Araycımmmm hadi gözünnn aydınnn...inşallah değerlerin en kısa zamanda yükselir..olumlu düşün ki olumlu olsun...moralini yüksek tutman çok önemli.
Tekrar hayırlı olsun.
canımmmmm,,,candan kutluyorum seni,kaydirigubbakcemile5,,,inş kucağınada alırsın yavrunu,,,,,,,,canım düşük rakama kilitlenme bazılarının birden fırlıyor biliyorsun,,,,,,,sonunda muradına erdin allah tamamına erdirsin:CüvCüv:,,,,,,,,,
araycim coook sevindim inan kendim hamilekalmis gibi....degere hic takilma bak 16 ile bebegini dogurmus arkadasim var yalniz stres yapma sakin oluruna birak pozitif dusun seninki ne testlerden gecmis ozel bir yumurtaydi unutma sonraki engellerionce asti onca yumurta arasindan secildi oyledusun o yuzden o cok saglikli son derecede saglikla devam edecek canim:)sonunda rüyam gerçek oldu hamileyimmmmmmmmmmmmmm.ama sonuç 52.bunuda üzülüyorum.yoksa kimyasal bir gebelik mi
ah dilaremcim insallah ne diyeyim..kismet...doktor yasiniz itibari deyince gercekten daha mutsuz oldumBu bir adımdı seni bebeklerine yaklastıran,düsünsene defnecim kocaman bir adımdı.Bu adımla esigi gecebilirdin ama olmadı.Olsun; esik bir adım degil,iki adım uzagındaymıs.Yanlıs hesap Bagdattan dönermis.Hadi at su son adımı da al bebelerini koynuna.Son denemen olacak,burdan mart ayında hep beraber zafer sarhosluguyla sımara sımara konusucaz.Aman defnecim diycez,uzanma yükseklere,egilme fazla,bol protein al,bebislerine iyi bak diycez,kolay olmadı onlara ulasman diycez.Bekle canım,mutluluk yakın.:teselli:
araycım tebrikler allah sonunu hayırlı getirsin .kucağnda görmeyi nasip etsin .sağlıklı olsun.rahat ol. o değerler okadar önemli değil canım.:CüvCüv::lepi:sagolun varolunnnnnnnnnnnnnnnn canlarım.inşallah isteyen herkes bu duyguyu yaşar inşallah degerim ikiye katlar çektigim sıkıntıların sonucunu güzel bir şekilde alırım.en önce sizlerle paylaştım zaten kimse bilmiyor.inşallah bu topik herkese ugurlu gelecek.
sonunda rüyam gerçek oldu hamileyimmmmmmmmmmmmmm.ama sonuç 52.bunuda üzülüyorum.yoksa kimyasal bir gebelik mi
ah dilaremcim insallah ne diyeyim..kismet...doktor yasiniz itibari deyince gercekten daha mutsuz oldumneyapalim birgun gelecek insallah allahin izniyle
araycim coook sevindim inan kendim hamilekalmis gibi....degere hic takilma bak 16 ile bebegini dogurmus arkadasim var yalniz stres yapma sakin oluruna birak pozitif dusun seninki ne testlerden gecmis ozel bir yumurtaydi unutma sonraki engellerionce asti onca yumurta arasindan secildi oyledusun o yuzden o cok saglikli son derecede saglikla devam edecek canim:)
araycım tebrikler allah sonunu hayırlı getirsin .kucağnda görmeyi nasip etsin .sağlıklı olsun.rahat ol. o değerler okadar önemli değil canım.:CüvCüv::lepi:
tüp bebekte elli ve üzeri çok normal ki biz burda otuz küsür değerle ikiz hamilelik haberleri okuduk kendine bebişine iyi bak
Araycim cooooooooooookkkkkkkkk sevindim, tebrikler canim. Degeri hic kafana takma. Hadi bakalim guzel bir kizin olucak ruyandaki gibi uslu ve hamileliginde sana hic problem cikarmayacak.
Ona pgt yapildigina gore cinsiyeti de bellidir, doktorlar biliyordur simdi.
Ben emindim zaten senin hamile kalacagina cunku en iyisi secildi.
Hadi insallah darisi hepimizin basina...
Hamilelik hormonların girmis devreye gözün aydın,simdi 48 saat sonrası endiseyle beklenecek,sonra keseydi kalp atısıydı yok birinci trimestr derkeeeeen burada epidural mi genel anestezi mi onu konusuyor olucaaaz.Embryon saglam,hadi yan gelip yat,keyfine bak.Gözün aydın olsun anne adayı:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5