38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sonunda rüyam gerçek oldu hamileyimmmmmmmmmmmmmm.ama sonuç 52.bunuda üzülüyorum.yoksa kimyasal bir gebelik mi

aray cım sonucunun pozitif olduğuna inan çok sevindim.canım umarım değerin ikiye katlar ve iyi şekilde ilerler.bu süreç içinde zararlı olabilecek hiç bi şey yapma elinden geldiğince pozitif olmaya çalış. biliyorsun bu süreç içinde ne kadar çok zorlandığımızı. çok zor şartlar altında ona sahip olduğumuzu. umarım 2 gün sonra iyi haberlerini alırız burdan
sevgiler. dualarım sen ve senin gibilerle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aray cım sonucunun pozitif olduğuna inan çok sevindim.canım umarım değerin ikiye katlar ve iyi şekilde ilerler.bu süreç içinde zararlı olabilecek hiç bi şey yapma elinden geldiğince pozitif olmaya çalış. biliyorsun bu süreç içinde ne kadar çok zorlandığımızı. çok zor şartlar altında ona sahip olduğumuzu. umarım 2 gün sonra iyi haberlerini alırız burdan
sevgiler. dualarım sen ve senin gibilerle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

teşekkür ederim canım.sevincim yarım kaldı gibi.saveist canım senin ikinci degerin kaç çıkmıştı

canım benim ilki 20 . 2.si 53 tü. sonra 68 ve gerisi malum28 ve 12 :KK43:(
umarım senin tablon böyle olmaz canm

ben test yaptıracağım günü sabah hastaneyi aramıştım saat öenmlimi kaça kadar gelebiliriz diye saat önmli değil 16 kadar burdayız istediğiniz zaman glin demişti

3.deneme için zaman belirlemiyorum çünkü hem morel kötü hemde özel sektör yeni izin aldım terar nasıl izin alacağım bilmiyorum

38 yaş üstü bölümde 95 sayfa var. geriye doğru sayfalarda yazılanları okuyabilirsin, kendi durumunu yazabilirsin sana cevap yazacak çok çıkar...

araycım kan testinde yani 12. günden sonra saat önemli değil. o saat olayı idrar testlerinde daha etkili oluyor. istediğin saatte yaptır. ama yinede 12. günde kaçta yaptırdıysan o saate yakın yaptırki tam 2 gün geçmiş olsun.

arkadaşlar adet agrıları gibi agrılarım var.ufak tefek kan pıhtılarıda görüyorum.bu ne anlaşılmaz bir durum.bu gün okulda çok yoruldum arara durumumu unuttum.ögrencilerimi özlemişim herhalde şimdi bedenimden cezası çıkıyor.yarın nöbetim var nasıl diyeyim benim böyle bir durum var şimdilik arkadaşlarıma söylemedim.of offffffffff.ev hanımı olmak varmış monetaaaaaaaaaaaa.

Son düzenleme:
araycım seni anlıyorum. bende öğretmenim ve bu zorlu süreçte okul daha bir çekilmez gelir insana

X