38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kizlar cok uzgunum((((bu aksam uzeri birden aklima geldi erken test yaptim aman allahim one ikicizgi!hemde gayet belirgin..tabi ben soktayim..bukadar gebelik testi yapan biri olrak bunun ne anlamageldigini biliyorum inanin tel olsa size mes yazacaktim neyse esim ecz geldi ciktik yemegi disarida yiyelim dedik bir yandanda onun bu sonuca gayet temkinli davranmasina sinir olarak yemekten once lavaboya gittim hafif bir islaklik var gibi geldi hic beklemiyordurm biran kanamayi farkettim!oan sanki orada degil gibi oldum sok oldum((yemekte ne yedim bilmiyorum..hizla eve geldik kuzenlerimi orada biraktim..simdi evde uzaniyorum...sok gecirmis bir durumda keske o testi hic yapmayip bu hayalkirikligini yasamasaydim((

ya bu arada Eliften haberi olan var mi? kalp atislarini gorucekti bebeklerin ne oldu?
Elifte galiba bebito gibi bizi terketti. hamile kalan gidiyor monetanin dedigi gibi.
neyse umarim hepimiz hamile kaliriz da hepimiz gideriz :)) Ama merak ediyoruz arada bir girip bilgilendirsinler bizi ya.
serpil ne oldu onun da kanama gibi birseyi vardi, umarim hersey yolundadir.

defnecim dur canim panik yapma ay ben cok heyecanlandim simdi. idrar testi yalan soylemez. belki tutunma kanamasidir ya da halk arasinda ustune gormek dedikleri. canim bence yarin bir kan testi yap ve tabiiki dinlen.
canim ben cok sevindim zaten icime dogmustu.

normal adet degildir bu cunku adetine daha var. spotting dir. hem olsa bile hamile kalabildin demektir bu:)))

ah roniyamcim sorma arkadasim bende ne cok heyecanlandim aksamuzeri hatta sana amerikalara bagirasim geldi mucizemiz gerceklesiyor diye ama o kanamayi gormedimmi sanki ikikati uzuldum hatta soka girdim(yarin bakalim artacakmi azalacakmi?zaten belli olur idrar testi cok yaparim evet eger yoksa kesinlikle ikicizgi olmaz haklisin/ peki senc ebu dhea bu sonucu verirmi?yani cok mantiksiz ama(aman ya ne bileyim zaten dogrudurust birsey gelmezki basima

evet sanirim hamile kaldim ama herzamanki gibi kisa sureli gittikce bu sure azaliyor (

Defnecim tutunma kanamasıdır belki de.Bende de olmustu ve ben de adet kanaması zannetmistim ama hamileydim.İnnnnnnsallahhhhh, hadi yaaaa sevindir bizi,senlendir burayıhihoyyyt.

Defnecim canim bir ara cikmam gerekti ama aklim hep sendeydi.
canim benim bence hamile kaldin bu kesin ve guzel bir sey.
Dhea ye gelince tabiiki etkilemis olabilir bir kere sen benden erken basladin ve spontan hamile kalmis birisin bunlar pozitif. birde aklima gelen yaniliyor da olabilirm ama simdi sen gecen ay hormon aldin ya yumurtalarini gelistirip cogaltsin diye onlarin etkisi belki biraz bu aya da sarkmistir ha. cunku biliyorsun aslinda folikullerimiz bir ay oncesinden gelisiyor

Defnecim tutunma kanamasıdır belki de.Bende de olmustu ve ben de adet kanaması zannetmistim ama hamileydim.İnnnnnnsallahhhhh, hadi yaaaa sevindir bizi,senlendir burayıhihoyyyt.

dilarem haklisin bence bana da oyle geliyor hadi ya insallah hamileligi devam eder de bana da umut olur. dun aksam birdenbire icime defnenin hamile oldugu hissi dogdu demekki dogruymus.

canım moralin için tşk inşalah bebişininde kardeşi olur kolay tutunur amin

Defnecim bir de aklima ne geldi biliyormusun? sen de progesteron eksikligi olmasin. cunku spontan gebeliklerinde dusukle sonuclanmisti galiba. aman ne bileyim bir seyler bulmaya calisiyorum. bence sen yarin bir hcg baktir deger yuksekse hemen bir obstetrikten yardim al canim.
hadi haberlerini bekliyorum

evet sanirim hamile kaldim ama herzamanki gibi kisa sureli gittikce bu sure azaliyor (

defnecim üstüne görmüşündür.inşallah sıkı sıkı tutunmuştur bizleri haberdar et.ya çok sevindim rüyamı hatırladınmı bilmem seni tanımadığm halde sana test yapmış iki çizgi görmüştüm.rüyam çıktımı ne allahım inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

defnecim çok güzel bir haber.kanama kısmı hariç.yarın sonucunu netleştir .kesinlik kazansın kutlayalım canım.bir de düşün ya hiç çizgi görmeseydin daha çok üzülecektin bu durumda bir umut dogdu.inşallah canım daha kesin bir sonuçla sevincin katlanır.kendine iyi bak.

roniyam dün akşam için kusuruma bakma .özür dilerim yazamadım ruh halim yazmama engel oldu eşim agladıgımı görmesini istemedim bilgisayardan uzaklaştım.

araycim ne demek sen kusura bakma. sana istemeden hos olmayan seyler hatirlattigim icin.
bak benim hissim dogru cikti, defne hamileymis gercekten

evet işte olacagı var ve bu sana ayan oldu.hiç olmazsa onu hamile görelim.hamile sayısı az birer bire çogalırsa çok kimseye umut olacak

belkide sende dhea mucizesini yaşayacaksın.neden olmasın beyaz akıntı kesildimi

maalesef kesildi. adet olacakmisim gibi belirtiler de var. yani ben bu ay kalamadim belki gelecek ay. zaten defne benden 1 hafta once baslamisti. kimbilir bekli ben de gelecek ay kalirim. yani daha iyi etkisini gosterir DHEA

dilarem haklisin bence bana da oyle geliyor hadi ya insallah hamileligi devam eder de bana da umut olur. dun aksam birdenbire icime defnenin hamile oldugu hissi dogdu demekki dogruymus.

Roniyam rahat olmak cok önemli.İsin anahtarı su cümle,olacak,mutlaka olacak.Yahu bir insan bir seyi isterse ama cok isterse olur ...Sen de anne olacaksın ve bu yasadıklarını bir hikaye tadında hatta roman tadında anlatacaksın bebislerine.Umut etmek icin baskalarına gerek yok,umutlu olmalısın cünkü o-la-cakkkk...Hadi üzme kendini de bizi deilütfen mutlulukla bekle bebislerini,stresle degilll.Öpüyorum seni,ha gayretŞeniz

Defnecim bhcg baktıracaksın degil mi bugün?Lütfen olsunnn,hepimizin bu güzel habere ihtiyacı var.Hadi canım yaaa,güzel anne defne,umarım bir kac ay sonra burdan bebisinin gelisimini konusuruz:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…