38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

defnecim her saniye sen kendini bu kadar ayrıntılı dinleyip durursan vallahi işin zor o zaman.

of ya aklim gidecek hamilelikte kullanilan bir depresyon ilaci yokmu ?bastan kanama ile baslamasaydi bu konuda korkmazdim inan ilkinde tek bir damla leke bile olmadi esimde diyorki demek normali bu yani ne olmadik teori varsa uretiyoruz bildiginiz gibi degil:)))

Var canım,doganın mucizelerinden papatya cayı.Evde yoksa yarın ilk is al ve ic.Beni müthis rahatlatır,hatta kızımın papatya cayını da paylasıyoruzyerimseniben

Hamilelik travmatik bir olaydır der bebegimin dr amcası.Gercekten seni bu düsüncelere iten,bu panige sevkeden hormonların.Biraz durulsun,daha dogrusu sen bu duruma alıs,sonra daha bi pembe bakacaksın etrafına.Bu zor günlerinde de seni dinlemek,ama anlayarak ve empati yaparak dinlemek,boynumuzun borcudur canımın ici.Cekinmeden herseyi sor bitanem.

Benim dr,uma gitsene özel sigortan varsa.Adını burdan vermemde sakınca yoktur herhalde.Kaan Kocatepe,seni dinler,olumlu ve ılımlıdır.Müthis zeki,tecrübeli,herseyden önce cok iyi bir insandır.Tüm hamileligim boyunca(cok zor bir hamilelik gecirdim)bir agabey gibi yaklastı,korkularımı aldı benden.Cok iyidir,drkocatepe.com bi gir bak istersen canım.

Hamilelik travmatik bir olaydır der bebegimin dr amcası.Gercekten seni bu düsüncelere iten,bu panige sevkeden hormonların.Biraz durulsun,daha dogrusu sen bu duruma alıs,sonra daha bi pembe bakacaksın etrafına.Bu zor günlerinde de seni dinlemek,ama anlayarak ve empati yaparak dinlemek,boynumuzun borcudur canımın ici.Cekinmeden herseyi sor bitanem.
ah canim sagol:)hep derimki saf olmak bilmemek insani mutlu eden sebeplerden biridir ilkinde sonuna kadar gikim cikmadi resmen ..hemen yarin alacagim papatyacayindan:)ama gercekten ilkinden farkli agrilarim var bunu yadirgiyorum..araycim aslinda kendini dinleyen biri degilim inanki tam tersi hic yuzvermem kendime ama oyle bir sanci girdiki demin tamam dedim simdi sokulecek:KK43: aslinda soyle dusunuyorum zaten piyango gibi birsey zaten nisanda 2. tup olacakti ne yapalim kaderde ne varsa degilmi...2 sene once aile icinde oyle buyuk bir felaket yasadikki hayata farkli bakiyorum aslinda bakmayin siz:çok üzgünüm:

kizlar hani hamile kalanlar az giriyor falan deyip sitem ediyoruzya herhalde benim icinde biraz az girse diyeceksiniz surekli boyle tedirgin olursam:)

roniyamcim ya simdi yarin sizin saatle bizim aksam uzeri gibi olacak yani ancak ozaman test sonucunu bilecegiz degilmi?

defnecim aslında biz şöyle yap böyle yap diyoruz senin yerinde biz olsak belkide kimbilir ne panikler yaşarız.dışarıdan söylemek kolay olabilir.şu an ben mesela içimde korkunç bir sıkıntı var.bakalım ardından ne çıkacak.ben de kendimle boguşuyorum.

canimya son 10 dak gercekten feci bir agri girdi aynen adet olacak gibi sanki sokuluyor gibi ben bir wc ye gidip bakayim sanki bicaklar girip cikiyor off ya

canım,,,dilaremin dediklerine aynen katılıyorum,burada aynı geminin yolcuları olarak ve EMPATİ kurarak birbirimizi dinleyeceğiz ve rahatlatmak için elimizden geleni yapıcaz,,yerimseniben
tabiki kendini dinlemen kadar normal birşey YOK,,,gayet iİNSANİ duygular,,,,,,rahatla dememizle rahatlamayacaksın ama en azından bizleri dinleyerek çaba göstereceksin güzel:teselli:arkadaşım

roniyamcim ya simdi yarin sizin saatle bizim aksam uzeri gibi olacak yani ancak ozaman test sonucunu bilecegiz degilmi?

evet canim burda sabah 8 siz de aksam 16`ya denk geliyor.
ya sizi de umutlandirdim ama hadi bakalim. benim pek bir umudum yok gibi ama yine de yapacagim

roniyamcım öyle böyle degil çok kötü hissediyorum kendimi.dün gece gördügüm rüyamda beni korkutuyor.allahım ne olur kötü şeyler olmasın.

araycim kotu dusunmeyelim. moneta hakli. hayir olsun diyelimki hayir olsun.
ruyani da hayra yor canim.

kizlar hani hamile kalanlar az giriyor falan deyip sitem ediyoruzya herhalde benim icinde biraz az girse diyeceksiniz surekli boyle tedirgin olursam:)

kendini iyi hissetmiyorsan girmeyeceksin tabiki,,,,,,bazen çok ürküten yorumlarda yapılabiliyor,,eğer (ben çabuk etkileniyorum)diyorsan hiç girmeyeceksin,,,,senin sağlığın ve moralin şuan herşeyden önemli defnecim kendine dikkat et ve iyi bak :1hug:

X