38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

defnecim üstüne görmüşündür.inşallah sıkı sıkı tutunmuştur bizleri haberdar et.ya çok sevindim rüyamı hatırladınmı bilmem seni tanımadığm halde sana test yapmış iki çizgi görmüştüm.rüyam çıktımı ne allahım inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ay hatirlamammi canim...bu bebek cok ilginc biliyormusunuz icine dogan hisseden okadar cok kisi olduku ecz.de cmrtesiden beri her gelen sen hamilesin dedi...bir ark tarot bakti kesin buay hamilesin dedi..diyorumki acaba ben hayali bir hamilelikmi yasiyorum?hani herkes boyle deyince kendimi kaptirdim doktorhanim ruhani bir bhcg yukselmesi olurmu sence?:)

ah canim benim iki hamileligimde tek bir kanama olmadan biri karnimda oldu sonlandi digeride dgeer saglikli degil diye sokturucu bile kullandim yine sokulmedi zamana biraktik 2 ayda kendi bitti yani daha hic hamileyken kanamam olmadi pro iki hamileligimdede cok iyiydi hatta 17 gundu sanirim 22 cikmisti bende suphelenmistim herkes hamilesin kesin demisti ...kan testi bunun cevabi ama tam adet zamanim dolunca yaptirmak istedim..bugunse ecz gitmiyorum evdeyim zaten bugun netlesir pro almaya basladim..nezmaandir cift cizgi gormedimya cok silikte olsa testleri banyoya siraladim )))tam bir komedi yani...artik bugunku kanamaya gore anlasilir sanirim..roniyamcim eger dusecekse pro alinsada kanama olur degilmi?benim zaten cok az sanirim bhcg ama oncekilere gore hesap ediyorum 38 ken basit testlerde gorunmemisti simdi silikte olsa gorunuyor 50 civari falan olmali bakalim artik...zaten daha bastan sakat baslarsak sonunu nasil getiririz bilmemki arkadasim..artik once sevinip sonra uzulmekten cok yoruldum..inan bu sayfayi bir an gelecek kapatacagim:KK43:(

defnecim bi doktora gitsene sen

defnecim çok güzel bir haber.kanama kısmı hariç.yarın sonucunu netleştir .kesinlik kazansın kutlayalım canım.bir de düşün ya hiç çizgi görmeseydin daha çok üzülecektin bu durumda bir umut dogdu.inşallah canım daha kesin bir sonuçla sevincin katlanır.kendine iyi bak.
araycim haklisin testte ikicizgi gormek bile bizim icin ne buyuk bir lux degilmi?zaten mucize gibi bu cizgiyi goruyoruz ama neden bu mucizemiz devam etmiyor allahim ya...bu durucu degil hissediyorum..hicbir hamilelik belirtisi hissi yok bende inanin ve hran adet olacakmisim gibi hissediyorum

maalesef kesildi. adet olacakmisim gibi belirtiler de var. yani ben bu ay kalamadim belki gelecek ay. zaten defne benden 1 hafta once baslamisti. kimbilir bekli ben de gelecek ay kalirim. yani daha iyi etkisini gosterir DHEA
canimya bende hic beyaz akinti olmadiki birgun varlayok arasi gibiydi...kasik agrisida olmadi diyorumya hayali bir gebelik sanki bu...hatta kimyasal bence:KK43:2 gun dayanmaz gorursunuz:KK43:bende dhea daha etkilememistir...senin dedigin gibi tupteki ilaclarin devam eden etkisi olabilir..birde ne biliyormusun tupten cikinca farkindaysan bu bebek olayindan cok sogudum 2 denerim artik biter diye dusundum yok disciye kuafore gittim rejime basladim falan yani biraz aklimdan uzaklastirdim belkide o etkilidir...yada garip bir teorim var 2.hamileligimi 6 ay sonra yasamistim buda 2 den 6 ay sonra hani belli bir periyodda kalabiliyorum belkide..ama bugun yarin bitecek kanama azar azar geliyor bence sokulecek:KK43:

Defnecim bhcg baktıracaksın degil mi bugün?Lütfen olsunnn,hepimizin bu güzel habere ihtiyacı var.Hadi canım yaaa,güzel anne defne,umarım bir kac ay sonra burdan bebisinin gelisimini konusuruz:ecrin_bebek:
dilaremcim bugun baktiramyacagim evdeyim evim sehir disinda..ama kanamam artiyor devam etmeyecek canim ya malesef cok uzgunum:KK43:

Deniiiz bizi hangi topikle aldatıyosunnn:roflol:

Ayyy Dilarem canım,

Beni öyle çok güldürdün kü, Allah da senin yüzünü güldürsün. :roflol:

Haklısın itiraf ediyorum. Arada bir başka topicleri okuyorum, arada bir maillere ve facebook'a bakıyorum. Arada bir de kalkıp çay filan yapıyorum kendime. :jeyyar:

hihoyyyt Defneeee, canım benim

Ne güzel bir haber bu. İnan sabah kalktığımda çok gergindim. Senin haberini alınca moralim düzeldi. . Arkadaşların dediği gibi çizgiyi çok net gördüğüne göre o yerleşme kanaması olabilir. Bu arada, Roniyam seni de tebrik ediyorum canım. Valla söylemiştin Defne'yi hamile gördüğünü.hihoyyythihoyyyt
ah denizcim evet o cizgiyi gordum ama gidiyor canim kanamam artiyor:KK43:((cok uzgunum

DİLAREM sende hş geldin

Merhaba hayatım,Sen demek ki bulantılı hamilelik yasıyorsun.Ben hamileligim boyunca bir kere bile cıkarmadım.Sadece koku hassasiyeti vardı,esimin kırk yıllık parfümü,camasır yumusatıcı vs. kullanım dısı olmustu.Agrıların bana sorarsan normal,ama ikiz gebelik yasamadıgım icin bilemiyorum senin durumunu.Rahim genlestigi icin bazen yırtılır gibi agrılarım oluyordu.Dr.un iyi diyorsa gerisi hikaye.Su an kafanı hicbiseye takmadan rahat bir hamilelik gecirmeye calıs,kolay gelsinyerimseniben

dilaremcim bugun baktiramyacagim evdeyim evim sehir disinda..ama kanamam artiyor devam etmeyecek canim ya malesef cok uzgunum:KK43:

Defneee, lütfeeen

Sen neler söylüyorsun ya. Daha sabah açığımda havalara uçtum. Bu laflarınla tüylerim diken diken ettin. Lütfen ne olur karamsar olma.

Defneee, lütfeeen

Sen neler söylüyorsun ya. Daha sabah açığımda havalara uçtum. Bu laflarınla tüylerimi diken diken ettin. Lütfen ne olur karamsar olma.

ah kizlar malesef gidiyor:KK43:(2 gunlukmus hatta 2 saatlikmis sevincim:KK43:ben biraz uzanayim...yani negatif tupun ardindan ben kendimi toparlamaya claisirken birde bu hic iyi olmadi dengem altust oldu inanin:KK43:yine yazarim size gelismeleri..

Merhaba hayatım,Sen demek ki bulantılı hamilelik yasıyorsun.Ben hamileligim boyunca bir kere bile cıkarmadım.Sadece koku hassasiyeti vardı,esimin kırk yıllık parfümü,camasır yumusatıcı vs. kullanım dısı olmustu.Agrıların bana sorarsan normal,ama ikiz gebelik yasamadıgım icin bilemiyorum senin durumunu.Rahim genlestigi icin bazen yırtılır gibi agrılarım oluyordu.Dr.un iyi diyorsa gerisi hikaye.Su an kafanı hicbiseye takmadan rahat bir hamilelik gecirmeye calıs,kolay gelsinyerimseniben

sağol canım çok dğil bulantı ama hasta gbiyim hep .14.haftaya kadar risk varmış yatıştayım anlıycan çok bunaldım ama napaım

ah kizlar malesef gidiyor:KK43:(2 gunlukmus hatta 2 saatlikmis sevincim:KK43:ben biraz uzanayim...yani negatif tupun ardindan ben kendimi toparlamaya claisirken birde bu hic iyi olmadi dengem altust oldu inanin:KK43:yine yazarim size gelismeleri..

Off emin misin Defne'ciğim ya,
Bugün bizi tepetaklak ettin. Allah'ım inşallah senin düşündüğün gibi negatif değildir durum. "Düşüncelerimiz geleceğimiz oluşturur". O yüzden lütfen kesin sonucu almadan kendini bu kadar üzme. İnan burnumun direğini sızlattın, tüylerimi diken diken. :1no2:
Yani ne desem bilmiyorum. Kalbim ve dualarım seninle canım. Hadi git dinlen. Emin ol bu sitedeki herkes bugün senin için iki kat daha fazla dua edecek. :Saruboceq:

ah denizcim evet o cizgiyi gordum ama gidiyor canim kanamam artiyor:KK43:((cok uzgunum

Defnecim benim kanamam test yapırmamdan bir gün önce olmustu.Benim periyodum ilk gün sadece haber veren bir kanama ile baslar,ertesi gün devam eder,aynı o sekilde olacak diye düsünmüstüm ama degilmis.Bu arada bir arkadasım resmen üc ay adet görür gibi kanamalı basladı gebeligine.O yüzden bence test yaptır arkadasım,iki cizgi kolay kolay cıkmazzzz:1no2:

Haklısın canım,
Kendini halsiz hissetmen sanıyorum normaldir. Sonuçta yaşadıklarımız kolay şeyler değil. Evet risk her zaman var. O yüzden keyfine bak canım ve kendini güzel şeylerle motive etmeye çalış.
Ben işte dediğim gibi kırmızı kartı bekliyorum iğnelere başlamak için.

Kızlar ben bir çay demleyeceğim. Biraz kendime geleyim. Defne'ye moralim bozuldu. Ama kesinlikle size katılıyorum. Bu kadar net çift çizgi göründüğüne ve azar azar kanadığına göre yerleşme kanamasıdır. Ne olur ona güzel enerji verelim ve birlikte destek olalım.

(Bu arada Dilarem valla çay yapacağım öbür topiclerle aldatmıyorum şu an.yasakkelime)

Haklısın canım,
Kendini halsiz hissetmen sanıyorum normaldir. Sonuçta yaşadıklarımız kolay şeyler değil. Evet risk her zaman var. O yüzden keyfine bak canım ve kendini güzel şeylerle motive etmeye çalış.
Ben işte dediğim gibi kırmızı kartı bekliyorum iğnelere başlamak için.

Hadi yaaaa,hic bi futbolcu kırmızı kartı istemezken düstügümüz durumlara bakdelikafadulden.Denizcim o avatar fotosundaki hatın kız sen misinsengözlerimebaksanab

X