39 yaşında yüksek Fsh ve düşük amh değerleriyle hamile kalma yolculuğum...

Civan perçemi de ekleyebilirsiniz çok faydalı olduğunu biliyorum.
Çok güzel bir tesadüf oldu. Bugün kütahyadayım fizyoterapi için gelmiştim. Buralarda civanperçemine ayvadenesi diyorlarmış. Fizyotepistimde önerdi. Dönüşte burdan mutlaka alıyorum. Reçeteye onuda ekliyorum 😁😁😁

Bu otları nasıl kullandınız. Benımde hormon değerımın bazıları yüksek
Civan perçemi yumurtlamaya yardımcı oluyor ve adetteki düzensizlikleri tedavi ediyor ayrıca menepozu geciktiryor yeşil çay demler gibi demleyip günde bir fincan tüketilmeli tadı çok kötü ama şifası tartışılmaz. Tabi bünyeden bünyeye de değişiklik gösterebilir önce doktorunuza danışmanızı da tavsiye ediyorum.

Civan perçemi yumurtlamaya yardımcı oluyor ve adetteki düzensizlikleri tedavi ediyor ayrıca menepozu geciktiryor yeşil çay demler gibi demleyip günde bir fincan tüketilmeli tadı çok kötü ama şifası tartışılmaz. Tabi bünyeden bünyeye de değişiklik gösterebilir önce doktorunuza danışmanızı da tavsiye ediyorum.
Doktor bişey demedi. Hamile kalmaya engel bişey yok dedı ama benım lh fsh yüksek. Hayıt tohumu testeredişli Aslan pençesi ve civan perçemi otlarını aldım ama hepsını aynı anda mı yoksa ayrı ayrı nasıl kullanmam gerekiyor onları bilemedim. İnternette bitkisel içerikli macunlara baktım ama hem guvenemedom hemde fiyat olarak beni zorlayacak cinsten 🥺

Inşallah onlar iyi gelir c life gerek kalmaz 😊
Herkese merhabalar aslında 2005 yılı eski üyelerindenim.2005 yılında erkek inferlitesi ile burdaki yolculuğum başlamıştı. Formları okuyarak ve okuduklarımı uygulayarak 2012 yılında doğal yollarla hamile kaldım.

Şimdi ise 39 yaşındayım ve sonra 2. Çocuğum için uğraşmaya başladım. İlk çocuğum eşimin sıfır spermine rağmen tedavisiz normal yolla bir mucize olarak 2012 yılında dünyaya getirdim. Sonra kızımın hamileliğine kadar normal giden regli düzenim doğumdan sonra kendine gelemedi ve 2013 yılında erken menepoz teşhisi kondu ve ben yaklaşık 8 yıldır yasmin ile regli oldum. Fsh 70-75 leri görmüşlüğü vardır.

Bu ikinci evliliğim ve çocuk istedik. O nedenle 2020 aralıkta yasmini bıraktım ve Test yaptırdım sonuçlar ; fsh 19 amh 0,4 olarak çıktı.
Ocak ayında duphaston başladık ama olumlu olmadı. Şimdi cyclo progynova kullanıyorum ve regli olmayı bekliyorum.

Bu konuyu açmamın nedeni adım adım tüm yaşayacağım serüveni kullanacağım ilaçları ve doktor sonuçlarını burada paylaşmak istiyorum ki hayırlısıyla güzel sonuçlara ulaştığımda geçtiğim yolları görebilmek :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Kızım nasıl dünyaya geldiyse ki -doktorlar asla çocuğunuz olmaz -diyorlardı. Yine inanıyorum ki herkes için mucize herzaman vardır Allahın izniyle ❤️❤️❤️
cyclo progynova kullanırken hamile kalanı çok duydum fakat bazı doktorlar bu ilaçla hamile kalamazsin diyor siz nasıl kullanıyorsanız

Inşallah siz clife kullanırken ovülasyon kiti ile takip yapmismiydinız
Hayır ben Clife kullanmadan önce çoklu test alıp yapıyordum pko olduğu için çok defa pik görüyordum ise yaramadı bende. Clife kullanırken de bilerek yapmadım kafam rahattı olursa olur olmazsa rahim filmi çektirip aşılama yaparım dedim 4 ay kullanacaktım Clife ama şükür ki 2. Ayımda hamile kaldım doktor bile o kadar şaşırdı ki hatta yanındaki hemşire benden Clife bilgilerini aldı tanıdığı kullanacakmış

Hayır ben Clife kullanmadan önce çoklu test alıp yapıyordum pko olduğu için çok defa pik görüyordum ise yaramadı bende. Clife kullanırken de bilerek yapmadım kafam rahattı olursa olur olmazsa rahim filmi çektirip aşılama yaparım dedim 4 ay kullanacaktım Clife ama şükür ki 2. Ayımda hamile kaldım doktor bile o kadar şaşırdı ki hatta yanındaki hemşire benden Clife bilgilerini aldı tanıdığı kullanacakmış
Kesintisiz mi kullandınız bana ovülasyon kitinde yumurtlama görünce 2 gün daha kullan bırak dediler ovülasyon testini ilk kez yapıyorum yorumlayamiyorum ya

Kesintisiz mi kullandınız bana ovülasyon kitinde yumurtlama görünce 2 gün daha kullan bırak dediler ovülasyon testini ilk kez yapıyorum yorumlayamiyorum ya
Evet bana da öyle söylediler ama benim yumurtlamam kitlerle bile belli olmadığı için ben adetle başlayıp 15 gün yiyip bıraktım çok fazla su içtim yürüyüş yapamadım doktora gittiğimde de bana geç döllenme olmuş demişti

Merhabalar Esiniz için sıfır sperm hamilelik zor dediler demissiniz peki o neler kullandı???

Herkese merhabalar aslında 2005 yılı eski üyelerindenim.2005 yılında erkek inferlitesi ile burdaki yolculuğum başlamıştı. Formları okuyarak ve okuduklarımı uygulayarak 2012 yılında doğal yollarla hamile kaldım.

Şimdi ise 39 yaşındayım ve sonra 2. Çocuğum için uğraşmaya başladım. İlk çocuğum eşimin sıfır spermine rağmen tedavisiz normal yolla bir mucize olarak 2012 yılında dünyaya getirdim. Sonra kızımın hamileliğine kadar normal giden regli düzenim doğumdan sonra kendine gelemedi ve 2013 yılında erken menepoz teşhisi kondu ve ben yaklaşık 8 yıldır yasmin ile regli oldum. Fsh 70-75 leri görmüşlüğü vardır.

Bu ikinci evliliğim ve çocuk istedik. O nedenle 2020 aralıkta yasmini bıraktım ve Test yaptırdım sonuçlar ; fsh 19 amh 0,4 olarak çıktı.
Ocak ayında duphaston başladık ama olumlu olmadı. Şimdi cyclo progynova kullanıyorum ve regli olmayı bekliyorum.

Bu konuyu açmamın nedeni adım adım tüm yaşayacağım serüveni kullanacağım ilaçları ve doktor sonuçlarını burada paylaşmak istiyorum ki hayırlısıyla güzel sonuçlara ulaştığımda geçtiğim yolları görebilmek :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Kızım nasıl dünyaya geldiyse ki -doktorlar asla çocuğunuz olmaz -diyorlardı. Yine inanıyorum ki herkes için mucize herzaman vardır Allahın izniyle ❤️❤️❤️
Merhabalar esiniz icim doktor sifir sperm hamilelik zor demis peki o neler kullandı bilgi verirmisiniz

Adetimin 3 günü, doktora hormon tahlili yaptırmak için gittim. tahlil sonuçlarına bakıp ''Asla doğal yoldan bebeğin olmaz. Eğer tüp bebek şansını kaçırmak istemiyorsan şayet hiç vakit geçirmeden direk tüp bebek merkezine git dedi.'' Benim peki tüp bebek şansım var mı?Diye sorduğumda ise, tüp bebek olma ihtimalinde yok ama yinede bir denemek istersen şayet diye söyledi. Yani doktorun deyimiyle de, tüp bebek şansım dahi ASLA yoktu benim. Hastaneden çıktım ve eve giderken RABBİME Yalvardım. Sadece ve sadece ona yönelip bir bebek istedim. Ve o ay adet olmadım. Sonuç 9 ay sonra profilimde ki görünen bebeğimi kuçagıma aldım:anne::KK200: Şuanda 1,5 yaşında :emir_bebek::emir_bebek:
Çok etkilendim gözlerim doldu okurken.rabbim evladına sağlıklı huzurlu mutlu uzun bı yaşam nasip etsin inşallah 🤲 benimde şubat adetimle tahlil değerlerim pek iç açıcı değil ve cukulata kistin var. Şuan sadece impryl kullaniyorum FSH düşerse tüp tedavisine basliycAm kısmet Rabbime kalmış

X