38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

defnecim benimde roniyamın dedigi gibi dualar bir kaçtane biliyorum .ben o kadar sabırlı degilim.o sayıya kadar dayanamam.:)))))geçen yıl çok sıkıntılıydım yemegi yarısında kapatıp bırakıyordum temizligi yarısında bırakıyordum.bu aralar iş yapmak ev işi yapmak bile içimden gelmiyor.allahtan misafirim yok.

ay araycım aslında aynen bende oyleyım ya:KK43:((cok sıkıntılıyım gercekten

araycım nasılsın nsıl gidiyor hayat

hoş geldin angle çok girmiyorsun görünüp kayboluyorsun.okul sayesinde çok yogun geçiyor günlerim.eve çok yorgun geliyorum.bu topik iyi ki var ne güzel düşün misafirlerin var hoş sohbet oluyor ve yorulmuyorsun.sen ne durumdasın

defnecim sen de muhtemelen mitral valv prolapsusu vardir hic korkulacak bir sey degil hic dert etme.
evet canım o var:KK43:dert etmemeye basladıgım gun hıssetıtıgım sıkıntı gectı zaten :KK43:yoksa tesaduf ogrendım ve o gunden sonra sureklı carpıntı hıssetmeye basladım:KK43:

benim ki yani kocam o da çok yorgun geliyor.o kanepede güya dinleneyim diye uzanıyor sonrası malum horlama.çay demleniyor dolduruyorum bardakta kalıyor.bir gün kaynar çayı dökecem üstüne bir günde uykuna yenilme be adam))))))) çocuk oluncada uyusun göreyim

benim ki yani kocam o da çok yorgun geliyor.o kanepede güya dinleneyim diye uzanıyor sonrası malum horlama.çay demleniyor dolduruyorum bardakta kalıyor.bir gün kaynar çayı dökecem üstüne bir günde uykuna yenilme be adam))))))) çocuk oluncada uyusun göreyim
oooo aynısı:)yarın ızınlı daha dun bana dıyorkı yarın butun gun yatacakmıskötükedihüso

ya dusunsenıze ben nobetcıyım aslında yıgınla ıs var recete falan ama bıraktım laflıyorum:))ronıyamcım ya bu yasta ders calısmak ne zordur degılmı?ah canım allah kolaylık versın sana

nasıl oldu inanmıyorum şimdi de uyanmış çayım sogumuş.hiç benimle ilgilenmiyorsun sohbet etmiyorsun.hep arkadaşlarınla yazışıyorsun diyor.hadi bakalım))))ben buna ne diyeyim kızlar

nasıl oldu inanmıyorum şimdi de uyanmış çayım sogumuş.hiç benimle ilgilenmiyorsun sohbet etmiyorsun.hep arkadaşlarınla yazışıyorsun diyor.hadi bakalım))))ben buna ne diyeyim kızlar
ay haklı adam ya:)sen konussan belkıde uyumayacak..bende gecen gun farkettım yemekten kalkıp ıcerı odaya gelıyoruz elım hep bılgısayarda sızlerle yazısıyorum arada sordukalrını cevaplıyorum:)

defnecim çok yaşa emi..çok güldürdün beni:)))))))))) senin yazdıgını okuyunca kendimi gördüm sanki.yok ben uyumasın diye ısrar ediyorum uyuyor.bugün sanki içimden geçenleri duymuş gibi konuşuyor.

bu erkekler cocuk gibi. ben de simdi ders calisiyorum ya gece gec uyumak istiyorum ama benimki izin vermiyor. yalvariyor bana cocuk gibi beni yatakta yalniz birakma kendimi cok yalniz hissediyorum diye. ne olur gel yatakta calis diyor. eeeeee tabi yatakta calisinca 2 sayfa okumadan uykum geliyor ve uyuyorum

bu erkekler cocuk gibi. ben de simdi ders calisiyorum ya gece gec uyumak istiyorum ama benimki izin vermiyor. yalvariyor bana cocuk gibi beni yatakta yalniz birakma kendimi cok yalniz hissediyorum diye. ne olur gel yatakta calis diyor. eeeeee tabi yatakta calisinca 2 sayfa okumadan uykum geliyor ve uyuyorum

çok sagolun uzun zamandır gerçekten gülemiyordum yazdıklarınızı okuyunca sesli kahkaha atıyorum.manzara gözümde canlanıyor.erkeklere biraz ilgi fazla göstersen o da iyi olmuyor.bulunmaz hint kumaşı oluyorlar.

X