ay hatirlamammi canim...bu bebek cok ilginc biliyormusunuz icine dogan hisseden okadar cok kisi olduku ecz.de cmrtesiden beri her gelen sen hamilesin dedi...bir ark tarot bakti kesin buay hamilesin dedi..diyorumki acaba ben hayali bir hamilelikmi yasiyorum?hani herkes boyle deyince kendimi kaptirdim doktorhanim ruhani bir bhcg yukselmesi olurmu sence?:)defnecim üstüne görmüşündür.inşallah sıkı sıkı tutunmuştur bizleri haberdar et.ya çok sevindim rüyamı hatırladınmı bilmem seni tanımadığm halde sana test yapmış iki çizgi görmüştüm.rüyam çıktımı ne allahım inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ah canim benim iki hamileligimde tek bir kanama olmadan biri karnimda oldu sonlandi digeride dgeer saglikli degil diye sokturucu bile kullandim yine sokulmedi zamana biraktik 2 ayda kendi bitti yani daha hic hamileyken kanamam olmadi pro iki hamileligimdede cok iyiydi hatta 17 gundu sanirim 22 cikmisti bende suphelenmistim herkes hamilesin kesin demisti ...kan testi bunun cevabi ama tam adet zamanim dolunca yaptirmak istedim..bugunse ecz gitmiyorum evdeyim zaten bugun netlesir pro almaya basladim..nezmaandir cift cizgi gormedimya cok silikte olsa testleri banyoya siraladim )))tam bir komedi yani...artik bugunku kanamaya gore anlasilir sanirim..roniyamcim eger dusecekse pro alinsada kanama olur degilmi?benim zaten cok az sanirim bhcg ama oncekilere gore hesap ediyorum 38 ken basit testlerde gorunmemisti simdi silikte olsa gorunuyor 50 civari falan olmali bakalim artik...zaten daha bastan sakat baslarsak sonunu nasil getiririz bilmemki arkadasim..artik once sevinip sonra uzulmekten cok yoruldum..inan bu sayfayi bir an gelecek kapatacagim(
araycim haklisin testte ikicizgi gormek bile bizim icin ne buyuk bir lux degilmi?zaten mucize gibi bu cizgiyi goruyoruz ama neden bu mucizemiz devam etmiyor allahim ya...bu durucu degil hissediyorum..hicbir hamilelik belirtisi hissi yok bende inanin ve hran adet olacakmisim gibi hissediyorumdefnecim çok güzel bir haber.kanama kısmı hariç.yarın sonucunu netleştir .kesinlik kazansın kutlayalım canım.bir de düşün ya hiç çizgi görmeseydin daha çok üzülecektin bu durumda bir umut dogdu.inşallah canım daha kesin bir sonuçla sevincin katlanır.kendine iyi bak.
canimya bende hic beyaz akinti olmadiki birgun varlayok arasi gibiydi...kasik agrisida olmadi diyorumya hayali bir gebelik sanki bu...hatta kimyasal bencemaalesef kesildi. adet olacakmisim gibi belirtiler de var. yani ben bu ay kalamadim belki gelecek ay. zaten defne benden 1 hafta once baslamisti. kimbilir bekli ben de gelecek ay kalirim. yani daha iyi etkisini gosterir DHEA
dilaremcim bugun baktiramyacagim evdeyim evim sehir disinda..ama kanamam artiyor devam etmeyecek canim ya malesef cok uzgunumDefnecim bhcg baktıracaksın degil mi bugün?Lütfen olsunnn,hepimizin bu güzel habere ihtiyacı var.Hadi canım yaaa,güzel anne defne,umarım bir kac ay sonra burdan bebisinin gelisimini konusuruz:ecrin_bebek:
Deniiiz bizi hangi topikle aldatıyosunnn:roflol:
ah denizcim evet o cizgiyi gordum ama gidiyor canim kanamam artiyorhihoyyyt Defneeee, canım benim
Ne güzel bir haber bu. İnan sabah kalktığımda çok gergindim. Senin haberini alınca moralim düzeldi. . Arkadaşların dediği gibi çizgiyi çok net gördüğüne göre o yerleşme kanaması olabilir. Bu arada, Roniyam seni de tebrik ediyorum canım. Valla söylemiştin Defne'yi hamile gördüğünü.hihoyyythihoyyyt
DİLAREM sende hş geldin
dilaremcim bugun baktiramyacagim evdeyim evim sehir disinda..ama kanamam artiyor devam etmeyecek canim ya malesef cok uzgunum
dilaremcim bugun baktiramyacagim evdeyim evim sehir disinda..ama kanamam artiyor devam etmeyecek canim ya malesef cok uzgunum
Merhaba hayatım,Sen demek ki bulantılı hamilelik yasıyorsun.Ben hamileligim boyunca bir kere bile cıkarmadım.Sadece koku hassasiyeti vardı,esimin kırk yıllık parfümü,camasır yumusatıcı vs. kullanım dısı olmustu.Agrıların bana sorarsan normal,ama ikiz gebelik yasamadıgım icin bilemiyorum senin durumunu.Rahim genlestigi icin bazen yırtılır gibi agrılarım oluyordu.Dr.un iyi diyorsa gerisi hikaye.Su an kafanı hicbiseye takmadan rahat bir hamilelik gecirmeye calıs,kolay gelsinyerimseniben
Bu arada Elifsu75
Merhaba canım. Seni şimdi fark ettim
ah kizlar malesef gidiyor(2 gunlukmus hatta 2 saatlikmis sevincim ben biraz uzanayim...yani negatif tupun ardindan ben kendimi toparlamaya claisirken birde bu hic iyi olmadi dengem altust oldu inanin yine yazarim size gelismeleri..
ah denizcim evet o cizgiyi gordum ama gidiyor canim kanamam artiyor((cok uzgunum
Haklısın canım,
Kendini halsiz hissetmen sanıyorum normaldir. Sonuçta yaşadıklarımız kolay şeyler değil. Evet risk her zaman var. O yüzden keyfine bak canım ve kendini güzel şeylerle motive etmeye çalış.
Ben işte dediğim gibi kırmızı kartı bekliyorum iğnelere başlamak için.