38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Defnecim canim ne diyecegimi bilmiyorum. Ama bak lutfen uzulme ne olur. en azindan hamile kalabiliyorsun, yine kalirsin. ama bence sen bir doktora git ve durumun iyice arastirilsin neden tutunamadi diye.Hem dur daha tutunamadigini da tam olarak bilmiyoruz belki devam edecektir hamileligin.

Dun icim kipir kipirdi kendim hamile kalmis kadar mutluydum ya. Umarim devam eder Defnecim. keske emin olmak icin bir bhcg baktirsaydin en azindan emin olurduk yani degeri bize bir fikir verirdi.
canim psikolojik gebelikte test pozitif cikmazki.aksine kanaman da olmaz. 2-3 ay adet gormeyip bulantilari olan kadinlar var ama test negatif cikar bu durumlarda.
sende idrar ciktigina gore en az 50 falandi bence hcg.
neyse canim hep aklimdasin ve haberlerini bekliyorum

ay hic kimse yok galiba. iste arada saat farki olunca sizin online oldugunuz zamanlarda ben uyuyu oluyorum. ben girince de siz olmuyorsunuz (
neyse ben de ders calisayim bari. hepinize sevgiler..

ay hic kimse yok galiba. iste arada saat farki olunca sizin online oldugunuz zamanlarda ben uyuyu oluyorum. ben girince de siz olmuyorsunuz (
neyse ben de ders calisayim bari. hepinize sevgiler..

Ben geldim ama ders calısacaksan daha önemli,sonra da konusuruz canım.Defne konusunda haaala umudum var,var ama oyalanmayıp bir an önce kan degerine bakıp dr.a gitmeli,sen de ısrar et roniyamcım,sen dr.sun sözünü dinler.

haklisin doktora gitmeli. 2. cizgiyigordugune gore kesin hamile kaldi eger daha dusuk gerceklesmediyse belki dinlenmekle kurtarir. ama maalesef bazen de engel olunamiyor. ama benimdemek istedigim hamile kalabilmesi cok guzel ve bununla ilgilenmesi lazim. yani bir doktora gidip neden boyle oluyor diye arastirmasi lazim

Sıra sende roniyam,devam dheaya.Bilmem okudun mu?Burada hipogonadotropik hipogonadizm hastası Bonadea isimli bir arkadas bu ilacla yumurta sayısını artırıp tüpbebek yöntemiyle hamile kaldı,sanırım hamileliginin son zamanlarında su an.Bir arastır eski sayfalardan istersen.Benim cıkmam gerek,malum burada aksam yemegi vakti yaklasıyor,hazırlık yapmam lazım,kolay gelsin,iyi calısmalara.s

Denizkarayurt,seni irtibat listeme ekledim,bi de ayıptır söylemesi arkadaslık teklif ettim.Mesaj kutun acık mı bilmiyorum,o yüzden buradan da haber vereyim dedim,cay keyfini böldüysem kusura bakma seker.

Günaydın kızlaaarkaydirigubbakcemile3 Hadi uyanın bakeeem,daha ben sizi bebisleriniz oldugunda görcem,uyku yokkk,gözler sis,ama bi o kadar mutlu olacaksınız hepinizzzz.Hadi Monetaaaa kalk kıııız,alısma tembellige,cok dolasma ama ara sıra gir haber et bize kücük moniler ne alemde:ecrin_bebek:

Defneciiiim,lütfen gelismelerden haberdar et bizi hayatım,sonuc ne olursa olsun sen bu isin yakasını bırakmayacaksın.

Defneciiiim,lütfen gelismelerden haberdar et bizi hayatım,sonuc ne olursa olsun sen bu isin yakasını bırakmayacaksın.
AH canlarim iyiki varsiniz:)sizin desteginiz ve dualariniz ile guc buluyoruminanin esim disinda kimse bilmiyor..dun butun gun yattim her kipirdamamda kanama artti..doktoruma mesaj yazdim kan testi olmadan birsey diyemem dedi...zaten su zamanda doktorunda yapabilecegi birsey yok biliyorsunuz daha kesede ortalarda yok..kan testini yarin yaptiracagim haklisiniz biran once yaptirmam lazim ama evim sehir disinda en yakin test merkezi yarim saatte ve yol cok dur kalkli cesaret edemedim belki ikigun yatarsam daha iyi olur diye dudunsudm bu arada yanima yiginla test almisim surekli kontrol ettim simdilik iki cizgi duruyor ama biliyorsunuz bhcg de aniden dusmuyor duserkende yariya katlaniyor artik kismet yarin..rapor alabilecegim bir iste calisiyor olsam rapor alacagim ecz sorumlugumda ve bensiz yurumesi cok zor(aklim onda tabi dusunmemeye calisiyorum..annemle hergun konusurruz anneme soylemek istemedim ama annem hafiye gibi uzerime geliyor ne oldu diye ben grip oldum dedim ama bilirki gripte bile ecz giderim bakalim bugun onu nasil oyalayacagim..simdilik durum bu...

elifcim sen ne zamandir yatiyorsun canim?doktorun hep yatak ist mi verdi?kanaman devam ediyormu?kizlar benim daha oncede yazdigim gibi hicbir sekilde kanamam olmuyordu ya diyorum hist sonra yada tup bebekten sonra rahimde bir zayiflama soz konusu galibasize nasil bir ruh halinde oldugumu anlatamam dun esime agladim durdum dedimki tam tup bebekten ciktim negatif sonuca ragmen kendimi olaganustu motive ettim herseye saldirdim ugrastim .sonra bu mucize gibi geldi ve suan bu mucizeyi kaybediyorum allahim gucune gitmesin ama bunuda yasiyorum(ve onceki gecmeden uzerine bunu yasamak inanin beni cok yordu tumgece ruyamda dogum yapacagim ama ne doktoru bulabiliyorum nede esimi dolanip durdum (dusunun ne feci bir ruh halindeyim

Canım benim,umarım kanamaya ragmen bebisin sana tutunur sıkı sıkı,eger biyokimyasal gebelik olsaydı daha adet gününe varken bu kanamayı yasaman ilginc.Hani dört bes gün önceden adet olman garip.Bence bebis tutunmaya calısıyor,haklısın test icin bile kalkma,dur bakalım bugün de takip et,öpüyorum,uzan kalkma.:1hug:

a.s.
kızlarrrrrr,,,,ben geldim çok şükür tedavi,,opu,,transfer BİTTİ,,,,,,,bugün 3 günümüz (bebişlerle),,,,,,ve şu anda ankaradayım artık,,,,24 saat istanbulda kaldıktan sonra döndüm,,şimdi bekleyiş,,,,hayırlısı olsun ve şimdi olsun diliyorum,,kızlar çünkü çok meşakkatli bir yolculuk,birkere kullandığımız ilaçlardan kimyamız değişiyor,,allah hepimizin yardımcısı olsun,,,,:1hug:

DEFFFNEEE,,,,canımm,,çok sevindim,hiç korkma arkadaşım korktukça vücudunu kasıyorsun(bu laf banada geçerli),,,,,allahım:Saruboceq: inş,,,şurda üstüste düğün havası estirsek ne güzel olur:teselli:

yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz aramıza,, sayfamız çok uğurludur arada nazarlara geldik ama olsun yola devam kızlar,,,zamanla tanışacağız artıkına.s.

DİLAREMMMM,,hatııın gıızzz!.....kalbi,kendi güzel,özü sözü bir,vicdanlı,mehametli arkadaşım benimmm:1hug:,,,kız senide beray gibi ısırasım geliyor haaa!...umarım bu kullandığım ilaçların :çok üzgünüm:geçici etkisidir,,bacım beroş şirin oluyorda sennnnn e millet yanlı anlar demiiiiiii???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…