38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum da. ben 42 yaşına giriyorum. 2 gebeliğim oldu biri aldırdım sonrası boş kese :KK43: şimdi bebek istiyorum. alman dan selcuk bey bir kaç bekleyelim herşey normal dedi. işime yakın diye gittiğim bakırköy acıbadem de sınırdasın kaybedecek 1 günün yok hemen bu ay gel dediler. ümitsizliğe kapılmayın lütfen ben boş da olsa 41 yaşında kendiliğinden hamile kalmıştım. 43-44 yaşına kadar denemek için süreniz var daha. ben sürenin sonundayım :çok üzgünüm:

merhabalar
yeniler arkadaşlar hoş gelmişler..diğer tayfayıda kasvetli gördüm ...kimi iknciyi kimi üçüncüyü
deneyemem diyor...ya ben ne yapayım...5 kez denedim ...şimdi zayıflayınca 6. başlayacağım
sizler böyle deyince ben üzülüyorum artık durmam mı lazım ben delimiyim kendime niye bu
kadar eziyet ediyorum demekten kendimi alamıyorum...ama ne yaparsın umut fakirin ekmeği
derler...ümit ediyoruz işte...maddi yanı bi tarafa...manen çok zor...hele bekleme süreci...tam sinir harbi...maddiyat önemli değil demiyorum yanlış anlaşılmasın..çünkü bende bi devlet memuru sayılırım...yıllardır bu işle uğraşmaktan halen kirada oturuyorum....herkese selam...birbirimizden güç alarak devem edelim...herkese selam

Söyle düsüneceksin defnecim,tüpbebek mucize olsa yasım 37 iken ilk denememde tutmazdı.Söyle düsünmeye devam edeceksin,spontan hamile kalmak daha büyük mucizeyken bunu yasadın.Söyle düsünmeye devam edeceksin,artık bu konuda daha tecrübelisin ve attıgın her adımı önceden biliyor olacaksın ve bu adımlar seni bebisinin yanına götürecek:ecrin_bebek:.
Hadi bakalım moral bozmak yok,savasmadan hicbir sey elde edemiyoruz,kiiii bu en güzel savas,çünkü sonunda kücük bir yasam mucizesi var.:emir_bebek:[/QUOT dilaremcim cok haklısın ama ınankı tupte hayalkırıklıgı yasamak bambaska bırseymıs ..yanı farkındaysan kolay toparladım baska seylere yoneldım kendımı oyaladım ama sımdı tekrar deneme zamanı yaklastıkca ıcımı okadar korku sarıyorkı:KK43:sankı yok olmayacak bedenım tutmayacak gıbı gelıyor ..hanı asıl sorunum yumurtayken sımdı tutmaması gıbı gelmeye basladı..bu yol cok zor gercekten arkadasım ya..yenı hamıle kalan bır arkadasım var kızcagızla bende anbean yasıyorum surecı daha kese gormedı dusununce ne uzun yol hele sansızlıklar yasanınca sankı hamıle kalacagız sonra kese sonra kalp atımı bırde o 9 haftayı gecırene kadar hep tetıkte..hanı hamıle kalırsam benı uyutsalarda 9 ay oylece gecse:)))

arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum da. ben 42 yaşına giriyorum. 2 gebeliğim oldu biri aldırdım sonrası boş kese :KK43: şimdi bebek istiyorum. alman dan selcuk bey bir kaç bekleyelim herşey normal dedi. işime yakın diye gittiğim bakırköy acıbadem de sınırdasın kaybedecek 1 günün yok hemen bu ay gel dediler. ümitsizliğe kapılmayın lütfen ben boş da olsa 41 yaşında kendiliğinden hamile kalmıştım. 43-44 yaşına kadar denemek için süreniz var daha. ben sürenin sonundayım :çok üzgünüm:
canım hosgeldın:)senınde yasadıkların bızımkıne hele benımkıne cok benzıyor..ılkını neden aldırdın sorun neydı?sebeplerini arastırdınmı canım?eger hormonların ıyıyse yas pek onenmlı degıl bak okuduysan dhea bız mucıze beklıyoruz:)

Söyle düsüneceksin defnecim,tüpbebek mucize olsa yasım 37 iken ilk denememde tutmazdı.Söyle düsünmeye devam edeceksin,spontan hamile kalmak daha büyük mucizeyken bunu yasadın.Söyle düsünmeye devam edeceksin,artık bu konuda daha tecrübelisin ve attıgın her adımı önceden biliyor olacaksın ve bu adımlar seni bebisinin yanına götürecek:ecrin_bebek:.
Hadi bakalım moral bozmak yok,savasmadan hicbir sey elde edemiyoruz,kiiii bu en güzel savas,çünkü sonunda kücük bir yasam mucizesi var.:emir_bebek:[/QUOT dilaremcim cok haklısın ama ınankı tupte hayalkırıklıgı yasamak bambaska bırseymıs ..yanı farkındaysan kolay toparladım baska seylere yoneldım kendımı oyaladım ama sımdı tekrar deneme zamanı yaklastıkca ıcımı okadar korku sarıyorkı:KK43:sankı yok olmayacak bedenım tutmayacak gıbı gelıyor ..hanı asıl sorunum yumurtayken sımdı tutmaması gıbı gelmeye basladı..bu yol cok zor gercekten arkadasım ya..yenı hamıle kalan bır arkadasım var kızcagızla bende anbean yasıyorum surecı daha kese gormedı dusununce ne uzun yol hele sansızlıklar yasanınca sankı hamıle kalacagız sonra kese sonra kalp atımı bırde o 9 haftayı gecırene kadar hep tetıkte..hanı hamıle kalırsam benı uyutsalarda 9 ay oylece gecse:)))

Defnecim,canım,kızdırma beni bitaaaanemkaydirigubbakcemile.Yapma böyle,sen hamile kalacaksın,keseyi de kalp atıslarını da görüp üstüne bana burdan dilarem epidural mi normal narkozlu sezeryan mı yaptırmıstın diye soracaksın 38. haftaya girerken hamileliginde.Hadi lütfen topla kendini,bedenine de söyle tutsun bırakmasın bebisini.Sen bedenine ve zamanının artık geldigine,artık anne olman gerektiigine inan,bedenin seni yarı yolda bırakmaz.:1hug:

Deniz Bulut hosgeldin,tabii ki hamile kalınır bu yaslarda.Ablam da 41 yasında dogum yaptı,simdi kızı birbucuk yasında. Bence de birkac ay denemekte fayda vardır derim.Ama yok , zaman geciyor panigine kapılırsan benim gibi, tüpbebekle de sansın yüksek spontan hamilelik yasadıgın icin.Bu arada hep derim,ne varmıs yasımızda,bizler cok genciz dahaaaa.kaydirigubbakcemile3

Merhaba denizkarayurt,gecici süre servis dısı olmustumbenneyaptımki.Yazdıklarını geriye dönerek okumaya calıstım,sana da bu yolda basarılar diliyorum,umarım bebisin seni bulur cabucak,hatta yarın:1hug:Hosgeldin kısaca,güzel paylasımlara a.s.

merhabalar
yeniler arkadaşlar hoş gelmişler..diğer tayfayıda kasvetli gördüm ...kimi iknciyi kimi üçüncüyü
deneyemem diyor...ya ben ne yapayım...5 kez denedim ...şimdi zayıflayınca 6. başlayacağım
sizler böyle deyince ben üzülüyorum artık durmam mı lazım ben delimiyim kendime niye bu
kadar eziyet ediyorum demekten kendimi alamıyorum...ama ne yaparsın umut fakirin ekmeği
derler...ümit ediyoruz işte...maddi yanı bi tarafa...manen çok zor...hele bekleme süreci...tam sinir harbi...maddiyat önemli değil demiyorum yanlış anlaşılmasın..çünkü bende bi devlet memuru sayılırım...yıllardır bu işle uğraşmaktan halen kirada oturuyorum....herkese selam...birbirimizden güç alarak devem edelim...herkese selam

Nilen,daha önce yazısma fırsatımız olmadı sanırım.Maddi yanını hic düsünmeyin,gücünüz yettigince.Niye mi?İnan bebisler kısmetiyle geliyorlar,daha kaliteli ve rahat bir hayat yasatıyorlar bize.Manevi olarak katılıyorum zor bir sürec ama ödülü coook güzel.:ecrin_bebek::emir_bebek:
Bu arada zayıflamakla ilgili bi not,kilolu hamile kalındıgında daha az kilo alıyorsun.Eger hamile kalmaya engel olacak kadar abartılı bir kilon yoksa,canının istediklerini ye bu sürecte,bebis olunca zayıflarsın zaten.:CüvCüv:

merhaba kızlar kaçgündür girmiyordum.royal defne sizleri okudum benim gibi umutsuzluğa düşmüşsünüz rabbimden umut kesilmez biririmizi çok iyi anlarız neolur umutlu olunda bende sizden umut alayım.arkadaşlar bana gelince 2 yumurtam döllenip donduruldu.yani iğnesiz yola devam

bende bu yaşı kafama takıyorum yaş 40 yumurta kalitesi yaşa bağlı düşermiş tüp bebekle bu yaşlarda hamile kalan varmı. ben hiç duymadım.buda beni endişelendiriyo.

merhaba kızlar kaçgündür girmiyordum.royal defne sizleri okudum benim gibi umutsuzluğa düşmüşsünüz rabbimden umut kesilmez biririmizi çok iyi anlarız neolur umutlu olunda bende sizden umut alayım.arkadaşlar bana gelince 2 yumurtam döllenip donduruldu.yani iğnesiz yola devam

Merhaba balance,kac embriyodan sonra transfer yapılacak sana,okudugum kadarıyla ilac kullanmadan dogal siklustan elde edilen yumurtalarla yapılıyor islemin galiba.Umutsuzluk mutsuzluk yaratır,hepiniz anne olacaksınız,buna inanın.Sevgilerr.:1hug:

Merhaba balance,kac embriyodan sonra transfer yapılacak sana,okudugum kadarıyla ilac kullanmadan dogal siklustan elde edilen yumurtalarla yapılıyor islemin galiba.Umutsuzluk mutsuzluk yaratır,hepiniz anne olacaksınız,buna inanın.Sevgilerr.:1hug:

evet canım doğal yolla.dr dedi en az 8 embriyo sonra genetik tarama yapıldıktan sonra trasver.mayıs gibi olur herhalde. eşimde genetik bozukluk var seçilip sağlamları koyulacak.allah hepimizin yardımcısı olsun yaş40 ve zaman azalıyo

mesajım iki kere oldu kusura bakma canım.Ben 40 yasımı bekliyorum dondurulmuslarımla bebisime kardes yapmak icin.Ben kırk yasın taze baslangıclar getirecegine ve senin de anne olduktan sonra amannn 40 yas neymis ki diyecegine gönülden inanıyorum.

Dilarem hosgeldin.
Moneta icin cok sevindim. masallah yumurta sayisi cok iyi. ilkinde kac yumurtasi vardi sen biliyormusun?
yani ozel bir sey uyguladi mi bu defa.

defne ben de senin gibiyim birden umutlarimi cok yitirdim. dun butun gece ruyamda sakat, kollari olmayan cocuklar gordum. psikolojim cok etkilendi.

Dilarem hosgeldin.
Moneta icin cok sevindim. masallah yumurta sayisi cok iyi. ilkinde kac yumurtasi vardi sen biliyormusun?
yani ozel bir sey uyguladi mi bu defa.

Selam roniyam.Galiba ondokuz taneymis ilkinde de ama emin degilim.Simdi konustuk,üc tane sekiz hücreli transfer edilmis,kalanları blast yapmaya calısıp donduracaklarmıs.Özel bir sey yapmadı ama biraz ırsi galiba,annesi onu kırksekiz yasında dogurmus.Yani hicbir ilac almadı.Umarım sizin yumurtalar da dhea ile cosar,galeyana gelir.Burdan sizler de hamileyim dersiniz.Kolay gelsin.:1hug:

defne ben de senin gibiyim birden umutlarimi cok yitirdim. dun butun gece ruyamda sakat, kollari olmayan cocuklar gordum. psikolojim cok etkilendi.

Roniyam yapmayın lütfen,psikolojinizi yıpratmayın,Olacak buna inanın.Mücadele etmek bizim kaderimiz,bebisler zamanını bekliyor,geleceklerrrr.
Bu arada ilginctir,en az üc sene boyunca ha bugün ha yarın diyerek tedavimi hep erteledim,belki de tüp yaptırsaydım tutmayacaktı,yani aslında zamanı belli,is sadece duygularımıza maglup düsmeden umutla bakmak yarına.O rüyalar da iyiye yorulabilir,sen kendini bebeksiz eksik hissediyorsun,yakında tamamlanacaksın bu da benim yorumum.:teselli:

Roniyam yapmayın lütfen,psikolojinizi yıpratmayın,Olacak buna inanın.Mücadele etmek bizim kaderimiz,bebisler zamanını bekliyor,geleceklerrrr.
Bu arada ilginctir,en az üc sene boyunca ha bugün ha yarın diyerek tedavimi hep erteledim,belki de tüp yaptırsaydım tutmayacaktı,yani aslında zamanı belli,is sadece duygularımıza maglup düsmeden umutla bakmak yarına.O rüyalar da iyiye yorulabilir,sen kendini bebeksiz eksik hissediyorsun,yakında tamamlanacaksın bu da benim yorumum.:teselli:

Canim sagol moral verdigin icin. ben neden oldu bilmiyorum ama dunden beri boyle huzunlendim. aslinda DHEA ile 4 ay gecmesi gerektigini biliyorum ama bos yere umutlandim. simdi hicbir belirti olmamasi hatta adet olucakmisim gibi belirtilerin baslamasi beni etkiledi galiba.
dedigin gibi canim herseyin bir sirasi var.
moneta icin cok sevindim hadi bakalim insallah ikizleri olur.
dedigin gibi genetik cok onemli benim annemde ablamda 43 yasinda menopoza girdiler o yuzden cok korkuyorum ve vaktim azaliyor diye dusunuyorum.
ama dedigin gibi pozitif olmak lazim haklisin.

verdiğin moreller için sağol arkadaşım
sizinle yazışmamıştık zaten ben pekte yazmam ama sizleri takipteyim ...okdar haklısınki...zamansız bir şey olmuyor..bebeğinde zamanı var...çok çok doğru bi laf
ben 26 yaşımda evlenip çocuk çocuk deyip sekiz aylık evliyken doktor doktor gezmiş biri olarak 10 yıldır uğraşıyorum....çocuk denecek yaşta çok ağır şeyler yaşadım...saplantı haline getirdim ...hayatımın en güzel yıllarını bu işe harcadım şimdi hala başladığım yerdeyim...bazı arkadaşlar diyor ya yıllarca düşünmedik
istemedik inanki çok özeniyorum ...hiç öyle olmadım olamadık yani ne ben ne kocam...ama rabbim ol demeyince olmuyormuş şimdi anladım yeni yeni duruldum
..yaş 35 olunca aklım başıma geldi...üstelik bizde fizyolojik olarak bi sorun görülmüyor sizler bana umut oluyorsunuz...rabbim hepimizi sevindirsin...

X