ah roniyamcim sorma arkadasim bende ne cok heyecanlandim aksamuzeri hatta sana amerikalara bagirasim geldi mucizemiz gerceklesiyor diye ama o kanamayi gormedimmi sanki ikikati uzuldum hatta soka girdimdefnecim dur canim panik yapma ay ben cok heyecanlandim simdi. idrar testi yalan soylemez. belki tutunma kanamasidir ya da halk arasinda ustune gormek dedikleri. canim bence yarin bir kan testi yap ve tabiiki dinlen.
canim ben cok sevindim zaten icime dogmustu.
evet sanirim hamile kaldim ama herzamanki gibi kisa sureli gittikce bu sure azaliyor(
Defnecim tutunma kanamasıdır belki de.Bende de olmustu ve ben de adet kanaması zannetmistim ama hamileydim.İnnnnnnsallahhhhh, hadi yaaaa sevindir bizi,senlendir burayıhihoyyyt.
mesajım iki kere oldu kusura bakma canım.Ben 40 yasımı bekliyorum dondurulmuslarımla bebisime kardes yapmak icin.Ben kırk yasın taze baslangıclar getirecegine ve senin de anne olduktan sonra amannn 40 yas neymis ki diyecegine gönülden inanıyorum.
evet sanirim hamile kaldim ama herzamanki gibi kisa sureli gittikce bu sure azaliyor(
dilarem haklisin bence bana da oyle geliyor hadi ya insallah hamileligi devam eder de bana da umut olur. dun aksam birdenbire icime defnenin hamile oldugu hissi dogdu demekki dogruymus.