39 yaşında yüksek Fsh ve düşük amh değerleriyle hamile kalma yolculuğum...

Merhaba bende kadınlar kulübü üyesiyim vajinusmusla savaşıyorum tesadüfen sizlere denk geldi doktor bana menopoz tanısı koydu 27 yaşımdayım
tecrübelerinizle yardımcı olursanız sevinirim
Son 3 aylık adet tarihlerim
Kasım 12.
Aralık 12.
Ocak 18
Aralık ayında bı ara kanama gördüm 22.sinde
ESTRADİOL 6.41
FSH 91.5
PROLAKTİN 6.3
LUTEİNLESTİRİLEN HORMON 58.6
bana trisequens ilacını verdi sonuçlarım bunlar

Merhaba bende kadınlar kulübü üyesiyim vajinusmusla savaşıyorum tesadüfen sizlere denk geldi doktor bana menopoz tanısı koydu 27 yaşımdayım
Kasım 12.
Aralık 12.
Ocak 18
ESTRADİOL 6.41
FSH 91.5
PROLAKTİN 6.3
Geçmiş olsun. İlaçla birlikte bitkisel kürler deneyebilirsin. Kürlerle ilgili birçok yazı var klüpte. Saraçoğlu kürleri.
Yaşınız daha genç olduğu için toparlayabilirsiniz

Evettt şimdi bi güncelleme yapıyorum 😁😁 cyclo progynova cuma bitmişti bugün regli oldum. Perşembe değerlere bi daha baktırıcam. Umarım sevgili fsh düşüş eğilimine geçmiştir 😁😁
Bu ay regli dönemi gelmeden hissettiğim farklılıklar şöle oldu senelerdir yaşamadığım bel ağrısı ve karın ağrısı yaşadım. Hep okurdum diğer kadınlardan yumurtlarken şöle oldu böyle hissettim die hiç karşılaşmadığım için garipserdim amaaaaa evet sağ ve sol kasık ağrısı bende de şiddetliydi 😳😳 Hangi kullandığım doğal kür bunu yaptı bilemesemde 😁😁 eminimki bir yumurtlama durumu yaşadım tavuk misali 😁😁😁 Bakalım sonraki gelişmelerim nasıl gidicek
💪🏼💪🏼💪🏼

P.S. Tüm extra doğal malzemeleri kullanalıda 1 ay olmuş oldu ✌🏻✌🏻

Kullanıyormısunuz bilmiyorum ama q enzim diye bir vitamin var onu da kullanın yumurta hücrelerini geliştirir ve genelde tüp bebek tedavilerinde hastalara veriliyor diye biliyorum 3 ay sonra etkisini gösteriyormuş

Kullanıyormısunuz bilmiyorum ama q enzim diye bir vitamin var onu da kullanın yumurta hücrelerini geliştirir ve genelde tüp bebek tedavilerinde hastalara veriliyor diye biliyorum 3 ay sonra etkisini gösteriyormuş
Teşekkür ederim öneriniz için ❤️❤️❤️ Haftaya yeni bir pro vitamine başlıcam içinde Qenzim barındırıyor inşallah işe yarar 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Kasım 12.
Aralık 12.
Ocak 18
ESTRADİOL 6.41
FSH 91.5
PROLAKTİN 6.3
Canım 1 ay önce benimde sonuçlarım böyleydi sakın moralini bozma fsh yüksekliği yumurtalık sayını düşürüyor bunu sakın unutma,hayıt tohumu,testere dişli Aslan pençesi iç düzenli olarak kullan bunları bi sabah bi akşam ben bi sürü yol denedim düşürmeye başladım 50 ye düşürdüm ben herşey elimizde umudunu kaybetme

Merhabalar bugün 3. Gün değerler testi yaptırmamaya karar verdim 😁😁

Nedenide şu ; bir regli dönemi daha geçirmeye karar verdim çünkü ozaman kulandığım tüm yan destekleyicilerinde 2 ayı dolmuş olacak. Böylece ne nekadar işe yaramış gözlemleyebileceğim. İnşallah değerler doğru bir hal almış olur 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Canım 1 ay önce benimde sonuçlarım böyleydi sakın moralini bozma fsh yüksekliği yumurtalık sayını düşürüyor bunu sakın unutma,hayıt tohumu,testere dişli Aslan pençesi iç düzenli olarak kullan bunları bi sabah bi akşam ben bi sürü yol denedim düşürmeye başladım 50 ye düşürdüm ben herşey elimizde umudunu kaybetme
Sabahları aç karnına soğan suyu içiyorum 15 gün onu denicem sonra testere dişli aslan pençesi çayına gecicem saracoglunun YouTube kürleri vardı onları uyguluyorum bende yalnız benim anlamadığım şey bu FSH degeri 2 günde düştü benim 50 ye düştü şuan sadece soğan suyu ve triquens kullaniyorum

Sabahları aç karnına soğan suyu içiyorum 15 gün onu denicem sonra testere dişli aslan pençesi çayına gecicem saracoglunun YouTube kürleri vardı onları uyguluyorum bende yalnız benim anlamadığım şey bu FSH degeri 2 günde düştü benim 50 ye düştü şuan sadece soğan suyu ve triquens kullaniyorum
İlk testi yaptirdigim gün 91.5 çıkmıştı benim 2 gün sonra tekrardan yaptırdım 50 ye düştü

Triquens nedir canım? Strese bağlı olan hormon adetinin 3 üncü günü ölçtürdün demi

Doktorun verdiği ilaç mavi beyaz ve kırmızı renkler var yuvarlak bir kutu adet gunumde yaptırmadım testi en son 18 ocakta adet olmuştum son 5 aydır da gayet güzeldi regl donemim de hiç bir problem yoktu

İnstagramda bir sayfa var adı nihalin bahçesi, orada kadın hayıt macunu gibi bişey yapıyor, bir denesekmi, arkadaşım regl oldu onunla

Bugün ki gelişmeler şöyle ki ; Öncelikle kan testi yaptırmayacağımı söylemiştim. Evet yaptırmadım. Değerlerim ne oldu bilmiyorum :)) Ama bugün ultrason kontrolü yaptırdım :) rahim kalınlığı normale dönmüş. Son senelerde hiç yumurtamın olmayışından bahsetmiştim fakat yumurta oluşmaya başlamış 15 mm ulaşmış. Sanırım kullandığım ek yancılar işime yaramış gibi görünüyor. Yola devam yapcak bişi yok :))

Bende merak ettim bana da yazarmısınız çünkü artık benim eşim bir türlü gitmiyor test yaptırmaya bende herşey normal duruyor ondan şüphe etmeye başladım
Merhabalar eşime her gün keçiboynuzu kaynatıp içirmiştim. Birde ginseng çayı kullanmıştık. Sperm sayı ve hareketliliğinde oldukça etkili oldu.

X