38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ya arkadaşlar benimde içimden bir his kuvvetli bir biçimde sanki ben kendiliginden hamile kalacakmışım gibi çok saçma ama içime öyle doguyor.

ayaraycım ne guzel olurya:)))bak bır bakıyormususn hepımız dogal yoldan hamıle kalmısız ne mucıze olur degılmı?:)aslında olmayacak dıye bırsey yokkı hamıle kalmak ıcın tek bır yumurta gereklı ve uygun bır zaman:):CüvCüv:

ikinci deneme için gtigimizde doktora sorunumuzun tüplerin tıkalı oldugunu söyledigimizde bunu nasıl bir işlemle yaptıklarını anlatınca doktorun çok tuhafına gitti.tüplerin tıkalı oldugunu böylemi söylediler dedibana biraz tuhaf geldi demişti bizde dedik acaba aşılma yapmamak direkt tüpe geçmek içinmi ilk denemedeki doktor tüplerin tıkalı deyip bizi anlaşmalı çalıştıgı tüp bebek merkezine yönlendirdi.belkide tüplerim tıkalı degildir.

kızlar bakın hepımız ıcın faydalı arastırmalar yapıyorum 4 cuma ustuste 1000 kere ya evvel dıye okursak cocougumuz olurmus:)

araycim senin histerosalpinografin yapilmadanmi yani rahime ilac vererek film cekilme islemi yapilmadan mi tuplerin tikali dendi anlamadim ben

Defne o dedigin ne bir sure mi. kusura bakma ya benim dua bilgim cok az da.birtek fatiha ve namaz dualarini biliyorum. aciklarsan sevinirim. ya evvel ne demek

ama arycım sen bunu net bılmıyormusun:?rahım fılmı cekılmedımı sana?bak okuduysan oncekı yazdıklarımı tup bebek merk rahım fılmı ıstemıyorsa kesın bır hata vardır demıstım..hem fılm sadece tupler ıcın degıl rahım seklıylede ılgılı cok net sonuc verıyor ..bebegın tutunup tutunmamasıda rahım ıcındekı ortamla dırek ılgılı..

evet defnecim müthiş bir şey olur.o süreçlerden geçmemek maddi manevi yıpranmamak ne güzel olur.senin hamile kalma şansın yüksek canım .ama dedigin gibi zamanla yarışıyoruz.bu kısmı can sıkıcı.

2006 da doktora gittim çocuk istiyoruz dedim tetkikler yapılsın diye ne var ne yok.dr ultrasonda ufak nohut kadar diyeyim bir kitle gördügünü söyledi.sonra kısa bir zamandan sonra rahme bir işlem yaptı rahme sıvı bir şey verdi bu görülen kitleyi daha net görülmesini saglayacaktı ve tüplerim tıkalımı degilmi ona bakılacaktı ve tıkalı dendi.işlemden sonra miyom ameliyatını histereskopi ile yaptılar.hemen tüp bebek merkezine yönlendirdi kendi çalıştıgı merkeze.tüplerini açarım ama zamanın yok demişti

Defne o dedigin ne bir sure mi. kusura bakma ya benim dua bilgim cok az da.birtek fatiha ve namaz dualarini biliyorum. aciklarsan sevinirim. ya evvel ne demek
canım bu bır soz yanı 'ya evvel'dıye soyleyeceksın bak bırde adetın 3 gununden sonra kagıda 110 defa bısmıllahırrahmnırrahım yazıp uzerımızde tasıyarak esımızle beraber olursak hamıle kalana kadar cok etkılıymıs..yanı kızlar bazen tum kapılar ufak bır anahtarla acılır belkı gızem bu sozlerdedır...

canim sana yapilan islem histeroskopi. bu sadece rahimi gosterir tupleri degil. hic anlamiyorum ya film cekilmeden nasil tuplerin tikali dr ya bu ne uc kagitcilik. bazen tuccar zihniyetli meslektaslarimdan utaniyorum. sana deseki tuplerin tikali olabilir ama zamanin kisitli tup bebek yapalim OK anlarim ama bu islemi yapmadan tuplerin tikali demesi cok ayip ya. ama eminsin degilmi sana film cekilmediginden. ultrasonla anlasilmaz cunku

Defne ya cok tatlisin isimiz bunlara kaldiysa yandik ama dedigin gibi denemekte yarar var.yarin cuma baslayalim o zaman

araycım aslında egerkı tuplerın ıle ılgılı bır sorun varsa ve bu tedavı edılebılıyorsa senın yumurta sorunun yok neden bu tedavıyı yaptırmıyorsun en fazla 2 ay kaybedersın sonrasında dogal yoldan olma sansın ne cok artar arkadasım dusunsene:)hısteroskobıden bahsedıyorsun bende yazın ıkıkere oldum ama doktorum oncelıkle rahım fılmı ıstedı orada daha net goruluyormus sonrasında hıst yaptı sonra 2. bır fılm daha ıstedı dusun...yanı benım fıkrıme gore rahım fılmı cekılmesı daha uygun tupler ıcın hatta bazen fılm cekılırken ılacı bıraz baskı ıle verdııgnde doktor tıkalı tuplerın acılabılecegını soylemıstı (tabı az bır tıkanıklık varsa)

ikinci doktor yapılan işlemlerin tıkalı olup olmadıgını anlama için böylemi işlem yaptılar çok tuhaf dedi.

defne canım açarım ameliyetla ama iki yıl hamilelik olmaz zamanın yok demişti ne bileyim çok iyi bir doktor diye herkes ona gidiyordu .bende ona güvendim ne derse .ilk deneme onun anlaşmalı çalıştıgı yerde oldu.bana hormon igneleri yapıldı ultrasonda takip yapıyordu ama bir kez bile benden kan alınıp degerlerime bakılmadı.ist ikinci denemedehemen hemen her gün kan degerlerine bakılıyordu ben e2 ve diger degerlerin adını orda ögrendim .ve rahim çok ince gördüler.histereskopiden sonra endimetriumda incelme olmuş dediler.ilaçlar ve bantlarla rahim 2.8 den transfer günü 7 küsur ulaştırdılar.benim rahim filmi yok.

Defne ya cok tatlisin isimiz bunlara kaldiysa yandik ama dedigin gibi denemekte yarar var.yarin cuma baslayalim o zaman
hihoyyyt:))ya araycım ne bıleyım artık ne varsa deneyelımde :)))bak ben kucuklugumde kuran kursuna gıttım kuran okumayı duaları falan bılıyorum ınancım tam ama asla aydın Ataturkcu cumhurıyet kadını kımlıgımden vazgecmem aılemde cok hacı var ama dının sımdıkı gıbı degıl katıksız en dogal halıyle medreselerde gorulen muslumanlıgı ogrettıler hep bıze..tr den gıdelı cok olmamıs ama sankı hergun artıyor olumsuzluklar suankı halı ne yazıkkı benı uzuyor..bak bu sayılar ıcın sayac bıle cıkmıs :)))gecen gun gordum:))aslında saymak ıcın guzel bır bulus metal ıcınde sayıla rolan bır makına her dua ettıgınde basıyorusn uzerıne sanırım ılerlıyor sayılar:)))

bu sebeple ben diyorum hayal bu ya belki rahim hamile kalmaya alıştı bakarsınız kendiliginden olmuş.ahhhhhhh keşke olsa hepimizin normal yollardan kurtulsak o işkence seanslarından.

araycım bak benım hıst yapan doktorun sana maılını vereyım ona maılde sor bu konuyu amerıkan hast doktoru ve bu konularda gercek bır uzman maıl ıle sorunca cok gzuel yanıtlıyor

ronıyamcım doktorum sana bırsey danısmak ıstıyorum bende kalbımde prolabse var doktor kontrolundeyım doktor onemsız buluyor sadece rejım yapıp ayda 3 kılodan fazla vermeyecekmısım cok yorucu ısler yapmayacakmısım stres olmayacakmıs falan fılan(sence bunun belkı bılgın vardır hamılelıkte artma yada tehlıkelı olma gıbı bır durumu olurmu?

defnecim benimde roniyamın dedigi gibi dualar bir kaçtane biliyorum .ben o kadar sabırlı degilim.o sayıya kadar dayanamam.:)))))geçen yıl çok sıkıntılıydım yemegi yarısında kapatıp bırakıyordum temizligi yarısında bırakıyordum.bu aralar iş yapmak ev işi yapmak bile içimden gelmiyor.allahtan misafirim yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…