38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

saveist ben son hafta tedavi nedeniyle raporluydum.benim veliler bir panik ben tedavi için ist gidiyorum neden oraya gidiyor demekki kötü bir rahatsızlıgı var diye telaşlanıyorlar benim yumurtalarım toplanmış agrılarım var telefonla arıyorlar istanbulda tanıdık doktorlar var tedavine yardımcı olalım diye dedim içimden ahh ahhh bilmiyorsunuz muallim neyin peşinde:)))))).bu gün ders bitiminde hepsi sınıfa doldu paniklemişler bn dedim tedavim bitti çok iyiyim.onlar bilse hamileyim artık ne olur bilmem.

arkadaşlar merhaba bende bahçeci kliniğinde 4. denemeye dün başladım 41 yaşındayım inşallah bu sefer olacak

ve çok güzel oldu orda angle34 ile tanıştık şimdi iletişimi devam ediyoruz çok hoş bir bayan o da defne ile aynı zamanda test sonucunu aldı aynı gün.onunda morali çok bozuktu.geçen gün telefonla görüştük.onunda ikinci denemesiydi.dedim gel bizim aramıza herkesin derdine bir çare için öneriler veriliyor .kızlarla sohbet iyi.henüz kendisi tam ısınamadı heralde .yakında o da bizimle bu yola devam diyecek

inşallah canım o sevinçli haberi onlarla da paylaşırsın.ama bak ayakta pek durmamaya ve bağırmamaya çalış . ben o dönemde 5 gün evdeydim fakat sonrası çok afacan benimkiler ve asabide olunca bayağı bi bağırıp kendime eziyet etmiştim. benim düştüğüm hataya düşme sakin ol ve mümkün oluyorsa oturarak ders anlat. bide kanamam var diyorsun. kendine bu süeçte daha çok dikkat et canım.

mimar 2hoşgeldin aramıza buraya gelen başarıya ulaşıyor bu topik ugurlu geliyor.yaş önemli degil.stres yapma.ben 42 yaşındayım bakalım iki gün sonra inşallah başaracagım

Ayakta durma,bisey uydur sevk al,bebisin iyice yerlessin,öyle tutarsın nöbetlerini.Ya da bi arkadasından rica et,degistirin,karnım agrıyo falan de ne bileyim uydur biseyler.Sakın ha ayakta fazla kalma.:1no2:

ah savest benimkilerde çok yaramaz .bugün belli bir ses tonunda konuştum .bir hiperaktih 3.sorunlu ögrenci var onlarla ne yapacam bu durumda bu gün bir ara baktım başka arkadaşını rahatsız ediyor ben sesim yükseldi.hemen durdum vücüdüm tepki verdi zatençabuk yoruluyorum içmden dedim sebep olacaksınız bana .velilerin bilmemesi daha iyi çünkü hastalanır rapor alırım diye panikliyorlar.

dilarem desem içinden derler okul hamile kaynıyor bu niye böyle nazlı.yarın nöbet bahçde çekecem sandalye oturacam müdür tüp için tedavimde çok anlayışlı davrandı o görürse ona derim durumu.

Araycim bence rapor al ve dinlen. Kanamanin olmasi bence dinlenmen gerektigini gosterir. Bak bir sey diyicem ama sakin yanlis anlama sadece uyarmak icin soyluyorum. 40 Yasindan sonra dusuk orani yuzde 25 gibi cok yuksek bir oran. Bence durumu mudure anlat ve evde dinlen bir sure. Benim bir doktor arkadasim boyle bebegini 8 haftalikken kaybetti.
O kadar ugrastin, yuzup yuzup kuyruguna geldin degermi veliler panikleyecek diye riske atmani. Once kendini ve bebegini dusun.
Hem bir arkadas hem dr olarak uyarmak istedim, lutfen kizma bana.

sagol canım benim .sizin bu önerileriniz benim için çok önemli .insan bazen kendini unutuyor.birinci deneme kasımdaydı transferden test gününe kadar rapor aldım yattım.ortalıgı velveleye verdiler tabi hastayım diye almıştım ikincide karne haftasına geldi sonra zaten tatil oldu iyi oldu benim için .iki gün sonraki degere göre doktorumu arayayım gerekirse tehlike varsa heyet raporu alırım.düşük tehlikesinde veriyorlar.sagol canım arada birileri beni uyarmalı bazen vurdum duymaz oluyorum bunun cezasınıda çok çektim.

araycım ben bu hafta rapor aldım .keseyi falan görünce heyet raporu alıcam.sende ACİLEN rapor al lütfen ne kadar uğraştık biliyorsun.allah büyük ama yinede tedbir almak gerekir.

arkadaşlar merhaba bende bahçeci kliniğinde 4. denemeye dün başladım 41 yaşındayım inşallah bu sefer olacak

canım 4.denemem diyorsun tüp bebekmi peki hepside nasıl yaptırdın hepsinide hem maddi hem manevi yönden zor olmadımı ben 1. denemeyi bile yaptıramıyorum çünkü maddi imaknsızlıklarda moralim bozuk çok raporla yaptıramıyoruz yaşım 40 olduğu için sizin oralarda ne kadar yapıyorlar tüp bebeği burada 5000 lira ahh parasızlık ahhhhhhh canım senin için dua edeceğim inşallah bu sefer tutar kendine iyi bak:1hug:

Defnecim sen nasilsin? Doktorun soylediklerini kafana takma, bu arada sen kac yasindaydin? Bak insanlar 48 yasinda hamile kalabiliyor.
canım ben 41 e gırdım 2 ay oncedun gece ruyamda bıle bu konuyu gordum:)gunduz artık atlatmıs gıbıyım ama...yanı gercekten bu ıs allahın takdırı herhalde..sımdı dusunuyorum aynı durumda pek cok kadın hamıle kaldı...rahım kalınlıgımı cok ıyı bulmustu doktor yumurtalarım 2 taneydı ama saglıklı bulmustu ne bıleyım ....yanı buısın bır acıklaması varmı?yanı bır daha denesem nelere dıkkat edeceıgm hıcbırsey bılmıyorum(

araycım senı endıselendırmek ıstemem ama canım rapor falan alsana b ugunlerde dınlensen cok daha ıyı olur canım ya bak bızım bebekler ozel bebek herseyden onemlı..sen farketmeden yanlıs hareketler falan yaparsın:)yorma sakın kendını

defnecim nasılsın toparladınmı kendii
elıfcım gunduz cok anlamıyorum ama kendımı delı gıbı farklı ugrasılara soktum yanı dun kuafore gıttım yarın dıscıde randevum var ne zamandır erteledıgım mısafırlerımı karsılayacagım acıkcası dusunmemı engelleycek ne varsa yapmaya calısıyorum ama gece uykumda sabah kadar neden boyle oldu dıye sorgudayım(sen nasılsın canım?

canım hosgeldın:)hayırlısı olsun...genel sorunumuz yumurta sayısısana dırek sordum kusurabakma ama bayagı zorluklarını yasıyoruz bu durumunsende bu tur bır problem varmı arkadasım?oncekılerı yanı merkezdemı denemıstın?basarısız olmama sebeplerı neydı?(ben bu hafta negatıf sonucu aldım ılk denememdı

iyiyim defnecim bende rapor aldım.evdeyimyani 3günde biir tahlile gidiyorum.enerji topla ki bi dahaki tedevide gülçlü ol.biz olumsuz sonuç alınca kendimizi yollara atıyorduk .bol bol gezdik sizde gezin canım inşallahhayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…