38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ne alaka ya roniyam,,,buna düpedüz nankörlük derler,,,,allah aşkına yapmayın ya hamile kalan gidiyor,,,geçmiştede bunun örneklerini ben çok gördüm,,,,,,burda bir delikanlı insanlık abidesi ben gördüysem oda DİLAREM dir,,,ya hakkını yemeyim birde duru arkadaşım var (başka topiklerden)
üzülmesin diye DESTEĞE DEVAM EDİLİR,,,bu bu kadar basit,,,,,,,,,,,,
hatta daha relax devam eder UMUT verir

kızzzzzz D İ L A R E M M M M M bacoşşşşşş ,,,,,,koşşşş
vuuuiişşşhh terledim haaaaa !....-tatlicadiarzu-

Tamam canim uzulme. sen simdi sinirli oldugun icin boyle konusuyosun. Canim benim.Benimle konus ne zaman baslayacaksin ilaclara haftaya mi?
simdi boyle seylere sinirlenip yumurta sayini azaltma lutfen
Ben de cuma gunu doktora gidicem bakalim ne diyecek, bir daha deneyelim diyecek mi, ne zaman deneyebilirim, bu bekleme doneminde ne yapabilirim falan onlari konusucaz.

Roniyam hamile kalan gitmesin isterizzz.Ben de gebelikte acaba pcden mi korkuyorlar diye düsünmeye basladımfisfisfis Sayfa eski senligini yitiriyor,oysa bu topigi yasatmalıyız.Her gelen hamile kalmalı :CüvCüv:

canlarım benim nasıl oldugumu sormayın çünkü ben de ne durumda oldugumu bilmiyorum.şu an gözyalarına bogulmuş durumdayım.

araycım lütfen kendini üzmemeye çalış. stres yapıpta sonucunu zora sokma. inşallah değerin 2 ye katlamıştır canım. lütfen iyi olduğunu yaz bize.

Elif herhalde hcg istenen seviyede artmadi. Bu da bir problem oldugunu gosterir.
Zaten 100 un alti olan degerler hep problemli oluyor. Buyuk olasilikla ya kimyasal gebeliktir ya da hamilelik saglikli ilerlemiyor demektir.
umarim yaniliyorumdur da deger iyi cikmistir.
Uf ya aray hadi gel de soyle bizi endiselendirme

canlarım benim nasıl oldugumu sormayın çünkü ben de ne durumda oldugumu bilmiyorum.şu an gözyalarına bogulmuş durumdayım.
araycim ya simdi okudum ne oldu canim?off inan tuylerim diken diken oldu bak sonuc kotu bile olsa uzme kendini ben gecen sene 9 haftalikken kalbi atarken durdu ve kaybettim inanki ilerleyip kaybetmek cok daha kotu canim banada demislerdi ya daha buyuk kaybetseydin diye ...ama bak farazi konusuyorum tabi ama eger sonuc negatifse bile ne olur uzulme bak en azindan hamile kalabildigini ogrendin...yazin ikinci kezhamilekaldiigmda degerlerim bir turlu saglikli artmadi 2 ay surundum tahlil labaratuvarlarinda artik bitsin bu cile diye dua etmistim..dis gebelik degil diye sevinmistim..ama bak doktorum demistiki saglikli olmasa bile bu bir dollenmedir ve biz bunu son dereceolumlu sayariz...canim hem bak yalniz degilsin hepimiz ayni durumdayiz..uzmekendini sakin

Monetacimmmm kizma canim :))bak yumislerin zarar gorecek:)sen bosver yeni anne adaylarini ..insan herseyden korkuyor en cokda pc lerin frekanslarindan ...yada cok hassas olup bizlerin yaninda hamileliklerinden bahsetmek istemiyorlardir..ama soz ben bir hamilekalayim daha cok girecegim:)sen ne durumdasin cnaim?tedavin ignlerin ne zaman basliyor?morali nasil?doktorundan pozitif elektriik alabildinmi?hersey icine yattimi?

roniyamcim tedaviye sen ne zaman basliyorsun?bende suanki tedirginlik acaba sebeplerini arastirmali miyim?yada ne yapabilirim?ama bunun direk bir sebebi oldugunu sanmiyorumda...artik 2. adetimde gidecegim..offf yine yumurta stresi baslayacak(

kizlar isyerinde gunduz cok giremiyorum..hepimiz hemen hemen ayni sorunlarla ugrasiyoruz..bugun bir musterime doktoru dhea yazmis bizim yaslarimizda yumurta sayisi icin genclestirici hormonmus:)gerci bende aldim ama daha baslamadim...cok guzel etkileri oldugunu duydum ne dersiniz?

canim bak denizbankti snairim tup bebek icin kredi veriyor onun disinda kredikartina taksit yapan pekcok tup bebek merkezi var ..bence arastirmaya calis mutlaka bir cozum bulursun

ah kizlar bir hamile kalalim hamilelik boyuncada bebeklerimizdoguncada bakin benden cok faydalanacaksiniz:)ben hergun hamile kadinlar ve bebeklerle iciceyim onlara tavsiyelerde bulunuyorum dinliyorum..aslinda benim durumumda ne iskence degilmi?((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…