38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canııımmm buradayım ama hasta geldı naparsın:))

canım ben regl beklediğimi söylemiştim belirtileri var ama beni sinir etti (bekliyorum ya),,,2 veya 3 günü başlıyorum artık hayatım,,,,,,,,büyük bir olasılıkla pazartesi,,,,,regl olmazsan mutfak mikseriyle kendime yardımcı olcam defnecim:roflol:

araycım ne yaptın canım?test sonucunu aldınmı?

defnecim maalesef düşündügümüz gibi.düşüş devam yani artık bitti.doktor ilaçları kesti.bu gün daha iyiyim.ben çok daha büyük acılar yaşamış biri olarak bunu da atlatacam.hayatta insana allah sevdiklerinin acısını yaşatmasın diyorum.bir daha ki deneme yaza .o zamana kadar ruhen ve bedenen kendimi hazırlayacam.seninki inşalah tutacak .kendini hazır hissetigin an başla.

aray üzüldüm ama canın sağ olsun ümidini hiçbir zaman kırma. Olacak biliyorum ama biraz zaman var inanki o zaman da gelecek

ARAYCIM YAZA KADAR GÜZEL BESLEN,KISA YÜRÜYÜSLER YAP,CANININ KIYMETİNİ BİL.BU ARADA HAYATININ KEYFİNİ CIKAR,SU AN HERSEYİ YAPABİLİRSİN,AMA COCUK OLUNCA BAYA Bİ YORULACAKSIN.HAZIRLA KENDİNİ O GÜNLERE ENERJİK GİREBİLMEK İCİN.MESELA BEBEK ODALARINA BAK,EVİNİN HANGİ ODASI EN AYDINLIKSA BEBEGİNİ BESİGİNDE ORDA SABAH GÜLÜCÜKLERİYLE HAYAL ET,CÜNKÜÜÜ ANNE OLACAKSIN,YOK ÖTESİ.:teselli:

:roflol::roflol:sana ben şimdi bi formül vercem (ellerin değil hayatın süper olcek)
10gr defnenin dediğinden
15gr beray atık
20gr kezzap
11grgliserin,,,,,,
offff offffff süper :lepilcenn
Yok yoook.Mesaj da sogutmadı yüregimi.IIIIHHH,cıkmıyoooo,cıkmıyooooo.Siboooooop:mymeka:

Yok yoook.Mesaj da sogutmadı yüregimi.IIIIHHH,cıkmıyoooo,cıkmıyooooo.Siboooooop:mymeka:

:teselli:canıımmmmm seni kim kızdırdı böyleeee,
(zoruna gitmesin bacım,,katı zarar verdiyse karıştır),,,,,:roflol:
beray ımın pompişi sağolsunsırnaşık şey

inaşallah dilarem hayali bile güzel.sagol canım.bir müddet ilaçlardan uzak kalmak igne görmemek.iyi ki de çalışıyorum yoksa insan düşüncelerini nasıl dagıtabilir.

Son düzenleme:
Araycım ,canınız sağ olsun .hayırlısı böyleymiş.bence de doğru bir karar yaza kadar beklemek yani.hem okullar tatil, stres yok.
Ben de nisanda genetik yaptıracağım kötü çıkarsa okullar tatil olunca mikroenjeksiyon ve pgd yaptıracağım.bu arada doğal beslenmeye çalış,folikasit kullan.baharda pikniklere git.elazığ merkezdeysen çok yer var gidilecek...hiçbir şey senin ve eşinin sağlığından önemli değil. şöyle söyleyim ben 21 haftalık hamileyken eşim korkunç bir kaza atlattı.araba bitti ama kendine hiç birşey olmadı çok şükür. Eşim bunları benden saklamış malesef .bebeği kaybetince öğrendim .kendi kendime dedimki ya bebek iyi olsada eşimi kaybetseydim ne olacaktı. O yüzden ikinizde sağlıklı olduktan sonra mutlaka anne olacaksın inşallah... Benim annem kardeşime 44 yaşında hamile kaldı 45 te doğurdu...daha çok zamanımız var yani...yılmadan yola devamm....

araycım canım üzme kendini .inşallah bidehaki denemede olacak .hamile kalabiliyorsun bu çok önemli bir gelişme.soğan ve incir kürünü yap .ben tedaviden önce soğan kürü yapmıştım.

Bugun doktora gittim. Benim durumumu burda bir toplantida konusmuslar endokrinistlerle beraber. Neyse kisaca anlatayim megerse benim tiroid antikorlarim pozitifmis ve bu gozden kacmis bunun icin ozur diledi. Dusunebiliyormusunuz hipotiroidi basli basina bir kisirlik nedeni. Yarin gidip kan vericem, bu arada bana ve esime karyotip analizi yapilacak ve benim trombofili paneline bakilacak. Butun bunlarin sonucu ciktiktan sonra duruma gore herhalde nisan gibi bir kez daha deneyecegiz. Burdaki gelismeler ve yeniliklerden sizi de haberdar edicem.

Defnecim doktora DHEA yi sordum evet bu konuda yayinlar okudum ama ben hic bir hastamda denemedim dedi. Ama ben yeniliklere acigim, sen arastir dozunu falan ogren baslariz dedi. Simdi senden ricam doktorlar genelde bunu ne kadar sureyle ve hangi dozda veriyorlar benim icin yazarmisin?

kızlar benimde karın ağrılarım var korkuyorum .önemli birşeymidir acaba.bilemiyorum.kendimi dinleyip duruyorum.

RONİYAM cım daha görmedik hcg bakıldı haftaya cuma görcez .sen bilrsin karın ağrılarım oluyor normalmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…