Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belli değil canm daha haftaya bakacaklar.tek ikiz farketmez sonu gelsinde
araycım canım üzme kendini .inşallah bidehaki denemede olacak .hamile kalabiliyorsun bu çok önemli bir gelişme.soğan ve incir kürünü yap .ben tedaviden önce soğan kürü yapmıştım.
Bugun doktora gittim. Benim durumumu burda bir toplantida konusmuslar endokrinistlerle beraber. Neyse kisaca anlatayim megerse benim tiroid antikorlarim pozitifmis ve bu gozden kacmis bunun icin ozur diledi. Dusunebiliyormusunuz hipotiroidi basli basina bir kisirlik nedeni. Yarin gidip kan vericem, bu arada bana ve esime karyotip analizi yapilacak ve benim trombofili paneline bakilacak. Butun bunlarin sonucu ciktiktan sonra duruma gore herhalde nisan gibi bir kez daha deneyecegiz. Burdaki gelismeler ve yeniliklerden sizi de haberdar edicem.
Kizlar selam
Araycim oncelikle sane gecmis olsun ama dedigim gibi ne olur cok uzulmemeye calis.
Balance88 merhaba
Senin yumurtalarin neden asama asama toplandi?
Incir kurunu ne kadar ve nasil yaptin?
Ben tarifteki kadar cok incir yapamiyorum, orda 18 incir diyor ben ancak yarisini koyuyorum. Cunku ABD de incir bulmak cok zor, bir markette bulabildi esim o da turk mali zaten. ama hem cok yok hem de cok pahalli :):1shok::1shok::1shok:
Selenyum ve Evitaminin iyi oldugunu okudum ben 2 hafta once ona da basladim ayni zamanda sperm kalitesini de artiriyormus.
Balance88 tesekkur ederim bilgilerin icin.
umarim hepimiz bebeklerimize kavusuruz
ebrarım canım benim söylediklerin çok dogru.allah insana sevdiklerinin acısını vermesin.ben bunun acısını halen çekiyorum bu konuya fazla girmeyecem çünkü nerdeyse iki yıl olacakçok üzüntülü günler geçirdim belki bu çocugu bu kadar çok istememin sebebi acılarımı bana hatırlatmayacak.yeniden umutlarım olacak.allah korumuş sizi .
sevgili aray inan okuldan geldim ilk seni merak ettim ..herşeyin hayırlısı demiyomuyuz ...doktorunda dediği gibi en azından hamile kalabliyorsun ve vücut bir dahaki denemeye daha olumlu tepkiler verecek eminim..sabır acı ama meyvesi tatlıdır buna inan ve kendini toparlayınca yeniden başla inanki burda yazanların hepsi seninle aynı yada daha ağır durumda ...maddi imkanı olmayanları okuduk ...benim gibi nedensizler var ...var da var ... hiç birimizin tuzu kuru değil yani ...acını yüreğimizde hissediyoruz...hoşçakal
saveist canım senin yaşadıklarını yaşıyorum .ne zormuş senvincle üzüntünün birbirine karışması.insan yaşayınca çok daha iyi anlıyor.çok haklısın şimdiki aklım olsa bende raporu dayarım.zaten sözleşmeli çalışacak o kadar bekleyen var ki.onlar görev almış olur.sen ne zaman başlayacaksın ikinciye
CanimAraycim uzulme lutfen. inan bana devam edip kalp atislarini gorsen sonra kalbinin durdugunu ogrensen, 8 hafta hamileyim diye sevinip sonra bebeginin olmadigini ogrensen cok daha kotu ve travmatize olurdu. Ben bunlari yasadim ve yiprandim. Ama nedendir bilmiyorum bu defa umutluyum allahin hakki uctur derler ya belki ondan. Hem daha once hicbir arastirma yapilmadan yapildi. hele turkiyedeki tam bir acelelecilikti. Amerikadan geldim diye hemen tedaviye aldilr hic bir tahlil falan istemeden. Durumlar boyle olunca maddi ve manevi bir yikim yasadik. burda hicbir sekilde hicbir sigorta ivf i karsilamioyr. neyse canim en azindan senin bol yumurtan var olacak buna inan
Kızlaaa buün sevgililer günü diye herkes sevgilileriyle mi berabersırnaşık şey
Yuh senin imlana,bir de edebiyatcıyım haaakafamçokkarıştı
Yuh senin imlana,bir de edebiyatcıyım haaakafamçokkarıştı