38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bu arada sizin hamilelikte sac boyama hakkinda bir fikriniz,bilginiz var mi?sevgili doktorlarim:)
doktorlar kesınlıkle zararı olmadıgını soyluyorlar ozellıkle dogal ıcerıklı olanları var...ama tr de hamıle kadınlar asla sac boyatmıyoryanı ben olsam 3 ay boyatmazdım sana oyle soyleyeyım cok gorecelı bır kavram ama bılıpte boyatmak zor gıbı

bu arada sizin hamilelikte sac boyama hakkinda bir fikriniz,bilginiz var mi?sevgili doktorlarim:)

Serpilcim bence boyama ama boyamak zorundaysan organik boya tercih et.
Amerika da herkes yabanci oldugu icin alisiklar.
Avrupa da turklere 2. sinif davranilmasinin nedenini soyle aciklayabilirim. sakin bu sozlerim yanlis anlasilmasin ama benim dusuncelerim. insanlar almanya, fransa gibi yerlere genelde isci olarak calismaya gidiyor boyle olunca da egitim seviyeleri dusuk oluyor ve gercekten kurallara ve duzene uymuyorlar, tepki aliyorlar
ama amerikaya daha cok egitimli insanlar master, doktora falan yapmaya geliyor o yuzden burda insanlarin turklere bakisi daha iyi.
peki sen dilini bilmedigin bir ulkede nasil olduda isvicreli biriyle evlendin?

ya ben iki hamilelik yasadim ya ikisinde de 1 hafta sonra goguslerim cok acimisti ama belki progesteron aliyordum diye de olabilir. simdi onumuzdeki hafta goguslerimin acimasi iyi bir isaret olabilir. ama gerci premens donemde de bazen agrim oluyor ama. birde bugun berrak beyaz bir akinti gibi bir sey basladi. hatta bir ara korktum kanadimmi diye.

dhea ya gelince benim de kafam karisti. zararli bir sey olsa burda marketlerde satilmazdi. ben 1 tb e dusurmeye karar verdim ama siklusun proliferatif fazinda 2 tb, luteal fazinda 1 tb almaya karar verdim

roniyam benim 2.denememde yani şimdiki denemede senin dedigin gibi berrak beyaz akıntı yogun bir şekilde olmaya başlamıştı.yani hamileydim.ama ilk denemede böyle birşey olmamıştıyani bilmem sen öyle yazınca heycanlandım hamilesindir belki neden olmasın...

ya Araycim benim de olmustu ikisindede. ama ne bileyim belki psikolojiktir.
ne dersin olabilirmi ya. daha once ancak ivf ile hamile kalan biri spontan kalabilirmi?
aslinda hamileligin ilk belirtisi dollenme olduktan sonra beyaz akintinin olmasi ve gogus agrisidir ama dur bakalim kendimizi kaptirmayalim. kusura bakma ya seni de heyecanlandirdim.

ronıyamcım ya hevesını kırmayayım ama bende pek cok ay o bahsettıgın tarzda akıntı oldu hemde bır hafta sonrasında bende aynen umıtlendım hatta atesımde yuksektı ama sonuc gelmedı..bazen dıyorumkı belkıde herkadında farklı belırtıler oluyordur ..

Haklisin Defnecim. bende kafayi yedim garip ve kucuk seylerden umutlaniyorum. neyse 10 gun sonra belli olur zaten

bir de ben hic dogal hamilelik yasamadim o yuzden ben de ne gibi belirtiler verir bilmiyorum. ikisi de ivf sonucuydu onlarla kiyas yapmam dogru olmaz. bu arada bugun ilk l-tiroxinimi ictim. bakalim ne olucak.

Haklisin Defnecim. bende kafayi yedim garip ve kucuk seylerden umutlaniyorum. neyse 10 gun sonra belli olur zaten
cok normal ben bunca ay her zamanı yaklastıgında umutlandım durdum ama tupten sonra ınanılmaz gercekcıyım:))kendımı dınlemeyecegım son ana kadar sozum var kendıme:))bende bugunden sonra tel ıcecegım dhea yı adet olunca yıne 2 ye donecegım neme lazım olurda hamıle falansam bu yuzden zarar gelmesın bu yuzden uzulmeyeyeım

bir de ben hic dogal hamilelik yasamadim o yuzden ben de ne gibi belirtiler verir bilmiyorum. ikisi de ivf sonucuydu onlarla kiyas yapmam dogru olmaz. bu arada bugun ilk l-tiroxinimi ictim. bakalim ne olucak.
bak dogal hamılelıkte ılave pro alınmadııg ıcın ama pronun sevıyesı cok arttıgı ıcın ozellıkle aksamuzerınden sonra muthıs bır batın bolgesınde genısleme gergınlık sıskınlık yasanıyor ..ve son hafta ınanılmaz bır kasık agrısı yasanıyor gece yattıgın zaman cunku pro alınmıyor(

tıroıd ılacına baslaman cok olumlu bak gor bu hamıle kalma sansını artıtıracaktır..ben bugece nobetcıyım:))yanı dusun nobetteyım ve bu sıtede yazıyorum tam komedı:))

bugece dogumkontrol ılacı patlaması yasanıyor:))ne cok kadın varkı cocouk ıstemıyor hamıle kalabıldıklerı halde ne kadar ınanılmaz degılmı?

evet ne ilginc biz olsun diye ugrasiyoruz onlar olmasin diye.
ya dusunursen(ben bunu cok sık dusunuyorumda)bazı kadınlar ıcın bazı seyler nekadar dogal sıradan..belkı annelerımız ıcınde oyleydı..yanı evlenılır cocouk sahıbı olunur dogar buyurler..eskıden sadece dogumlarda korkulurdu bır kadın hamıleyse tamam doguma kadar gıderdı bu hıkaye...ben buyuyene kadar hıc rastlamadım sankı boyle bır olaya ..oysa bızler nasıl bır kısırdongu ıcındeyız bızım ıcın cocuk sahıbı olmak nasıl bır mucıze halıne geldı

ya arkadaşlar benimde içimden bir his kuvvetli bir biçimde sanki ben kendiliginden hamile kalacakmışım gibi çok saçma ama içime öyle doguyor.

ama defenecim anaelerimiz gencecikken evlenirdi biz maalesef kariyer ugruna bunu geciktirdik. bir de cevrede o kadar cok dogal siklusu bozan olaylar var ki.
biz bir de kisir donguye girdik bence cunku vaktimizin daraldigini ve hergecen gunun aleyhimize isledigini anlayip onun icin stres yapiyoruz. stresde herseyi beraberinde getiriyor

insallah araycim ama senin tuplerin tikali degilmeiydi ben mi yanlis hatirliyorum.
bir sey daha eger tuplerin tikali ise neden ameliyatla acilmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…