defnecim benimde roniyamın dedigi gibi dualar bir kaçtane biliyorum .ben o kadar sabırlı degilim.o sayıya kadar dayanamam.:)))))geçen yıl çok sıkıntılıydım yemegi yarısında kapatıp bırakıyordum temizligi yarısında bırakıyordum.bu aralar iş yapmak ev işi yapmak bile içimden gelmiyor.allahtan misafirim yok.
araycım nasılsın nsıl gidiyor hayat
evet canım o vardefnecim sen de muhtemelen mitral valv prolapsusu vardir hic korkulacak bir sey degil hic dert etme.
oooo aynısı:)yarın ızınlı daha dun bana dıyorkı yarın butun gun yatacakmıskötükedihüsobenim ki yani kocam o da çok yorgun geliyor.o kanepede güya dinleneyim diye uzanıyor sonrası malum horlama.çay demleniyor dolduruyorum bardakta kalıyor.bir gün kaynar çayı dökecem üstüne bir günde uykuna yenilme be adam))))))) çocuk oluncada uyusun göreyim
ay haklı adam ya:)sen konussan belkıde uyumayacak..bende gecen gun farkettım yemekten kalkıp ıcerı odaya gelıyoruz elım hep bılgısayarda sızlerle yazısıyorum arada sordukalrını cevaplıyorum:)nasıl oldu inanmıyorum şimdi de uyanmış çayım sogumuş.hiç benimle ilgilenmiyorsun sohbet etmiyorsun.hep arkadaşlarınla yazışıyorsun diyor.hadi bakalım))))ben buna ne diyeyim kızlar
bu erkekler cocuk gibi. ben de simdi ders calisiyorum ya gece gec uyumak istiyorum ama benimki izin vermiyor. yalvariyor bana cocuk gibi beni yatakta yalniz birakma kendimi cok yalniz hissediyorum diye. ne olur gel yatakta calis diyor. eeeeee tabi yatakta calisinca 2 sayfa okumadan uykum geliyor ve uyuyorum