DİLAREEEEMMMMMM berayımla seni öpüyorum,,kendinize dikkat edin,,,ararım canım seni yarın,,,,allah senden binlerce kez razı olsun dostluğun için güzel kalbin için,,,,,burdan ben zararlı çıkmadım çookkk güzel bir arkadaş kazandım,,,,,:1hug:
ay sabah sabah neguzel surpriz:)ben ikigundur giremedim ve once ozel mes baktim hatta monetaya tedavin nasil diye sordum:)simdi senin yazdikalrini gordum:)canim insallah bu hayalin gercek olur..hepimiz icin..allah hepimize yardim etsin..belki roniyam ile bir mucize ilac bulmusuzdur aslinda ilacin etkielri 4 ayda ortaya cikyormus yani bizim 4 aylik ne goreceksek gorduklerimizle bu ilac pek etken olmayacak ama bize verdigi umut yeter degilmi?:)demek monetanin transferi oluyor ay ne harika okadar cabuk zaman gecti demek:)hadi dualarimizonunla insallah sonu guzelolsun alalh emeklerini bosa cikarmasin:) bu tup baska birseye benzemiyorDefnecim canım,bu sabah uyandım ve sööööyle bir düsünce kafamda,sen kocaman karnınla eczaneye gelmis bir ıvf müsterine dheanın mucizelerini anlatıyorsun karnını oksayarak :CüvCüv: Günaydın bu arada.Moneta bugün transferde.Umarım ondan sonra da senden ve sonra da roniyamdan,sonra da bu topikteki herkesten hamilelik haberleri alırız.Öpüyorum seni..Şeniz
monetacim tututu masallah onasil bir sayi oyle bakayim?:))oh arkadasim ya ne guzel ..biz 2 yumurta ile pembe hayallere daldik durdukkızlar kısa durmak zorundayım malum sabah yolculuk,,hepinize ayrı ayrı yazmak isterdim,,,sakın alınmayın ne olurrra.s15 yumurta sayım 11 döllendi,,,,,bu kadar ,,,,herşey yolunda görünüyor umarım sonuna kadarda böyle olur,,,,,kendinize iyi bakın,,,,benim için dua edin ,,,,
ah kizlar ya ne guzel hisler dogmus icinize:))ama vucudumda tik yokAraycim Allah hepimizin yuzunu guldurur insallah bize de anneligi tattirir.
dun aksam birden icime bu ay Defnenin hamile kalacagi dogdu. gerci 6. hissim pek kuwetli degildir ama birden oyle hissettim. Onun spontan hamileligi var ve DHEA ile neden olmasin.
Bana gelince hic umutlu degilim acikcasi ama dedigim gibi benim amacim bir dahaki ivf icin yumurta sayimi artirmak.
denizcim merhaba:)gormedim canim eski yazilanlari okuyordum..eh iyi sayilirim denizcim ya yazdiigm gibi dun gec ehic uyuyamadim...aklima takildi gecen seyler..onumdeki olaylar...ne bileyim ...sen nasilsin?Defne'ciğim
Nasılsın canım.
ah kizlar ya ne guzel hisler dogmus icinize:))ama vucudumda tik yokne goguslerimde bir acima hissiyat ne kasiklarimda kasikalrim beton dokulmus gibi sadece yanma var hani kasinizi ters hareket ettirirsiniz ya o tur birsey (bu cuma idrar testi yaparim artik azicik kaldi:))dun gece resmen sabahladimyatakda dondum durdum...ben 2.tup bebek denemesinden coooook korkuyorum kizlar...yani artik bana tup bebek tam bir mucize geliyor neden boyle bir his olustu bilmiyorum ama dun gece her asama tek tek aklima geldi ne kadar zahmetli oldguu ve o beklediigm 12 gun (sonrasi yasadigim hayalkirikligi falan...sizide uzmek sikmak istemem ama boyleyim yani dun ve bugun acilayim diye dun gezmeye falan gittik eve gecgeldik ama aklimdan atamiyorum cok garibim