• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 4. ay karma aşı ateş yapar mı? acilll

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

diantus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
570
5
96
Isparta
4. ay karma aşı ateş yapar mı? konu belki başka yerde de açılmıştır bulamadım. hemşireye sormayı unuttum bir şeyde söylemedi. tecrübeli anneler cevaplarmısınız.

canım bebeğim 6 aylık bahsettiğin aşılarını oldu ve hiç ateş falan yapmadı rutin kontrole götürdüğümüz doktor önden bir fitil atın ateş yapabilir dedi sağlık ocağındaki memur gerek yok dedi aşılarımız özel aşı ateş yapmıyor dedi ve gerçektende yapmadı (fitil kullanmadık) bazı bebeklerin bünyesiyle alakalı olarak ateşi oluyormuş ama ben bugüne kadar çok şükür öyle bir sorun yaşamadım..

canım teşekkür ederim. çok huysuzlandı korktum ateş olurmu diye şimdilik yok gibi inş olmaz..

evet bizde de ateş yaptı ama beklediğim için korkmadım.önce calpol verdim baktım düşmedi yarım saat sonra da yarım fitil vermiştim.bazı bebeklerde yapmıyo bazılarında yapıyo kontrol etmek lazım. ama sebebi belli olduğu için korkacak bişey yok sebepsiz ateş kötü.enfeksiyon veya başka bişi olabilir.aşı ateşinden bişey olmaz

biz de ateş oldu canım. hemşireolmaz dedi ona güvendim calpol vermedim. ateşi 38 e çıktı oğluşumun. hemen calpol verdim. soğuk havlu koydum alnına öylelikle düştü.

Back