Söyle düsüneceksin defnecim,tüpbebek mucize olsa yasım 37 iken ilk denememde tutmazdı.Söyle düsünmeye devam edeceksin,spontan hamile kalmak daha büyük mucizeyken bunu yasadın.Söyle düsünmeye devam edeceksin,artık bu konuda daha tecrübelisin ve attıgın her adımı önceden biliyor olacaksın ve bu adımlar seni bebisinin yanına götürecek:ecrin_bebek:.
Hadi bakalım moral bozmak yok,savasmadan hicbir sey elde edemiyoruz,kiiii bu en güzel savas,çünkü sonunda kücük bir yasam mucizesi var.
[/QUOT dilaremcim cok haklısın ama ınankı tupte hayalkırıklıgı yasamak bambaska bırseymıs ..yanı farkındaysan kolay toparladım baska seylere yoneldım kendımı oyaladım ama sımdı tekrar deneme zamanı yaklastıkca ıcımı okadar korku sarıyorkı
sankı yok olmayacak bedenım tutmayacak gıbı gelıyor ..hanı asıl sorunum yumurtayken sımdı tutmaması gıbı gelmeye basladı..bu yol cok zor gercekten arkadasım ya..yenı hamıle kalan bır arkadasım var kızcagızla bende anbean yasıyorum surecı daha kese gormedı dusununce ne uzun yol hele sansızlıklar yasanınca sankı hamıle kalacagız sonra kese sonra kalp atımı bırde o 9 haftayı gecırene kadar hep tetıkte..hanı hamıle kalırsam benı uyutsalarda 9 ay oylece gecse:)))