- 16 Aralık 2008
- 917
- 0
arkdslar tüp bebek yapanlar varsa aramızda en erken tahlıl ne zaman yanıt verıyor bılenler yazarsa sevınırım
arkdslar tüp bebek yapanlar varsa aramızda en erken tahlıl ne zaman yanıt verıyor bılenler yazarsa sevınırım
sağol canım çok dğil bulantı ama hasta gbiyim hep .14.haftaya kadar risk varmış yatıştayım anlıycan çok bunaldım ama napaım
Kızlar ben bir çay demleyeceğim. Biraz kendime geleyim. Defne'ye moralim bozuldu. Ama kesinlikle size katılıyorum. Bu kadar net çift çizgi göründüğüne ve azar azar kanadığına göre yerleşme kanamasıdır. Ne olur ona güzel enerji verelim ve birlikte destek olalım.
(Bu arada Dilarem valla çay yapacağım öbür topiclerle aldatmıyorum şu an.yasakkelime)
benım bugun 6cı gunum ama kasıklarımdakı agrılar sankı adet olacagım belırtısını verıyor 14 yumurtadan 7sı dollendı ve 3embırıyo yerlestırıldı asılamalarım tutmayınca tup bebektede uzulecegım dıye korku sardı(
Dilaeremm
Nerdesin. Bak şimdi oldu mu. Şimdi de sen yoksun. Ben çayımı demledim de içiyorum bile.
Cayı demli mi icersin gurban?
senın cogul gebelıkmı acaba???
Yok canım nerdee. Görende beni çok demli çay içen bir tiryaki sanır. Aksine, açık içerim ki neredeyse paşa çayı yani. Aslında Türk kahvesi tiryakisi sayılırım ben. Ama çay da özellikle soğuk havalarda bir de insan sıkılınca, bunalınca iyi geliyor. :jeyyar:
Canım benim tek gebelikti,bu arada burada tüpbebek deneyip hamile kalanlar sayıca azız.Bu topik 38 yas ve üzeri hanımlar,ama tabii ki aramızda olup bize katılabilirsin.Sadece daha cok cevap almak istiyorsan tüp bebekle ilgili diger topiklere de bakmanı tavsiye ederim.Yine de sonucu bana bildirirsen sevinirim.Ayrıca maya tüpbebek topiginde dr.lara da sorular sorabiliyorsun.Öpüyorum seni,biraz sakin ol,bebislerin sıkıca tutunabilsinler annislerine..:1hug:
aa Dilarem,
Aynen senin durum gibi oldu. Online gözüküyorum ama sizin yazdıklarınız göremiyordum. Açıp kapadım şimdi gördüm. (Bu arada evet haklısın hamileyken kahve içilmez hakikaten.Anladığım kadarıyla sende seviyorsun)
ay canım benim öyle düşünmene çok üzüldüm. bırakırmıyım hiç sizi .bu aralar midem çok kötü halsizim hiç bir yere kıpraşamıyorum.sürekli uykum var .bebişlerin kalp atışlarını gördüm doktor iyiler dedi.her hafta ultrasona giriyorum .karın ağrılarım devam ediyor .sen bilrsin olağanmı bu ağrılar.ben çoooooooooook korkuyorum.