Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
of ya aklim gidecek hamilelikte kullanilan bir depresyon ilaci yokmu ?bastan kanama ile baslamasaydi bu konuda korkmazdim inan ilkinde tek bir damla leke bile olmadi esimde diyorki demek normali bu yani ne olmadik teori varsa uretiyoruz bildiginiz gibi degil:)))
canimya son 10 dak gercekten feci bir agri girdi aynen adet olacak gibi sanki sokuluyor gibi ben bir wc ye gidip bakayim sanki bicaklar girip cikiyor off yakorkma ve aklina kotu seyler getirme.rahatla ve hamileligin tadini cikar biraz
ah canim sagol:)hep derimki saf olmak bilmemek insani mutlu eden sebeplerden biridir ilkinde sonuna kadar gikim cikmadi resmen ..hemen yarin alacagim papatyacayindan:)ama gercekten ilkinden farkli agrilarim var bunu yadirgiyorum..araycim aslinda kendini dinleyen biri degilim inanki tam tersi hic yuzvermem kendime ama oyle bir sanci girdiki demin tamam dedim simdi sokulecek aslinda soyle dusunuyorum zaten piyango gibi birsey zaten nisanda 2. tup olacakti ne yapalim kaderde ne varsa degilmi...2 sene once aile icinde oyle buyuk bir felaket yasadikki hayata farkli bakiyorum aslinda bakmayin siz:çok üzgünüm:Hamilelik travmatik bir olaydır der bebegimin dr amcası.Gercekten seni bu düsüncelere iten,bu panige sevkeden hormonların.Biraz durulsun,daha dogrusu sen bu duruma alıs,sonra daha bi pembe bakacaksın etrafına.Bu zor günlerinde de seni dinlemek,ama anlayarak ve empati yaparak dinlemek,boynumuzun borcudur canımın ici.Cekinmeden herseyi sor bitanem.
canimya son 10 dak gercekten feci bir agri girdi aynen adet olacak gibi sanki sokuluyor gibi ben bir wc ye gidip bakayim sanki bicaklar girip cikiyor off ya
roniyamcim ya simdi yarin sizin saatle bizim aksam uzeri gibi olacak yani ancak ozaman test sonucunu bilecegiz degilmi?
ya ne ilginctir benim de icimde cok buyuk bir SIKINTI var hayirdir insallah
ya ne ilginctir benim de icimde cok buyuk bir SIKINTI var hayirdir insallah
roniyamcım öyle böyle degil çok kötü hissediyorum kendimi.dün gece gördügüm rüyamda beni korkutuyor.allahım ne olur kötü şeyler olmasın.
kizlar hani hamile kalanlar az giriyor falan deyip sitem ediyoruzya herhalde benim icinde biraz az girse diyeceksiniz surekli boyle tedirgin olursam:)