38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ve çok güzel oldu orda angle34 ile tanıştık şimdi iletişimi devam ediyoruz çok hoş bir bayan o da defne ile aynı zamanda test sonucunu aldı aynı gün.onunda morali çok bozuktu.geçen gün telefonla görüştük.onunda ikinci denemesiydi.dedim gel bizim aramıza herkesin derdine bir çare için öneriler veriliyor .kızlarla sohbet iyi.henüz kendisi tam ısınamadı heralde .yakında o da bizimle bu yola devam diyecek
angle 34 hosgeldın canım:))aynı gun aynı acıyı paylasmısız:KK43:sen nasılsın?bugunlerı nasıl atlatıyorsun ben sımdı acaba sebep neydı dıyorum kac yasındasın arkadasım?

iyiyim defnecim bende rapor aldım.evdeyimyani 3günde biir tahlile gidiyorum.enerji topla ki bi dahaki tedevide gülçlü ol.biz olumsuz sonuç alınca kendimizi yollara atıyorduk .bol bol gezdik sizde gezin canım inşallahhayırlısı olur
elıfcım bu senın ılk denemen degılmıydı canım?ya ne cok uzulmuıssun kımbılır gercekten tupte hayalkırıklıgı cok kotu oluyormus cunku cok uzun zamanlı bır tedavı maddı manevı yıpratıyor ınsanın bedenıde ancak kendıne gelıyor ben bugun neyse adet oldum kendımce coook mutluyum:)yoksa ıcımdekı darlıktan bayılacak gıbı oluyordum:KK43:

defne bak bizler sonuca ikincide ulaştık.seninde bu sefer tutacak içime doguyor.o yaşadıgın üzüntüler dogal olarak olacak .birden unutma zaten olamaz.ama kendini sürekli oyalayacak işler yapman iyi.zaten az bir zaman dilimi kalmış ikinciye başlayacaksın bir bakacaksın ki iş bitmiş sonuç bekliyorsun.benim birinci deneme ile ikinci deneme arası kısaydı.nasıl sanki ara vermemiş gibi hissettim

merhaba arkadaşlar ben 2 tüp bebek denememi ankara hacettepe üniversitesinde bir tanesinide 9 eylül üniversitesinde denedim bana her yumurta transfer edilince gözünüz aydın birinci sınıf kalitede denildi ver her seferinde olur diye çok ümitlendik. Ama her seferinde hüsrana ugradık. Hepsi bana ve eşime hiç bir sorununuz yok dediler. Ben hiç hamilelik tahlili yaptırmadım bir tek en son denememde yaptırdım. megerse bende sorun varmış. Tabi ki İstanbul bahçeci kliniğine gidene kadar meğerse tüplerim iltihaplanmış oda sıvı salgılayıp bebeğin tutunmasına engel oluyormuş. şimdi kasım ayında iki tüpüde aldılar şimdide tüp bebek denemesine başladık. allah herkeze nasip etsin benide ayırmasın. defne5 arkadaş moralini hiç bozma olacak bunu bil bu arada aray arkadaş inşallah seninkide tutunur.

elıfcım bu senın ılk denemen degılmıydı canım?ya ne cok uzulmuıssun kımbılır gercekten tupte hayalkırıklıgı cok kotu oluyormus cunku cok uzun zamanlı bır tedavı maddı manevı yıpratıyor ınsanın bedenıde ancak kendıne gelıyor ben bugun neyse adet oldum kendımce coook mutluyum:)yoksa ıcımdekı darlıktan bayılacak gıbı oluyordum:KK43:

defnecim ilk deneme değildi benim. anlatayım.sana .4 yıl önce miyomektomi ameliyatı oldum ama sonraki yıllarda hamile kalamadım.geçen yıl 2 aşılama 2 tüp denedim olmadı veee sonrasında yine miyomektomi ameliyatı 6 ay ara verdim ve mutlu son çok şükür .bumları kısacık yazıvedim ama neler yaşadım anlatamam sana .son tüp olmayınca doktora gittik ameliyata karaa verdik.dr muayene edelim bi dedi.masaya yattım ve hıçkıra hıçkıra ağladım.o günü hiç unutamam hiç kolay degildi. allah herkese önce sabır sonra bol şans versin

defne bak bizler sonuca ikincide ulaştık.seninde bu sefer tutacak içime doguyor.o yaşadıgın üzüntüler dogal olarak olacak .birden unutma zaten olamaz.ama kendini sürekli oyalayacak işler yapman iyi.zaten az bir zaman dilimi kalmış ikinciye başlayacaksın bir bakacaksın ki iş bitmiş sonuç bekliyorsun.benim birinci deneme ile ikinci deneme arası kısaydı.nasıl sanki ara vermemiş gibi hissettim
canim kac ay ara ile denediniz?peki ilkinde negatif olmasina bir sebep soylendimi?buarada bak royinamdan habersiz bende sana rapor al istirahat et mutlaka diye yazmisim:)gercekten canim dikkat et:)

defnecim ilk deneme değildi benim. anlatayım.sana .4 yıl önce miyomektomi ameliyatı oldum ama sonraki yıllarda hamile kalamadım.geçen yıl 2 aşılama 2 tüp denedim olmadı veee sonrasında yine miyomektomi ameliyatı 6 ay ara verdim ve mutlu son çok şükür .bumları kısacık yazıvedim ama neler yaşadım anlatamam sana .son tüp olmayınca doktora gittik ameliyata karaa verdik.dr muayene edelim bi dedi.masaya yattım ve hıçkıra hıçkıra ağladım.o günü hiç unutamam hiç kolay degildi. allah herkese önce sabır sonra bol şans versin
ah canim ya neler cekmissin gerci bende son 1 senede omrumce yasamadigim seyleri yasadim:KK43:miyomlar yuzundenmi ilk denemelerin tutmadi?bak iyiki olmussun o ameliyatlari insallah saglikla bebegini kucagina aldigin gunleride gorursun:)

mimar merhaba hoşgeldin bende 2 kez tüp bebek denedim ama sonuç negatif . 2.denememde banada seninkine benze birşey söylediler tüpler iltihaplanmış olabilir bu şekilde tüp bebek olmaz dediler rahim film istediler ama film temiz çıktı ameliyata gerek olmadan 2.denemeyide yaptık umarım seninde ameliyata gerek kalmaz

aray merhaba yoksun bu akşam nasılsın burdan haberlerini okudum korkma birşey olmayacak benim yeğenlerime

canim kac ay ara ile denediniz?peki ilkinde negatif olmasina bir sebep soylendimi?buarada bak royinamdan habersiz bende sana rapor al istirahat et mutlaka diye yazmisim:)gercekten canim dikkat et:)
sagol canım .yarın benim için çok önemli hamileligin seyri hakkında artık çok şey belli olacak .dogrusu çok stresliyim.sevinmek istiyorum birden üzüntüye dönüşüyor ya yarın degerler kötü çıkarsa .şu son günler ömrümü götürdü... biz ilk denememizi 13 kasım transfer oldu.test günü negatif denmesiyle aynı gün adet olmama bir oldu.ikinci adetim aralık ayının 27.olması gerekirken ilk defa bu kadar gecikiyordu.8 ocakta oldum ve üçüncü günü tedaviye bu sefer kısa protokol başlandı.ilk yaptıgım yere kalsa ikinci için bekliyorlardı irtibatı kesmek istemiyorlardı.ben en iyi yerin ist.olacagını düşündüm ve merkezleri araştırdım.dogru kararıda vermişim onu gördüm.ilk doktor bana bir kez bile kan tahlili yapmadı.rahim çok ince çıktı.bunu da ben ist gişimde ögrendim.yani dogru karar vermek gerekir yoksa insanı oyalayıp duruyorlar.

GÜNAYDINNN şiş göbek arkadaşlar:CüvCüv:,,,,,,GÜNAYDIN şiş göbek adayı :emir_bebek:arkadaşlar,,,,,hepinize günayyydddıınnnnn a.s.
DİLAREMMMM,,,güzel arkadaşım nerelerdesin sen??
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ:1hug:

GÜNAYDINNN şiş göbek arkadaşlar:CüvCüv:,,,,,,GÜNAYDIN şiş göbek adayı :emir_bebek:arkadaşlar,,,,,hepinize günayyydddıınnnnn a.s.
DİLAREMMMM,,,güzel arkadaşım nerelerdesin sen??
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ:1hug:

Senkronize yüzme yapan bi cift olsaydık eger;senkronizasyon probleminden dolayı sonuncu olurduk yahuuuu.Bi türlü denk düsüremedik saatlerimizi.Öperim ben de senikaydirigubbakcemile3

Senkronize yüzme yapan bi cift olsaydık eger;senkronizasyon probleminden dolayı sonuncu olurduk yahuuuu.Bi türlü denk düsüremedik saatlerimizi.Öperim ben de senikaydirigubbakcemile3

kız bizi kovarlardı ordaaannnn,,,,,,gidin kendinize bi çekidüzen verin ondan sonra gelin derlerdi:roflol:,,,,,,,,canım arkadaşım ne yapıyorsun?biliyorum zilloş seni çok meşgul ediyor (YİRİM BEN ONUN FRİKİK YERLERİNİ),,,,,,,:1hug:

kız bizi kovarlardı ordaaannnn,,,,,,gidin kendinize bi çekidüzen verin ondan sonra gelin derlerdi:roflol:,,,,,,,,canım arkadaşım ne yapıyorsun?biliyorum zilloş seni çok meşgul ediyor (YİRİM BEN ONUN FRİKİK YERLERİNİ),,,,,,,:1hug:

Bak yine bulusamadık.Yok anacım sen de fırt oda fırt burdakafamçokkarıştı.Hızına yetisemiycem,pesssss:bbo:Canım benim gün yaklastı di mi?Hadi patlat bi ücüz de senlendir sayfayıııı:hooray:

KIZLAR,,,,,,,,,size çok kızıyorum hamile kalıncaya kadar burda insanlar bütün desteğini size veriyor,ama sizler nankörlük yapıp işiniz bittikten sonra buradaki tüm arkadaşlarınızı unutuyorsunuz YAZIKKK SİZE YAAA YAZIK VALLA,,,bu mudur ??paylaşım bu mu yaaa??????ailelerinizden,dostlarınızdan hatta kocalarınızdan bu kadar destek alıyormusunuz???????HİÇ SANMIYORUM,,,,,,,:kızgın:

Moneta bence ne oluyor biliyormusun?
Hamile kalanlar bizim uzulecegimizi dusunup girmiyorlar bence. Ornegin ben 1. ivf denememden sonra bebegimi kaybedince burdaki arkadaslarim hamile olduklarini benden gizlemislerdi, herhalde kiskanacagimi dusunduler. Hatta birinin karni o kadar buyumustuki ben farkedip sordum ve bana aaa sen bilmiyormuydun halbuki herkese soyledim demisti. Belki kiskanacagimizi, nazarimizin degecegini belki de bizi uzeceklerini dusundukleri icin soylemiyor ya da bizimle konusmamayi tercih ediyorlardir.
Hem Elifsu ya haksizlik etme o girip konusuyor bazen.
Bu arada Arayi merak ediyorum ben de nerde bu kiz?

X