize giderken - eşim yüzüğü fırlatıp , senden boşanıcam deyip beni sokakta bıraktı . - yeni gelin evimde arkadaşı kalmış , bana söylemedi . Arkadaşı " yenge...www.kadinlarkulubu.com
Şimdi eşimin bana yaptıklarını kanıtlayıp , dava açmak istiyorum .
1. Öfke kontrolü nasıl kanıtlanır ?
2. Psikolojik şiddet nasış kanıtlanır ?
Ve yeni öğrendiğim en önemli konu , kumar oynaması nasıl kanıtlanır ?
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Boşa bu adamı biran önceKanıtlayıp napcan
Hem bana , hem de aynı şeyleri yaşayan kadınlar için yol haritası olur .Kanıtlayıp napcan
OlurlarHem bana , hem de aynı şeyleri yaşayan kadınlar için yol haritası olur .
Avukat arkadaşlar yardımcı olurlar diye düşünüyorum .
Hem bana , hem de aynı şeyleri yaşayan kadınlar için yol haritası olur .
Avukat arkadaşlar yardımcı olurlar diye düşünüyorum .
Bu ne şimdi cidden, kadın ne demişki de atarlandınız.sen kimsin de başka kadınlara kendi kötü deneyiminden yol haritası oluşturuyorsun?
Sakin ol bence .sen kimsin de başka kadınlara kendi kötü deneyiminden yol haritası oluşturuyorsun?
Belli ki cani sıkılmış .tartışmak istiyorBu ne şimdi cidden, kadın ne demişki de atarlandınız.
Ben de öyle düşündüm, bi kaos çıkarayım da kafa dağıtayım felanBelli ki cani sıkılmış .tartışmak istiyor
Bu ne şimdi cidden, kadın ne demişki de atarlandınız.
Sakin ol bence .
Dur bakayimdaha önceki konularına bakarsanız olayın ne kadar gerçeküstü olduğunu görürsünüz. gelmiş burada adeta kadınlarla dalga geçiyor.
olayın gerçekliği varsa da sanki emsal dava oluşturacak gibi konuşuyor
Baktım. Adama acilen tekmeyi basmalı..Dur bakayim
Attığınız konuya baktım. Ama ilk günden belliymiş. Hadi diyelim o şokla bir şey diyemediniz fakat sonra da defalarca kez saçma sapan şeyler yapmış. Siz boşayacağım diye bir coşmuşsunuz, sonra terapi alacak deyip vazgeçmişsiniz. Sanırım yine vazgeçeceksiniz, bana pek boşanacak gibi görünmüyorsunuz. Herhalde çok daha büyük bir şey yaşayana dek erteleyeceksiniz boşanmayı. Umarım böyle olmaz tabi.
evet ancak şahit olabilir.Öfke krizi geçirirken videoya ya da ses kaydına al desem mahkeme geçersiz olacak, özel hayatın ihlali gerekçesiyle. Nasıl kanıtlanır bilemedim, bi ihtimal şahidin olması lazım sanırım