38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Merhaba denizkarayurt,gecici süre servis dısı olmustumbenneyaptımki.Yazdıklarını geriye dönerek okumaya calıstım,sana da bu yolda basarılar diliyorum,umarım bebisin seni bulur cabucak,hatta yarın:1hug:Hosgeldin kısaca,güzel paylasımlara a.s.

Dilarem, merhaba canım

Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum. Umarım bu güzel dilekler hepimiz için olsun. Ben regl olmayı bekliyorum. Normal yola denerken kırmızı kart görünce sinir olurdum. Şimdi hem regl olacağım için heyecanlanıyorum işlemlere başlanacak diye, hem de bu stresi yaşamaktansa bir an önce yol almak istiyorum. Hayırlısı artık.

Bu arada senin durumun ne canım. a.s.

bende bu yaşı kafama takıyorum yaş 40 yumurta kalitesi yaşa bağlı düşermiş tüp bebekle bu yaşlarda hamile kalan varmı. ben hiç duymadım.buda beni endişelendiriyo.

Balance88,

kaydirigubbakcemile
Lütfen kafana yaş meselesini takma. Ben de 39 yaşındayım, martta 40 olacağım. Yani seninle aynı yaştayız. (Bu arada hiç kimse inanmıyor o yaşta olduğuma şaka yaptığımı sanıyorlar.:jeyyar:)
Herneyse, bak Dilarem ne güzel söylemiş" Ne var yaşımızda" diye. Haklı. Zaten tutacağı varsa kaç yaşında olursan ol tutar. Tutmayacaksa da 20 yaşında da olsa tutmaz. Bu yüzden takma kafana. Herşey olacağına varır.
Ayrıca da, Füsun Demirel, Kibariye de geç yaşta doğum yaptı. Allah yeter ki sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize.

arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum da. ben 42 yaşına giriyorum. 2 gebeliğim oldu biri aldırdım sonrası boş kese :KK43: şimdi bebek istiyorum. alman dan selcuk bey bir kaç bekleyelim herşey normal dedi. işime yakın diye gittiğim bakırköy acıbadem de sınırdasın kaybedecek 1 günün yok hemen bu ay gel dediler. ümitsizliğe kapılmayın lütfen ben boş da olsa 41 yaşında kendiliğinden hamile kalmıştım. 43-44 yaşına kadar denemek için süreniz var daha. ben sürenin sonundayım :çok üzgünüm:

Adaşım,
Üzme kendini. Diğer doktor "bekleyebilirz" dediğine ve daha önce spontan hamilelk yaşadığına göre niçin yine olmasın. Belki yumurtaların yaşına göre kalitelidir. Ama tabi bir yandan da çok geç kalmamakta fayda var. Ben yıllardır çocuk hiç istemiyordum. Annemin baskısı ve ilerde pişman olma endişesiyle ilk defa bu yıl akıl ettim. Doktorum 39 yaşında olduğumu söyleyince gamsızlığıma hayret etti ve güldü "Yani bu kadar yıl ne deyip de bekledin" diye. Aslında bunları yaşayacağımı bilsem baştan denerdim. Neyse.

defne ben de senin gibiyim birden umutlarimi cok yitirdim. dun butun gece ruyamda sakat, kollari olmayan cocuklar gordum. psikolojim cok etkilendi.

Roniyam, Defne canlarım

Lütfen moralinizi bozmayın. Hepimiz sizi çok seviyoruz. Aklınıza güzel şeyler getirin. Dilarem çok güzel yorumlamış rüyanı. Ayrıca da zaten rüyaların güzel olması için güzele yormak gerek. Sonuna kadar umudumuzu yitirmek yok. Siz böyle karamsar olursanız bizler de su koyveririz. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin. Kendi adıma konuşayım, eğer olmazsa da tabi ki çok üzülürüm ama yine de dünyanın sonu değil diye düşünüyorum. :teselli:

Balance88,

kaydirigubbakcemile
Lütfen kafana yaş meselesini takma. Ben de 39 yaşındayım, martta 40 olacağım. Yani seninle aynı yaştayız. (Bu arada hiç kimse inanmıyor o yaşta olduğuma şaka yaptığımı sanıyorlar.:jeyyar:)
Herneyse, bak Dilarem ne güzel söylemiş" Ne var yaşımızda" diye. Haklı. Zaten tutacağı varsa kaç yaşında olursan ol tutar. Tutmayacaksa da 20 yaşında da olsa tutmaz. Bu yüzden takma kafana. Herşey olacağına varır.
Ayrıca da, Füsun Demirel, Kibariye de geç yaşta doğum yaptı. Allah yeter ki sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize.

canım bende yaşımı göstermiyorum.bende kendiliğinden hamile kalabiliyorum düşükler dışgebelik le sonuçlandı.meyerse bu yaşa kadar boş beklemişiz araştırdık eşimde genetik bozukluk varmış o yüzden tüp bebeye başladık 1. denememde mutlak tutar dedik çünkü normal yolla kalabiliyordum ama malesef tutmadı.şimdi 2. başladık bu işlemdede çok yumurta gerekli oda bende yok az var işimiz sabır allah herkezin emeğini boşa çıkarmasın cevapladığın için tşklr canım :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hihoyyyt Defneeee, canım benim

Ne güzel bir haber bu. İnan sabah kalktığımda çok gergindim. Senin haberini alınca moralim düzeldi. . Arkadaşların dediği gibi çizgiyi çok net gördüğüne göre o yerleşme kanaması olabilir. Bu arada, Roniyam seni de tebrik ediyorum canım. Valla söylemiştin Defne'yi hamile gördüğünü.hihoyyythihoyyyt

Dilarem, merhaba canım

Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum. Umarım bu güzel dilekler hepimiz için olsun. Ben regl olmayı bekliyorum. Normal yola denerken kırmızı kart görünce sinir olurdum. Şimdi hem regl olacağım için heyecanlanıyorum işlemlere başlanacak diye, hem de bu stresi yaşamaktansa bir an önce yol almak istiyorum. Hayırlısı artık.

Bu arada senin durumun ne canım. a.s.

Ben 37 yasta tüpbebekle kızıma hamile kalıp 38'imde dogum yaptım.Simdi kızımın en azından bir yasını biraz gecmesini istiyorum,39'umda dondurulmuslarımla deneyip kırkımda kızıma kardes yapmayı planlıyorum.Diyorum ya genciz daha.Sen de stres yapma,bu isler moralle olur cünkü.Heyecen güzel ama stres faktörü girmesin devreye.Hadi güzel haberler duyarız umarım hepinizden.kaydirigubbakcemile5

kizlar cok uzgunum:KK43:((((bu aksam uzeri birden aklima geldi erken test yaptim aman allahim one ikicizgi!hemde gayet belirgin..tabi ben soktayim..bukadar gebelik testi yapan biri olrak bunun ne anlamageldigini biliyorum inanin tel olsa size mes yazacaktim neyse esim ecz geldi ciktik yemegi disarida yiyelim dedik bir yandanda onun bu sonuca gayet temkinli davranmasina sinir olarak yemekten once lavaboya gittim hafif bir islaklik var gibi geldi hic beklemiyordurm biran kanamayi farkettim!oan sanki orada degil gibi oldum sok oldum:KK43:((yemekte ne yedim bilmiyorum..hizla eve geldik kuzenlerimi orada biraktim..simdi evde uzaniyorum...sok gecirmis bir durumda keske o testi hic yapmayip bu hayalkirikligini yasamasaydim:KK43:((

Eşin hani gayet temkinli davranmış ya sonuca. Aslında bir anlamda mantıklı. Çünkü biz kadınlar gibi, uç duygular yaşamıyor erkekler ve bu sayede kendilerini koruyorlar. Aslında mantıklı bir anlamda.
Ya benim eşime ne dersin. Dün çıldırttı beni. Hani tüp bebeği biz ücretli yapacağız ya fiyatı duyunca "Boşver ya ne gerek. Araba mı alacağız bu kadar paraya" diyor.:eek:klava: Ya o kadar çocuk ruhlu ki, yani ben yıllarca çocuk yerine eşimi büyüttüm ya. Annemlere söyledim güldüler yani "ya bu nasıl bir düşünce" diye.

canım bende yaşımı göstermiyorum.bende kendiliğinden hamile kalabiliyorum düşükler dışgebelik le sonuçlandı.meyerse bu yaşa kadar boş beklemişiz araştırdık eşimde genetik bozukluk varmış o yüzden tüp bebeye başladık 1. denememde mutlak tutar dedik çünkü normal yolla kalabiliyordum ama malesef tutmadı.şimdi 2. başladık bu işlemdede çok yumurta gerekli oda bende yok az var işimiz sabır allah herkezin emeğini boşa çıkarmasın cevapladığın için tşklr canım :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Balance'ciğim,
Bak ne güzel işte. Kendiliğinden de hamile kalabiliyormuşsun. Siz kaç yıllık evliydiniz canım. Bir de şu tüp bebekte hangi aşamadasın.

Ben 37 yasta tüpbebekle kızıma hamile kalıp 38'imde dogum yaptım.Simdi kızımın en azından bir yasını biraz gecmesini istiyorum,39'umda dondurulmuslarımla deneyip kırkımda kızıma kardes yapmayı planlıyorum.Diyorum ya genciz daha.Sen de stres yapma,bu isler moralle olur cünkü.Heyecen güzel ama stres faktörü girmesin devreye.Hadi güzel haberler duyarız umarım hepinizden.kaydirigubbakcemile5

Canım benim,
Gerçekten çok pozitifsin. Teşekkür ediyorum güzel dileklerine.:1hug:

Hay allah kafam karıstııı.Bi cevrimdısı görünüyorum, aynı sayfada cevrimiciyim üstelik:sm_confused:

Balance'ciğim,
Bak ne güzel işte. Kendiliğinden de hamile kalabiliyormuşsun. Siz kaç yıllık evliydiniz canım. Bir de şu tüp bebekte hangi aşamadasın.

canım 10 yıllık evliyim .heray yumurtalar toplanıp donduruluyo bende 2 yumurta çıktığı için en az 8 yumurta lazım sonra genetik taramaya gidiyo 1. denememde 9 yumurtadan 3 sağlam çıktı 3 taneyi dr koydu ama tutmadı.dedimya sabır işi kolay değil

defneeeeeeeee meraktan çatladık inşallah sağlığın yerindedir sana dua ediyoruz canım inşallah güzel haberle dönersin

ya bu arada Eliften haberi olan var mi? kalp atislarini gorucekti bebeklerin ne oldu?
Elifte galiba bebito gibi bizi terketti. hamile kalan gidiyor monetanin dedigi gibi.
neyse umarim hepimiz hamile kaliriz da hepimiz gideriz :)) Ama merak ediyoruz arada bir girip bilgilendirsinler bizi ya.
serpil ne oldu onun da kanama gibi birseyi vardi, umarim hersey yolundadir.

ay canım benim öyle düşünmene çok üzüldüm. bırakırmıyım hiç sizi .bu aralar midem çok kötü halsizim hiç bir yere kıpraşamıyorum.sürekli uykum var .bebişlerin kalp atışlarını gördüm doktor iyiler dedi.her hafta ultrasona giriyorum .karın ağrılarım devam ediyor .sen bilrsin olağanmı bu ağrılar.ben çoooooooooook korkuyorum.

kizlar cok uzgunum:KK43:((((bu aksam uzeri birden aklima geldi erken test yaptim aman allahim one ikicizgi!hemde gayet belirgin..tabi ben soktayim..bukadar gebelik testi yapan biri olrak bunun ne anlamageldigini biliyorum inanin tel olsa size mes yazacaktim neyse esim ecz geldi ciktik yemegi disarida yiyelim dedik bir yandanda onun bu sonuca gayet temkinli davranmasina sinir olarak yemekten once lavaboya gittim hafif bir islaklik var gibi geldi hic beklemiyordurm biran kanamayi farkettim!oan sanki orada degil gibi oldum sok oldum:KK43:((yemekte ne yedim bilmiyorum..hizla eve geldik kuzenlerimi orada biraktim..simdi evde uzaniyorum...sok gecirmis bir durumda keske o testi hic yapmayip bu hayalkirikligini yasamasaydim:KK43:((
defnecim çok heyecanlandım ya inşallah hamilesindir idrarada çıkınca kanda kesin çıkyor.hadi hayırlısı olsun bu sayfada hamile olmayan kalmıycak bence .

Defnecim bir de aklima ne geldi biliyormusun? sen de progesteron eksikligi olmasin. cunku spontan gebeliklerinde dusukle sonuclanmisti galiba. aman ne bileyim bir seyler bulmaya calisiyorum. bence sen yarin bir hcg baktir deger yuksekse hemen bir obstetrikten yardim al canim.
hadi haberlerini bekliyorum
ah canim benim iki hamileligimde tek bir kanama olmadan biri karnimda oldu sonlandi digeride dgeer saglikli degil diye sokturucu bile kullandim yine sokulmedi zamana biraktik 2 ayda kendi bitti yani daha hic hamileyken kanamam olmadi pro iki hamileligimdede cok iyiydi hatta 17 gundu sanirim 22 cikmisti bende suphelenmistim herkes hamilesin kesin demisti ...kan testi bunun cevabi ama tam adet zamanim dolunca yaptirmak istedim..bugunse ecz gitmiyorum evdeyim zaten bugun netlesir pro almaya basladim..nezmaandir cift cizgi gormedimya cok silikte olsa testleri banyoya siraladim )))tam bir komedi yani...artik bugunku kanamaya gore anlasilir sanirim..roniyamcim eger dusecekse pro alinsada kanama olur degilmi?benim zaten cok az sanirim bhcg ama oncekilere gore hesap ediyorum 38 ken basit testlerde gorunmemisti simdi silikte olsa gorunuyor 50 civari falan olmali bakalim artik...zaten daha bastan sakat baslarsak sonunu nasil getiririz bilmemki arkadasim..artik once sevinip sonra uzulmekten cok yoruldum..inan bu sayfayi bir an gelecek kapatacagim:KK43:(

X