38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

arkdslar tüp bebek yapanlar varsa aramızda en erken tahlıl ne zaman yanıt verıyor bılenler yazarsa sevınırım

Duygu'cuğum,
Ben daha önce hiç tüp bebek denemedim. ama yine de bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışayım sana. Transferden en erken 10 gün sonra test yapmak gerekiyor. Bir de transfer bazılarında reglin 2. gün, bazılarında ise reglin 5.gün yapılıyormuş. O yüzden süre de değişir. En iyisi yine 10 günü beklemek.

arkdslar tüp bebek yapanlar varsa aramızda en erken tahlıl ne zaman yanıt verıyor bılenler yazarsa sevınırım

merhaba duygucum,blastosist transferse,yani besinci günse transfer,onuncu günde belli olur.Eger cogul gebelikse onuncu günde idrarda bile belli olur.İki veya ücüncü gün transferiyse 12. gün diyorlar ama onuncu gün deger artısından belli olabiliyor.Hatta baska bir topikte okumustum,sekizinci güm bile kan testiyle hamile oldugunu ögrenenler vardı.Senin kacıncı günün?

sağol canım çok dğil bulantı ama hasta gbiyim hep .14.haftaya kadar risk varmış yatıştayım anlıycan çok bunaldım ama napaım

Tabii ki hasta gibi olacaksın,resmen travmatik bir olay gebelik ve dogum.Hep düsünürüm annelerimiz,eskiler nasıl üst üste gebelik yasamıslar bu kadar diye..13.haftadan sonra ben de rahatlamıstım iyice.Benim gebeligin ilk trimestrı hep ufak tefek kanamalarla gecti,o yüzden dinlenmek en güzel cözüm,mümkün oldugunca uzun otur canım.Bunaldıkca bebeklerine ne isim vereceksin,yatak odalarını ne renk yapacaksın,nasıl bebek arabası ve ana kucagı alacaksın onları düsün ve alısveris sitelerine girip secmeye basla.Benim gibi son ana bırakma zor oluyor karnın burnundayken.:CüvCüv:

benım bugun 6cı gunum ama kasıklarımdakı agrılar sankı adet olacagım belırtısını verıyor 14 yumurtadan 7sı dollendı ve 3embırıyo yerlestırıldı asılamalarım tutmayınca tup bebektede uzulecegım dıye korku sardı (

Cayı demli mi icersin gurban?

Cok normal o agrılar,ben de her an adet görecekmisim gibi hissederken hamile oldugumu ögrendim ve iki hafta daha adet sancılarım sürdü.Asılama ile tüp bebek kıyaslanamaz bile. Asılama zaman kaybı olabiliyor cogunlukla.Bana iki embryo yerlestirilmisti ve tuttu,senin sansın daha da yüksek.Umarım hamilesindir.Bizi habersiz bırakma .yerimseniben

dilarem ınsallah canım sagolasın umarım anneyımdır 22 yasındayım ama umutlarım tukenıyor bu konuda gıt gıde hep olumsuz olusu yoruyor benı haftaya salı kanda bakılması gerek ama dayanamıycam sanırım

Cayı demli mi icersin gurban?

Yok canım nerdee. Görende beni çok demli çay içen bir tiryaki sanır. Aksine, açık içerim ki neredeyse paşa çayı yani. Aslında Türk kahvesi tiryakisi sayılırım ben. Ama çay da özellikle soğuk havalarda bir de insan sıkılınca, bunalınca iyi geliyor. :jeyyar:

senın cogul gebelıkmı acaba???

Canım benim tek gebelikti,bu arada burada tüpbebek deneyip hamile kalanlar sayıca azız.Bu topik 38 yas ve üzeri hanımlar,ama tabii ki aramızda olup bize katılabilirsin.Sadece daha cok cevap almak istiyorsan tüp bebekle ilgili diger topiklere de bakmanı tavsiye ederim.Yine de sonucu bana bildirirsen sevinirim.Ayrıca maya tüpbebek topiginde dr.lara da sorular sorabiliyorsun.Öpüyorum seni,biraz sakin ol,bebislerin sıkıca tutunabilsinler annislerine..:1hug:

Desene türk kahvesi tiryakileri bi topik acsak epey doldurcaz oraları:.Simdi ic rahat rahat,hamilelik kahve ile pek iyi gitmiyorkafamçokkarıştı

sonucu aldıgımda sizlerle paylasıcam tskler yardımların ıcın sımdıden

aa Dilarem,

Aynen senin durum gibi oldu. Online gözüküyorum ama sizin yazdıklarınız göremiyordum. Açıp kapadım şimdi gördüm. (Bu arada evet haklısın hamileyken kahve içilmez hakikaten.Anladığım kadarıyla sende seviyorsun)

Bir iki tane icilir Denizcim icilir de miden kabul ederse:1no2:İlk bulantımı hastanede sekreterlerden biri kahve icerken yasadım.Daha yedi haftalıktım,kızcagıza yalvardım kahveyi biraz uzakta icebilir misiniz diyeAllahımmm innnsalllahhh sen de icemezsin tezzz vakitte,aaaaminnnn.:Saruboceq:

Canim cok sevindim allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin.
canim ikiz gebelikte bulanti cok olur, karin agrina gelince normal cunku ikiz tasiyorsun ve uterusun olmasi gerekenden daha hizli buyuyor ondandir.
cooooook sevindim, opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…